omg, τρισχειρότερος απ' ότι τον φανταζόμουν.nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 16:19 για αυτο αυτος ο ανθρωπος παει μπροστα ... δεν φοβαται να διορθωσει τα λαθη του
https://twitter.com/MattNavarra/status/ ... 7013378048
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
ΜΒΑsharp έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 18:52omg, τρισχειρότερος απ' ότι τον φανταζόμουν.nostromos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 16:19 για αυτο αυτος ο ανθρωπος παει μπροστα ... δεν φοβαται να διορθωσει τα λαθη του
https://twitter.com/MattNavarra/status/ ... 7013378048![]()
![]()
Management By Accident
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- EKPLIKTIKOS
Όχι, δε βάζω λόγια στο στομα ανθρώπων που δεν τα είπαν. O DNA replication το είπε. Εσύ ξεκαθάρισες.sharp έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:47Δεν ξέρω αν λες εμένα, γιατί δεν το έγραψαEKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:03Να αυτά τα φανατικά δεν μπορώ. Λουζερ ο Μασκ; Σαν τον άλλο που έγραφε ότι δεν πουλάει αυτοκίνητα η Τεσλα.Λεγεών έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 09:56 Σπασμωδικές κινήσεις από έναν ημιπαρανοϊκό λούζερ με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, που πλέον εργάζεται ως μοντερέητορ στην νέα του επιχείρηση.
- hellegennes
Και οι δυο δηλώσεις, ότι η Τέσλα δεν πουλάει αυτοκίνητα και ότι ο Μασκ είναι λούζερ είναι ειλικρινά για βραβείο. Δεν ξέρω τι είδους, αλλά σίγουρα αξίζουν βράβευση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 22:07Όχι, δε βάζω λόγια στο στομα ανθρώπων που δεν τα είπαν. O DNA replication το είπε. Εσύ ξεκαθάρισες.sharp έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:47Δεν ξέρω αν λες εμένα, γιατί δεν το έγραψαEKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:03
Να αυτά τα φανατικά δεν μπορώ. Λουζερ ο Μασκ; Σαν τον άλλο που έγραφε ότι δεν πουλάει αυτοκίνητα η Τεσλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Χελλης, όαση λογικής και σε αυτό το νήμα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τουιτερ αντιγράφει phorum.com.gr
Η άλλη η ψυχοπαθής που την μπάναραν παθαίνει JJ και μπαίνει με το acc την νεκρής της μάνας της για να κράξει ήλονα
inb4 Γιαννόπλας, πάει, την βρίσκει και με τα λίγα μελισσανιδικά που ήξερε της λέει:
«Ξέρω ότι έχεις μια τρέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο άσυλο και μου αρέσει κάποιες φορές, αλλά πρέπει να ξέρεις κι εσύ πως εγώ είμαι αυτός που έχει ανοίξει τα τρελάδικα!».
Η άλλη η ψυχοπαθής που την μπάναραν παθαίνει JJ και μπαίνει με το acc την νεκρής της μάνας της για να κράξει ήλονα
inb4 Γιαννόπλας, πάει, την βρίσκει και με τα λίγα μελισσανιδικά που ήξερε της λέει:
«Ξέρω ότι έχεις μια τρέλα και ειδικά μέσα στο γήπεδο άσυλο και μου αρέσει κάποιες φορές, αλλά πρέπει να ξέρεις κι εσύ πως εγώ είμαι αυτός που έχει ανοίξει τα τρελάδικα!».
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μετά τον Τραμπ έρχεται ο Μασκ, άλλος ένας δισεκατομμυριούχος που είναι ηλίθιος. Τελικά το μυστικό για να γίνεις κροίσος είναι να είσαι χαζός;
Τι παίρνετε ρε;
Τι παίρνετε ρε;
Μπα, το μυστικό για να γίνεις κροίσος είναι να έχεις κροίσο μπαμπά.Green Dragon έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 07:51 Τελικά το μυστικό για να γίνεις κροίσος είναι να είσαι χαζός;
Και ας είσαι χαζός, ανήμπορος να αρθρώσεις πέντε λέξεις και να μην ακούγεσαι σαν πεντάχρονος, ή να συντηρήσεις βασικές διαπροσωπικές σχέσεις χωρίς να γίνεσαι δημόσια κλόουν που διψάει για προσοχή.
