Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς επιδιώκει. Αν απλώς θέλει ασυλία προκειμένου να καταθέσει το υλικό που περιήλθε στην κατοχή του, συμφωνώ μαζί σου. Αν θέλει ασυλία προκειμένου να δημοσιεύει το υλικό αυτό στην εφημερίδα του, αλλάζει το πράγμα.Ναύτης έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:41 Είπαμε, μπορεί όλες τις σχετικές δικογραφίες να τις χρεωθεί αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να χαρακτηρισθεί η υπόθεση και κάποιοι μάρτυρες ως δημοσίου συμφέροντος, ώστε να μπορέσουν οι μάρτυρες να καταθέσουν στοιχεία χωρίς να μπλέξουν. Αλλά δεν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
-
talaipwros
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
-Εχω στοιχεία που μου πασαρανε οι ρωσικές και τουρκικες μυστικες υπηρεσίες επειδη ειμαι πρακτορας τους. Θελω αμνηστεια για να τα διαδωσω και να προκαλέσω ασταθεια στη χωρα.
- Φερε τα στοιχεία και η δικαιοσύνη θα κρινει.
ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ 111!!!!
ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ 111!!!!
Ο ψεκασμός έχει πιάσει άλλο λέβελ
https://www.protothema.gr/politics/arti ... droupolis/
Διπλός αιφνιδιασμός Μητσοτάκη: Η Exxon Mobil ξεκινά έρευνες για φυσικό αέριο
Μας βρήκε και πετρέλαια πάνω στην ώρα
Οι τελευταίες προσπάθειες να κρατηθούν στην εξουσία οι ακρίδες
https://www.protothema.gr/politics/arti ... droupolis/
Διπλός αιφνιδιασμός Μητσοτάκη: Η Exxon Mobil ξεκινά έρευνες για φυσικό αέριο
Μας βρήκε και πετρέλαια πάνω στην ώρα
Οι τελευταίες προσπάθειες να κρατηθούν στην εξουσία οι ακρίδες
Δεν δημοσιεύει αυτούσιο το υλικό, δημοσιεύει ρεπορτάζ που προκύπτει από το υλικό αυτό.ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:47Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς επιδιώκει. Αν απλώς θέλει ασυλία προκειμένου να καταθέσει το υλικό που περιήλθε στην κατοχή του, συμφωνώ μαζί σου. Αν θέλει ασυλία προκειμένου να δημοσιεύει το υλικό αυτό στην εφημερίδα του, αλλάζει το πράγμα.Ναύτης έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:41 Είπαμε, μπορεί όλες τις σχετικές δικογραφίες να τις χρεωθεί αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, να χαρακτηρισθεί η υπόθεση και κάποιοι μάρτυρες ως δημοσίου συμφέροντος, ώστε να μπορέσουν οι μάρτυρες να καταθέσουν στοιχεία χωρίς να μπλέξουν. Αλλά δεν.
Δεν ζητάει ασυλία για το ρεπορτάζ, αλλού είναι το θέμα. Όταν τον καλεί ο εισαγγελέας πρωτοδικών να καταθέσει το πρωτογενές υλικό, δηλαδή το υλικό των παρακολουθήσεων, ταυτόχρονα τού λέει πως την ίδια στιγμή που θα το καταθέσει θα πάει και κατηγορούμενος. Μια τρέλα δηλαδή.
Ποια να "διαδώσει" ρε συ, τι παράκρουση είναι αυτή; Για το πρωτογενές υλικό μιλάμε, να πάει και να το καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να επιληφθεί η δικαιοσύνη. Επικοινωνείς;talaipwros έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:49 -Εχω στοιχεία που μου πασαρανε οι ρωσικές και τουρκικες μυστικες υπηρεσίες επειδη ειμαι πρακτορας τους. Θελω αμνηστεια για να τα διαδωσω και να προκαλέσω ασταθεια στη χωρα.
ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ 111!!!!
