Θεωρούσαν.
Εσυ τώρα μας λες ότι ο μαρινακης εκτελεί εντολές του Βαρδή για να ρίξει τον Μητσοτάκη.
Θεωρούσαν.
https://www.ieidiseis.gr/energeia/16388 ... -petrelaioΓιατί τα διεθνή ΜΜΕ έχουν λυσσάξει με τους Έλληνες εφοπλιστές για το ρωσικό πετρέλαιο
Στο στόχαστρο των ξένων ΜΜΕ για άλλη μία φορά οι Έλληνες εφοπλιστές για τη μεταφορά πετρελαίου από τη Ρωσία.
«Το βαπόρι από τη Ρωσία πιάστηκε στη Λακωνία»
Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρος αντιδρούν στην επιβολή κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο από την ΕΕ
Αφορά το ανώτατο όριο τιμής που θέλει να θέσει η ΕΕ από τις 5 Δεκεμβρίου (σημ.συμφωνησαν όλοι πλεον)
https://www.google.com/amp/s/www.newmon ... in-ee/amp/
Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Alpha αναλύοντας το θέμα ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναπαρήγαγε το άρθρο του Παπαχρήστου από τα Νέα του Μαρινάκη που ανέβηκε εδώ λίγο νωρίτερα. Το θεωρείς σύμπτωση;
Ποιοι γραφουν αυτες τις παλαβομαρες;
Μπορεί και ο Βαρδινογιάννης να έχει συμφέροντα να χτυπήσει την κυβέρνηση. Αλλά ο Μαρινάκης με την οικονομική επιφάνεια που έχει, τί ανάγκη έχει να γίνει μπροστινός του Βαρδή;vatraxos έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:30Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του Alpha αναλύοντας το θέμα ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναπαρήγαγε το άρθρο του Παπαχρήστου από τα Νέα του Μαρινάκη που ανέβηκε εδώ λίγο νωρίτερα. Το θεωρείς σύμπτωση;
Να σου πω, μια χαρά είμαι στη στεριά.Golden Age έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:34
Μπορεί και ο Βαρδινογιάννης να έχει συμφέροντα να χτυπήσει την κυβέρνηση. Αλλά ο Μαρινάκης με την οικονομική επιφάνεια που έχει, τί ανάγκη έχει να γίνει μπροστινός του Βαρδή;
Ναι, αλλά εκτιμά πως πλέον έρχονται σε σύγκρουση συμφερόντων. Εσύ από όσο κατάλαβα, εκτιμάς ότι ακόμα διατηρούν αρμονικές σχέσεις.
Από θέση αρχής, επιχειρηματίες που κινούνται στους ίδιους χώρους, πάντα έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Αυτό δεν τους εμποδίζει να συνάπτουν συμμαχίες όπου και όταν έχουν κοινά συμφέροντα.Αρχέλαος έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:41Ναι, αλλά εκτιμά πως πλέον έρχονται σε σύγκρουση συμφερόντων. Εσύ από όσο κατάλαβα, εκτιμάς ότι ακόμα διατηρούν αρμονικές σχέσεις.
Δεν ξέρω τι από όλα αυτά ισχύει επακριβώς ή και το ποια είναι η τωρινή τους συσχέτιση.
Σωστό είναι αυτό.vatraxos έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:49Από θέση αρχής, επιχειρηματίες που κινούνται στους ίδιους χώρους, πάντα έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Αυτό δεν τους εμποδίζει να συνάπτουν συμμαχίες όπου και όταν έχουν κοινά συμφέροντα.Αρχέλαος έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:41Ναι, αλλά εκτιμά πως πλέον έρχονται σε σύγκρουση συμφερόντων. Εσύ από όσο κατάλαβα, εκτιμάς ότι ακόμα διατηρούν αρμονικές σχέσεις.vatraxos έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:10
Άρα και το κομμάτι που λέει ότι ο Μαρινάκης θεωρείται προστατευόμενος του ΒΒ.
Δεν ξέρω τι από όλα αυτά ισχύει επακριβώς ή και το ποια είναι η τωρινή τους συσχέτιση.
Παραπέρα, τα μεγέθη Μαρινάκης και Βαρδινογιάννης, απλώς δε συγκρίνονται. Ο Βαρδινογιάννης ΕΙΝΑΙ το κατεστημένο στην Ελλάδα, ο Μαρινάκης είναι απλώς ένας παίκτης.
Δε νομίζω ότι θα δούμε αντίστοιχα χοντρό παιχνίδι από τα ΜΜΕ του Βαρδινογιάννη. Τι ρόλο θα βαράγαν οι μπροστινοί άλλωστε αν χρειαζόταν να το κάνει;