!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Homeschooling
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Homeschooling
Η πραγματικότητα είναι χειρότερη από τη φαντασία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Η ίδια ομάδα ατόμων είναι.The Age of Aquarius έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 20:15Και που να δεις τους καθυστερημένους που δεν εμβολιάζονται αυτοί και τα παιδιά τους γιατί δεν εμπιστεύονται το κράτος.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 16:09 Όπως είπαμε αρκετά άτομα από την αρχή του νήματος, το homeschooling είναι αποκλειστικά για καθυστερημένους που βγάζουν προβληματικά άτομα στην κοινωνία, γιατί δεν εμπιστεύονται το κράτος να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μέχρι πότε γίνεται τεχνικά να βυζάξει μια γυναίκα;
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
- hellegennes
Μέχρι την εμμηνόπαυση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Από που κι ως που; Μια χαρά μπορεί και μετά την εμμηνόπαυση. Απλά δεν θα βγάζει γάλα, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια μικρής σημασίας.
Χρειάζεται να μείνει και έγκυος όμως.
Στα παλιότερα χρόνια υπήρχαν τροφοί.Someone έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:22Από που κι ως που; Μια χαρά μπορεί και μετά την εμμηνόπαυση. Απλά δεν θα βγάζει γάλα, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια μικρής σημασίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για παιδιά λέμε.Someone έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 00:22Από που κι ως που; Μια χαρά μπορεί και μετά την εμμηνόπαυση. Απλά δεν θα βγάζει γάλα, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια μικρής σημασίας.
Κάνω πλάκα στον χρήστη που απαντώ.
- Dwarven Blacksmith
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φίλη νηπιαγωγός μου είπε πως μαμά τη ρώτησε πότε κάνουν τα διαλείμματα για να έρχεται να θηλάζει τον γιο της.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Επιβεβαιώνομαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 10 Σεπ 2023, 14:35Φίλη νηπιαγωγός μου είπε πως μαμά τη ρώτησε πότε κάνουν τα διαλείμματα για να έρχεται να θηλάζει τον γιο της.