vantono έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 09:28
Πέναλτι κανονικό ήταν. Πριν το δει οτι ηταν εντός περιοχής, το ειχε σφυρίξει φάουλ. Δεν ηταν και κανενα κραυγαλέο φάουλ τύπου αγκωνιά στη μούρη/λαιμο πχ, αλλα ειναι σίγουρα απο αυτα τα φαουλ που οταν γινονται κοντά στην περιοχή τα δίνεις γιατι ξεκαθαρα μπορουν να επηρεάσουν τη ροή του παιχνιδιου.
Αν εγώ το εβλεπα να γινοταν καπου στο κεντρο του γηπεδου αυτο το φαουλ, ισως και να μην το σφύραγα. Κοντά (ή μεσα) σε περιοχη ομως ειναι αδυνατον να μην το δωσεις.
Με αυτό τον Ολυμπιακό (να πετά), καλύτερα που έληξε Χ για να έχει και λίγη σασπένς το πρωτάθλημα.
Εξαιρετική ποδοσφαιρική ποιότητα.
Δύσκολα θα χάσει πόντους στη συνέχεια, αν δεν συμβεί κάτι το τραγικό.
Maspoli έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 09:35
Σωστή τούτη η τοποθέτηση.
Στη φάση του Μιτρίτσα τι έλεγες;
Δεν θυμαμαι, δεν πρεπει να ειχα σχολιάσει.
Λέω τώρα οπως το βλέπω ότι σωστή η κάρτα για θέατρο, αλλά λάθος και η απόφαση να μη δοθεί το φάουλ. Έπεσε ξεκάθαρα εσκεμμένα ο Μιτρίτσα με πρόθεση να εκβιάσει το φάουλ (το όποιο έγινε παρ'ολα αυτα, επαφη υπήρξε). Η διαφορά μεταξύ αυτων των δυο φάουλ, ηταν οτι στην περίπτωση Μιτριτσα η μπάλα ηταν απολυτα διεκδικήσιμη.
Ενω στην περιπτωση γαύρου, ο αμυντικος την ειχε σχεδον καθαρίσει τη φάση. Αν εβαζε σωστά το σωμα του για να καλύψει, και οχι το χέρι σε ορθη γωνια απο το σώμα του,τωρα θα ηταν άλλο το αποτέλεσμα.
Φίλε ο Μίτριτσα ήταν εντός περιοχής
Ναι, τωρα το προσεξα. Νομιζα οτι ηταν οριακα εκτος. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι λοιπόν, και κίτρινη και στους δύο.
Πέναλτι κανονικό ήταν. Πριν το δει οτι ηταν εντός περιοχής, το ειχε σφυρίξει φάουλ. Δεν ηταν και κανενα κραυγαλέο φάουλ τύπου αγκωνιά στη μούρη/λαιμο πχ, αλλα ειναι σίγουρα απο αυτα τα φαουλ που οταν γινονται κοντά στην περιοχή τα δίνεις γιατι ξεκαθαρα μπορουν να επηρεάσουν τη ροή του παιχνιδιου.
Αν εγώ το εβλεπα να γινοταν καπου στο κεντρο του γηπεδου αυτο το φαουλ, ισως και να μην το σφύραγα. Κοντά (ή μεσα) σε περιοχη ομως ειναι αδυνατον να μην το δωσεις.
Με αυτό τον Ολυμπιακό (να πετά), καλύτερα που έληξε Χ για να έχει και λίγη σασπένς το πρωτάθλημα.