Λούζερς αμφότεροι, και ας σας χαλάω το αφήγημα, διότι αν τους θαυμάζετε και τους υποστηρίζετε σε ένα άσχετο φόρουμ τότε θα γίνετε και εσείς σαν αυτούς.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
δηλαδή, αν κάποιος από εσάς διάβαζε το σχεσιακό βιογραφικό του Μασκ στις προηγούμενες σελίδες και δεν ήξερε το όνομα του, θα έλεγε "τι μαλάκας woke είναι αυτός;" και θα αράδιαζε 5 memes
τώρα όμως το αγνοείτε για να μπορείτε να συνεχίσετε τα "ωωωωω γούτσουγούτσου musk clever, too glorious
"
τώρα όμως το αγνοείτε για να μπορείτε να συνεχίσετε τα "ωωωωω γούτσουγούτσου musk clever, too glorious
FUCK DONALD TRUMP
Έχεις πχ τον Τζεφ Μπέζος ή τον Μπιλ Γκεϊτς. Απεχθείς προσωπικότητες και οι δύο, θα χαρώ πάρα πολύ αν τους δω να καταστρέφονται κάποια στιγμή, αλλά ποτέ δεν θα ισχυριζόμουν ότι είναι χαζοί ή λούζερς. Τώρα, το να δίνει κανείς στον Μασκ of all people τέτοιους χαρακτηρισμούς, δεν έχω λόγια, αξίζει βραβείο Φορουμικού Κωλοτραύματος τουλάχιστον για το 2022. 
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν είσαι 10 φορές καλύτερος από αυτό που περιγράφεις (χαζός, ανήμπορος να αρθρώσεις πέντε λέξεις και να μην ακούγεσαι σαν πεντάχρονος, ή να συντηρήσεις βασικές διαπροσωπικές σχέσεις χωρίς να γίνεσαι δημόσια κλόουν που διψάει για προσοχή) αρκεί για να καταστρέψεις οποιαδήποτε περιουσία κληρονόμησες από τον πατέρα σου. Έχει συμβεί άπειρες φορές από άχρηστα τέκνα και μάλιστα πολύ λιγότερο άχρηστα από το καθυστερημένο που περιέγραψες.Λεγεών έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 07:59Μπα, το μυστικό για να γίνεις κροίσος είναι να έχεις κροίσο μπαμπά.Green Dragon έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 07:51 Τελικά το μυστικό για να γίνεις κροίσος είναι να είσαι χαζός;
Και ας είσαι χαζός, ανήμπορος να αρθρώσεις πέντε λέξεις και να μην ακούγεσαι σαν πεντάχρονος, ή να συντηρήσεις βασικές διαπροσωπικές σχέσεις χωρίς να γίνεσαι δημόσια κλόουν που διψάει για προσοχή.
Λούζερς αμφότεροι, και ας σας χαλάω το αφήγημα, διότι αν τους θαυμάζετε και τους υποστηρίζετε σε ένα άσχετο φόρουμ τότε θα γίνετε και εσείς σαν αυτούς.![]()
Να θυμίσω και ότι ο Τραμπ χρεωκόπησε και επανήλθε, ε κάτι παραπάνω ξέρει περί χρήματος.
Το ότι κάποιος διαθέτει επιχειρηματικές ικανότητες δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι έχει και κοινωνικές δεξιότητες. Ο Μασκ είναι αναμφίβολα ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, για την ακρίβεια ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κόσμο αυτή την στιγμή, αλλά σαν προσωπικότητα φαίνεται πως είναι παρατράγουδο.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Το γλέντι που σας κάνει ο Μασκ είναι απολαυστικοτατο.
Όλοι μας αν είχαμε 250 μύρια θα καθόμαστε στα αυγά μας με τη χλιδα που θα μας προσέφεραν αυτά τα χρήματα.
Αυτός τα ρίσκαρε σε διαστημική εταιρεία και μάλιστα σε καιρούς που πολλές άλλες τέτοιες εταιρείες τις έφαγε το σκοτάδι.
Χρειάζεται να είσαι και λίγο ανισορροπος για να γίνεις μεγάλος σε αυτόν τον κόσμο.
Το μεγάλο γλέντι φυσικά θα γίνει όταν πια το ολοκληρωμένο STARSHIP ανυψωθει στους ουρανούς.
Διότι δεν θα έχει στις δεξαμενές του υπεροξειδια του υδρογόνου και τριοξειδια του οξυγόνου.
Θα έχει τα κατουρα του να ραντιζει τις λαγνες γλώσσες σας.

Όλοι μας αν είχαμε 250 μύρια θα καθόμαστε στα αυγά μας με τη χλιδα που θα μας προσέφεραν αυτά τα χρήματα.
Αυτός τα ρίσκαρε σε διαστημική εταιρεία και μάλιστα σε καιρούς που πολλές άλλες τέτοιες εταιρείες τις έφαγε το σκοτάδι.
Χρειάζεται να είσαι και λίγο ανισορροπος για να γίνεις μεγάλος σε αυτόν τον κόσμο.
Το μεγάλο γλέντι φυσικά θα γίνει όταν πια το ολοκληρωμένο STARSHIP ανυψωθει στους ουρανούς.
Διότι δεν θα έχει στις δεξαμενές του υπεροξειδια του υδρογόνου και τριοξειδια του οξυγόνου.
Θα έχει τα κατουρα του να ραντιζει τις λαγνες γλώσσες σας.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Προσωπική σου φαντασίωση;
Δεν θα πάρουμε.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-