Δεν ξέρω γιατί κολλάτε στον Βαξεβάνη όταν κοτζάμ Μαρινάκης έχει στραφεί κατά του Μητσοτάκη για το ίδιο θέμα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Εδώ ο Ναύτης έχει δίκιο. Δηλαδή αν σου πλασάρουνε κάποιοι στοιχεία θα πρέπει να είσαι υπόλογος εφόσον θέλεις να τα δώσεις στη δικαιοσύνη;talaipwros έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:49 -Εχω στοιχεία που μου πασαρανε οι ρωσικές και τουρκικες μυστικες υπηρεσίες επειδη ειμαι πρακτορας τους. Θελω αμνηστεια για να τα διαδωσω και να προκαλέσω ασταθεια στη χωρα.
ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ 111!!!!
Δε θα μου έκανε εντύπωση να ειναι φτιαχτό αυτο το περι Μητσοτάκη-Βαγγέλα, αν και ακούγεται πως ο Βαγγέλας δε τα έχει πάρει με Μητσοτάκη(πως θα μπορούσε δλδ) αλλα με τον Δημητριάδη. Γενικά για τη σχέση Οικογένειας με τον Μαρινάκη τα έχουμε πει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γιατί αυτός δεν έχει μιλήσει για κανενός είδους στοιχείο ή απόδειξη. Τι να πούμε για τον Μαρινάκη; Να τον καλέσει ο εισαγγελέας και να τον ρωτήσει τι; Γιατί αναφέρθηκε σε εγκληματική οργάνωση ο δικός του;vatraxos έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:53 Δεν ξέρω γιατί κολλάτε στον Βαξεβάνη όταν κοτζάμ Μαρινάκης έχει στραφεί κατά του Μητσοτάκη για το ίδιο θέμα.
Το σεναριο να πει "Παιδια, εγω θα παω μεσα αν τα βγαλω προς τα εξω. Βγαλτε τα εσεις" παιζει? Να μαθουμε και εμεις ποια ειναι αυτα τα βαθια λαρυγγια τεσπα.ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:53Εδώ ο Ναύτης έχει δίκιο. Δηλαδή αν σου πλασάρουνε κάποιοι στοιχεία θα πρέπει να είσαι υπόλογος εφόσον θέλεις να τα δώσεις στη δικαιοσύνη;talaipwros έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:49 -Εχω στοιχεία που μου πασαρανε οι ρωσικές και τουρκικες μυστικες υπηρεσίες επειδη ειμαι πρακτορας τους. Θελω αμνηστεια για να τα διαδωσω και να προκαλέσω ασταθεια στη χωρα.
ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΙΣΧΟΣ 111!!!!
Αλλα οοοοχχχι. Ο Κωστας βροντοφωναζει "ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΚΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΜΠΟΥΖΟΥΡΟΥ"
Και καθομαστε και συζηταμε στα σοβαρα τα φανταστικα σεναρια για τον Εθνικο μας Λασπολογο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ε, ο Βαξεβάνης είναι ο πράκτορας των Ρώσων, των Τούρκων και των Ανδρομέδιων.vatraxos έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:53 Δεν ξέρω γιατί κολλάτε στον Βαξεβάνη όταν κοτζάμ Μαρινάκης έχει στραφεί κατά του Μητσοτάκη για το ίδιο θέμα.
Ο κύριος Μαρινάκης είναι απλώς ένας αγανακτισμένος φίλαθλος, καθόλα έντιμος άνθρωπος και διαπρύσιος πατριώτης, που πάνω στα νεύρα του, ο κύριος Μαρινάκης, είπε μια-δυο κουβέντες παραπάνω. Περασμένα-ξεχασμένα. (για να μην καταλήξουμε μα τα ποδαράκια μας τσιμεντωμένα να παριστάνουμε τις άγκυρες)
Τσιπρας
Πολάκης
Βαξεβάνης
Χίος
Αντώναρος.
Η ντριμ τιμ του σύριζα για τις εκλογές!
Την έχει σίγουρη την νίκη.
Πολάκης
Βαξεβάνης
Χίος
Αντώναρος.
Η ντριμ τιμ του σύριζα για τις εκλογές!
Την έχει σίγουρη την νίκη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν πιάνεις το point. Πρακτικά είναι αδιάφορο αν υπάρχει σκάνδαλο ή όχι. Η ουσία βρίσκεται στην πολεμική που αναπτύσσει ο Μαρινάκης κατά του Μητσοτάκη, λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Οι υποκλοπές πιθανότατα είναι μία αφορμή.ST48410 έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:55Γιατί αυτός δεν έχει μιλήσει για κανενός είδους στοιχείο ή απόδειξη. Τι να πούμε για τον Μαρινάκη; Να τον καλέσει ο εισαγγελέας και να τον ρωτήσει τι; Γιατί αναφέρθηκε σε εγκληματική οργάνωση ο δικός του;vatraxos έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:53 Δεν ξέρω γιατί κολλάτε στον Βαξεβάνη όταν κοτζάμ Μαρινάκης έχει στραφεί κατά του Μητσοτάκη για το ίδιο θέμα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Tα κουλομποτ αδυνατούν να κατανοήσουν οτι ο πρίγκηπας Κούλης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη για τις υποκλοπές και οτι και να κάνει δεν θα τη βγάλει καθαρή. Γιατί δεν παρακολουθούσε μόνο τον Ανδρουλάκη αλλά και το μισό υπουργικό συμβούλιο και τον Μαρινάκη και τον Βαρδή έμμεσα. Τα φαιδρά του στυλ ναι τους παρακολουθούσαν με το predator ιδιώτες η ΕΥΠ δεν ξέρει τίποτε, εγώ δεν ξέρω τίποτε πείθουν όπως γράφουν και τα μίντια του μαρινάκη πια μόνο τους μετακλητούς υπαλλήλους τους. Ούτε την Ολγα Κεφαλογιάννη πείθουν που μιλάει για άρση του απορρήτου. Αυτό που ο Κούλης έβαλε με νόμο του 2021. Οπως με νόμο του 2019 πήρε την ΕΥΠ υπό την σκέπη του και έβαλε εκεί επικεφαλής πρόσωπα του περιβάλλοντος του και τον ανηψιό του ουσιαστικά υπεύθυνο. Ο οποίος ανηψιός όλως τυχαίως έχει στενές σχέσεις με τις εταιρίες που έφεραν το predator στην Ελλάδα. Το θέμα πλεον είναι αν θα γλιτώσει το ειδικό δικαστήριο ο Κούλης. Γιατί οτι θα πέσει θα πέσει.
Απο που προκυπτει αυτο?Arisvilla έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 12:08 Tα κουλομποτ αδυνατούν να κατανοήσουν οτι ο πρίγκηπας Κούλης πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη για τις υποκλοπές και οτι και να κάνει δεν θα τη βγάλει καθαρή. Γιατί δεν παρακολουθούσε μόνο τον Ανδρουλάκη αλλά και το μισό υπουργικό συμβούλιο και τον Μαρινάκη και τον Βαρδή έμμεσα. Τα φαιδρά του στυλ ναι τους παρακολουθούσαν με το predator ιδιώτες η ΕΥΠ δεν ξέρει τίποτε, εγώ δεν ξέρω τίποτε πείθουν όπως γράφουν και τα μίντια του μαρινάκη πια μόνο τους μετακλητούς υπαλλήλους τους. Ούτε την Ολγα Κεφαλογιάννη πείθουν που μιλάει για άρση του απορρήτου. Αυτό που ο Κούλης έβαλε με νόμο του 2021. Οπως με νόμο του 2019 πήρε την ΕΥΠ υπό την σκέπη του και έβαλε εκεί επικεφαλής πρόσωπα του περιβάλλοντος του και τον ανηψιό του ουσιαστικά υπεύθυνο. Ο οποίος ανηψιός όλως τυχαίως έχει στενές σχέσεις με τις εταιρίες που έφεραν το predator στην Ελλάδα. Το θέμα πλεον είναι αν θα γλιτώσει το ειδικό δικαστήριο ο Κούλης. Γιατί οτι θα πέσει θα πέσει.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 2076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me