!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Λεγεών έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 14:28 content moderation στο νέο τουίτερ
https://twitter.com/Clowfoe/status/1589 ... _&ref_url=

-
talaipwros
Η Nintendo πώς θα αντιδράσει στη δυσφήμιση;Λεγεών έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 14:28 content moderation στο νέο τουίτερ
https://twitter.com/Clowfoe/status/1589 ... _&ref_url=
ήδη έχουμε απροειδοποίητα διαγραφές χιλιάδων τρολ λογαριασμών και ερχετσι συνέχεια...κανένα σχόλιο για την αντιγραφή του Ζουκεμπεργκ με απολύσεις θα έχουμε...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Παίζει να είναι ο αληθινός Mario
-
talaipwros
Δεν ειναι, δες το handle του.
αυτό το καθυγκρίφιν κάτι μου θυμίζειtalaipwros έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 11:03 Σαν να εχει δικιο αυτος, το εχετε προσεξει και εσεις στο feed?
https://twitter.com/pittarel1/status/15 ... 0180007936
είναι εκείνο το λιμπταρντ ζαραλικοειδές που γύρναγε με τα κομμένα κεφάλια;
όσο για το δεύτερο που λες, στηρίζω με τα χίλια πλήρες dlcfication του τουιτερ
θέλει το κάθε npσούργελο να γυρνά με πχ ουκρ/ρως σημαιούλες στο όνομα;
$8 ή αλλιώς να περιμένει τα twitter sales
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
talaipwros
η γκριφιν παπαρο ειναι, για το οτι στο feed δεν βλεπω πια ουκρανιες λεωOrion22 έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 14:57αυτό το καθυγκρίφιν κάτι μου θυμίζειtalaipwros έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 11:03 Σαν να εχει δικιο αυτος, το εχετε προσεξει και εσεις στο feed?
https://twitter.com/pittarel1/status/15 ... 0180007936
είναι εκείνο το λιμπταρντ ζαραλικοειδές που γύρναγε με τα κομμένα κεφάλια;
όσο για το δεύτερο που λες, στηρίζω με τα χίλια πλήρες dlcfication του τουιτερ
θέλει το κάθε npσούργελο να γυρνά με πχ ουκρ/ρως σημαιούλες στο όνομα;
$8 ή αλλιώς να περιμένει τα twitter sales![]()
και ο Ελον Μασκ Ρωσος πρακτορας ...#διαδωστε
sharp έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:41Θα μπαίνει δηλαδή ο Αρίστος που δίνει τα 8.50 ευρώ του, θα έχει στάμπα πως είναι κάποιος σημαντικός, θα γράφει παπαριές για προκατακλυσμιαίους ξύλινους πυρηνικούς αντιδραστήρες, εμβόλια που φυτρώνουν ουρές, θα κατηγορεί και τον πολιτικό του αντίπαλο με deepfake videos, και όλα μέλι γάλα, free speech και δημοκρατικοποίηση της ενημέρωσης.κάπως έτσι
Ποτε δεν εχω πει για ξυλινους αντιδραστηρες στην προιστορια, αλλος τα ελεγε αυτα και δολιως ο Λεπο προσπαθει να τα φορτωσει σε μενα αν και πανω απο 100 φορες του εχω πει οτι ειναι συκοφαντης.
.
για αυτο αυτος ο ανθρωπος παει μπροστα ... δεν φοβαται να διορθωσει τα λαθη του
https://twitter.com/MattNavarra/status/ ... 7013378048
https://twitter.com/MattNavarra/status/ ... 7013378048
- Bill Hicks
νταξ, πάντως δεν το απέκλεισες και κατηγορηματικά.Αρίστος έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 16:12sharp έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:41Θα μπαίνει δηλαδή ο Αρίστος που δίνει τα 8.50 ευρώ του, θα έχει στάμπα πως είναι κάποιος σημαντικός, θα γράφει παπαριές για προκατακλυσμιαίους ξύλινους πυρηνικούς αντιδραστήρες, εμβόλια που φυτρώνουν ουρές, θα κατηγορεί και τον πολιτικό του αντίπαλο με deepfake videos, και όλα μέλι γάλα, free speech και δημοκρατικοποίηση της ενημέρωσης.κάπως έτσι
Ποτε δεν εχω πει για ξυλινους αντιδραστηρες στην προιστορια, αλλος τα ελεγε αυτα και δολιως ο Λεπο προσπαθει να τα φορτωσει σε μενα αν και πανω απο 100 φορες του εχω πει οτι ειναι συκοφαντης.
.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αυτο ακριβως ειναι το ρεζουμε οσων εχω πει, για ξυλινους αντιδραστηρες μιλουσε παντως ενα αλλο παιδι.
.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
Γελα οσο θες, μετα την ανακαλυψη του Γκομπεκλι Τεπε σε εχω να μου γυαλιζεις τα παπουτσια.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος