Μισες δουλειές.
Κάπως ετσι ηταν - εχουν επανέλθει τα τελευταία χρόνια σε πιο ''μοντερνες'' γραμμές.

Μισες δουλειές.

Τελικά καταλήγουμεstergiosbik έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:02bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:50 Αυτές άμα είναι από πέλλετ μια χαρά
Βάζεις πέλλετ και μετά από ώρα συμπληρώνεις
Έχει μια φίλη, όχι πορσελάνη κανονική
Πάει παίρνει ένα σακουλάκι πέλλετ και το ρίχνει και φεύγει κι ακόμα καίει
Αλλά πρέπει να τρυπήσεις τοίχο και να βάφεις κάθε χρόνο, αν θες
Όμως ζεσταίνει μόνο το χώρο
Όχι όλο το σπίτιΜε το πελλετ δεν χρειαζεται να βαφεις τους τοιχους.bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:51 Βρε σα το Φ αεριο δεν έχει.
Πατάς κουμπί ανάβει
Βάζεις στο 18 και πας κι εκείνο κρατάει τη θερμοκρασία
Κατι αλλο γινεται και χρειαζεται να βαψει.
Το αεριο ειναι οντως εξαιρετικο.
Εχει ομως ενα μεγαλο κακο.
Ελεγχεται απο το κρατος και αυτο σημαινει φοροι.
Δεν εχεις εναλλακτικη προμηθειας απο αλλου.
Φετος που το πετρελαιο θα ξεπερασει το 1,20-1,25 στην επαρχια,θ ακολουθησει και το ΦΑ.
bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:42Τελικά καταλήγουμεstergiosbik έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:02bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:50 Αυτές άμα είναι από πέλλετ μια χαρά
Βάζεις πέλλετ και μετά από ώρα συμπληρώνεις
Έχει μια φίλη, όχι πορσελάνη κανονική
Πάει παίρνει ένα σακουλάκι πέλλετ και το ρίχνει και φεύγει κι ακόμα καίει
Αλλά πρέπει να τρυπήσεις τοίχο και να βάφεις κάθε χρόνο, αν θες
Όμως ζεσταίνει μόνο το χώρο
Όχι όλο το σπίτιΜε το πελλετ δεν χρειαζεται να βαφεις τους τοιχους.bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:51 Βρε σα το Φ αεριο δεν έχει.
Πατάς κουμπί ανάβει
Βάζεις στο 18 και πας κι εκείνο κρατάει τη θερμοκρασία
Κατι αλλο γινεται και χρειαζεται να βαψει.
Το αεριο ειναι οντως εξαιρετικο.
Εχει ομως ενα μεγαλο κακο.
Ελεγχεται απο το κρατος και αυτο σημαινει φοροι.
Δεν εχεις εναλλακτικη προμηθειας απο αλλου.
Φετος που το πετρελαιο θα ξεπερασει το 1,20-1,25 στην επαρχια,θ ακολουθησει και το ΦΑ.
Ή πέλλετ σε σόμπα να μη πηγαινοερχομαστε για ξύλα, η ενεργειακό τζακι αλλά με τα αργής καύσης
Αν δοκιμάσεις πες μου με τα αργης
Έχω τρομάξει να βάζω συνέχεια ξύλα στο τζακι
Ναι το Φ αεριο έχει πάγιο
Όμως προς το παρόν συμφαιρει
Δε νομίζω, αλλά θα είναι καλό, δε θα πηγαινοερχεσε
bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:53Δε νομίζω, αλλά θα είναι καλό, δε θα πηγαινοερχεσε
Κι εξάλλου έχει σόμπες πέλλετ που έχει και μάτια και φουρνάκι
Θα βγάλεις που θα βγάλεις μπούρι παρε πελλετοσομπα
Γιατι πρεπει να είναι αποπάνω κάποιος - που το είδες ;bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:51 Εγώ ξέρω ότι ένας πρέπει να είναι από επάνω να ρίχνει ξύλα στο ενεργειακο
Λιγότερα κι αργότερα βάζεις στη σόμπα βλέπω που έχουν άλλοι άνθρωποι και μικρότερα κομμάτια ξύλου βάζουν
Αλλά οκ, ζεσταίνεται όλο το σπίτι με το ενεργειακο
Και κάπου είδα σε πακέτα οχι χύμα κάτι που έλεγε αργής καύσης και δεν ήταν κανονικό ξύλο, πιεσμένο ήταν με διάφορα συν ξυλο
Δεν εχει νοημα γιατι θα καουν αμεσως.
bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 13:51 Εγώ ξέρω ότι ένας πρέπει να είναι από επάνω να ρίχνει ξύλα στο ενεργειακο
Λιγότερα κι αργότερα βάζεις στη σόμπα βλέπω που έχουν άλλοι άνθρωποι και μικρότερα κομμάτια ξύλου βάζουν
Αλλά οκ, ζεσταίνεται όλο το σπίτι με το ενεργειακο
Και κάπου είδα σε πακέτα οχι χύμα κάτι που έλεγε αργής καύσης και δεν ήταν κανονικό ξύλο, πιεσμένο ήταν με διάφορα συν ξυλο

Τι τζακι εχεις;bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:00 Να σε πιάσει ο ύπνος μεσημέρι, να καουν τα ξύλα, να ξυπνήσεις και να κρυώνεις
Έχεις το νου σου εκεί συνέχεια, αν σταματήσεις να βάζεις ξύλα απλά σταματάει η απόδοση. Οκ...αν υπάρχει μόνωση κρατάει περισσότερο η ζεστη κι ας σβήσει
Το είδα σ' εμένα
stergiosbik έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:05Τι τζακι εχεις;bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:00 Να σε πιάσει ο ύπνος μεσημέρι, να καουν τα ξύλα, να ξυπνήσεις και να κρυώνεις
Έχεις το νου σου εκεί συνέχεια, αν σταματήσεις να βάζεις ξύλα απλά σταματάει η απόδοση. Οκ...αν υπάρχει μόνωση κρατάει περισσότερο η ζεστη κι ας σβήσει
Το είδα σ' εμένα

Εννοουσα ποιου κατασκευαστη.bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:11stergiosbik έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:05Τι τζακι εχεις;bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:00 Να σε πιάσει ο ύπνος μεσημέρι, να καουν τα ξύλα, να ξυπνήσεις και να κρυώνεις
Το είδα σ' εμένα
![]()