Arisvilla έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:54
Αρα μάλλον ο χοντρός έδωσε τη λίστα στον Βαξεβάνη. Η έστω γνώριζε και αυτός για τη λίστα.
Μπα, δεν νομίζω. Ο κύριος Βαγγέλης (να προσέχουμε, μη βρεθούμε τσιμεντωμένοι στον πάτο του φαληρικού

), όπως και όλοι οι επιχειρηματίες αυτού του βεληνεκούς, προφανώς έχει επαγγελματική ομάδα που ελέγχει τακτικά τα τηλέφωνά του.
Απ' ότι έχω καταλάβει, στα υψηλά προφίλ η δουλειά πήγαινε ως εξής: πρώτα η ΕΥΠ παρακολουθούσε για βραχύ χρονικό διάστημα και για λόγους "εθνικής ασφαλείας" τον στόχο, εντόπιζε και κατέγραφε τις επαφές του, στη συνέχεια σταματούσε την επισύνδεση και
στο καπάκι αναλάμβανε η Intelexa με το predator να παρακολουθεί τις επαφές του στόχου κι επομένως τον ίδιο τον στόχο, χωρίς ο τελευταίος να παίρνει χαμπάρι.
Την πάτησαν με τον Ανδρουλάκη γιατί δεν λογάριασαν καλά τις υπηρεσίες του ευρωκοινοβουλίου κι άρχισε να ξετυλίγεται ο μίτος.
Κατά τα λοιπά, έχω την αίσθηση ότι παρακολουθούμε την κορύφωση ενός λυσσαλέου επιχειρηματικού πολέμου, με τις αναμενόμενες πολιτικές προεκτάσεις. Το σύστημα του Κυριάκου προφανώς εξάντλησε τη χρησιμότητά του -ή αποδείχτηκε περισσότερο ερασιτεχνικό στους χειρισμούς του απ' όσο έπρεπε- και κάποιοι αποφάσισαν να το κάψουν οριστικά (το είχαν καψαλίσει ήδη με την εκλογή Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κιναλ).