ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:21
παραλία ρε
τι να το κάνεις το υποκατάστατο όταν έχεις το ρίαλ θινγκ
Αυτο του ελεγα κι εγω χτες αλλα εκει αυτος να επιμενει "οχι πισινα ειναι καλυτερη. Ειναι της μοδας λεει εκει".
πισίνα είναι μια δεξαμενή με νερό
δεν έχει τη μαγεία της θάλασσας
είναι σα να κάνεις σεξ με μια κούκλα
Συμφωνω. Οταν του ειπα οτι απλα πλατσουριζεις σε μια γουρνα μου ειπε οτι δεν εχω δικιο. Ειναι λεει μεγάλη η πισινα που πανε εκει και ειναι σαν παραλια.
Εχουν χασει τη μπαλα μου φαινεται οι Αμερικανοι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Βλάκας απ'τους λίγους, ο φίλος σου.
Η πισίνα ίσως ειναι καλύτερη μόνο για λόγους γυμναστικής, επειδη δεν υπάρχει άνωση και κανει το κολυμπι λιγο πιο δύσκολο. Αλλά και πάλι δεν αξίζει, γιατι αν δεν μιλαμε για πισινα ολυμπιακων διαστασεων ή κολυμβητηριου, με λίγες κολυμποδρασκελιές την έχεις γυρίσει σχεδόν όλη, αν εισαι και σχετικά σωματώδης, και πας απο τοιχο σε τοιχο.
Αλλο που δεν εχει αναφερθεί, ειναι και το θέμα του χλωρίου, με την πισινα. Δεν ξερω κατα πόσο ειναι καλό το χλώριο πάνω σου, τόσο τακτικά σε καθημερινη βαση. Μπορει να σου δημιουργησει δερματικά.
George_V έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:36
(...)
Γιατι στην πισινα δεν θα συμβει οτι και στη δευτερη φωτο? Ο ενας πανω στον αλλο σε περιορισμένο χώρο? Οποτε ποια η διαφορα?
Γιατί οι πιστοποιημένες πισίνες είναι τίγκα στο χλώριο.
(...)
Γιατι στην πισινα δεν θα συμβει οτι και στη δευτερη φωτο? Ο ενας πανω στον αλλο σε περιορισμένο χώρο? Οποτε ποια η διαφορα?
Και αυτο ειναι καλο τωρα?
40 χρονια πηγαινω σε παραλιες ειτε με κοσμο πηχτρα ειτε αδειες εντελως.
(...)
Και αυτο ειναι καλο τωρα?
40 χρονια πηγαινω σε παραλιες ειτε με κοσμο πηχτρα ειτε αδειες εντελως.
Ε δεν ξέρω αν είναι καλό, πάντως για να είναι πιστοποιημένες οι πισίνες (εγώ πάω σε μια ενός ξενοδοχείου στη Γλυφάδα), κακό δεν είναι.
Δεν ξέρω σε ποιες παραλίες της Αττικής πας εσύ, πάντως εγώ αρνούμαι να κάτσω καλοκαιριάτικα μέσα στο αυτοκίνητο 3 ώρες, πήγαιν'-έλα, για να κολυμπήσω σε μια παραλία της προκοπής.
vantono έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 11:46
Βλάκας απ'τους λίγους, ο φίλος σου.
Η πισίνα ίσως ειναι καλύτερη μόνο για λόγους γυμναστικής, επειδη δεν υπάρχει άνωση και κανει το κολυμπι λιγο πιο δύσκολο. Αλλά και πάλι δεν αξίζει, γιατι αν δεν μιλαμε για πισινα ολυμπιακων διαστασεων ή κολυμβητηριου, με λίγες κολυμποδρασκελιές την έχεις γυρίσει σχεδόν όλη, αν εισαι και σχετικά σωματώδης, και πας απο τοιχο σε τοιχο.
Αλλο που δεν εχει αναφερθεί, ειναι και το θέμα του χλωρίου, με την πισινα. Δεν ξερω κατα πόσο ειναι καλό το χλώριο πάνω σου, τόσο τακτικά σε καθημερινη βαση. Μπορει να σου δημιουργησει δερματικά.
Ξαδερφος.
Ολο το καλοκαιρι μου ελεγε το εβγαλαν σε πισινες. Θαλασσα δεν ειδαν ουτε με το μακαρονι ουτε αυτος ουτε η γυναικα του ουτε τα παιδια τους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.