Σιγά που πετά, εντάξει. Δεν έχει τελικές σωστές, δεν μπορει να σπρώξει μπάλα στο πλεχτό. Σκιά του εαυτού του απο τα προηγουμενα 2-3 χρόνια είναι. ΘΑ έπρεπε να πετά βέβαια, με αυτό το ρόστερ που έχει. Οι άλλοι μεχρι χθες ειχαν κανει 10/10 με ροστερ μέρα με νυχτα, σε συγκριση με αυτο το γαυρου, και να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα κιολας τον τελευταιο καιρο. Εκαναν πόσες φασεις και τις πετούσαν ολες πανω στο Μπρινιόλι, που σημερα όλοι τον θεωρουν ήρωα, ενω ουσιαστικά ειχε τον μπαλομαγνήτη. Σαν να τις τραβουσε ολες πανω του
Σε 1-2 φάσεις πρεπει να δυσκολεύτηκε λίγο να διωξει, τα υπολοιπα τα εβγαζε και με φραπέ στο χερι.
Σιγά που πετά, εντάξει. Δεν έχει τελικές σωστές, δεν μπορει να σπρώξει μπάλα στο πλεχτό. Σκιά του εαυτού του απο τα προηγουμενα 2-3 χρόνια είναι. ΘΑ έπρεπε να πετά βέβαια, με αυτό το ρόστερ που έχει. Οι άλλοι μεχρι χθες ειχαν κανει 10/10 με ροστερ μέρα με νυχτα, σε συγκριση με αυτο το γαυρου, και να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα κιολας τον τελευταιο καιρο. Εκαναν πόσες φασεις και τις πετούσαν ολες πανω στο Μπρινιόλι, που σημερα όλοι τον θεωρουν ήρωα, ενω ουσιαστικά ειχε τον μπαλομαγνήτη. Σαν να τις τραβουσε ολες πανω του
Σε 1-2 φάσεις πρεπει να δυσκολεύτηκε λίγο να διωξει, τα υπολοιπα τα εβγαζε και με φραπέ στο χερι.
Πάτησε τον αήτητο Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο. Δεν αναφέρομαι μόνο σε φάσεις. Το κέντρο του Ολυμπιακού κατάπιε το κέντρο του Παναθηναϊκού. Για πρώτη φορά είδαμε εφέτος τον Παναθηναϊκό να χάνει την μάχη αυτή και μάλιστα με πλήρη σχεδόν κατάρρευση.
Τι άλλο θέλεις για να γράψεις ότι πετά;
Είναι ποιοτικότερη ομάδα. Με διαφορά. Κάτι έκανε στραβό στην προετοιμασία και δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της.
Φυσικά, προτιμώ τον ΠΑΟ στην κορυφή της βαθμολογίας, για να έχει λίγη σασπένς το θλιβερό ελληνικό πρωτάθλημα.
Ναι, ηταν ξεκάθαρα καλύτερος, σε αυτο δεν αντιλέγω. Απο επιθετική αστοχια δεν εληξε και 1-3 / 1-4 το ματς. Με Αραμπί σε φόρμα μεχρι πέρσι-πρόπερσι, καπου τοσο θα εληγε. Αλλα με Μαστούρες βασικους, κανεις δεν γαμάει.
Και γώ αν και Ολυμπιακός θεωρώ πως οριακά ήταν πέναλτι.
Προφανώς και έχουμε καλύτερη ομάδα και ρόστερ, χαμες και κορεατης 3 κλασσεις πάνω από κάθε παίκτη του ΠΑΟ, απλα η διοίκηση μαλακιστηκε στην αρχή της σεζόν, και αυτός ο σχεδιασμός του κωλου μπορεί να αποβεί μοιραίος .
Εγω δε συμφωνω με την πλειοψηφια φυσικα, οντας αντικειμενικος ως το κοκκαλο. Μεχρι το 35-40 λεπτο του αγωνα, ο ΠΑΟ ειχε μια φλυαρωδη υπεροχη. Απο εκει και μεχρι το 60 ηταν των πουστηδων. Το τελος ηταν κατηφορα για τους πρασινους.
Πως λοιπον προκυπτει το "ηταν καλυτερος ο πουστης" με ενα 20λεπτο μπαλας?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
εγώ πάντως αν ήμουν Δανός διαιτητής, θα είχα κάνει μηνυση στον μαρινακη και θα του έπαιρναν τα σώβρακα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:25
εγώ πάντως αν ήμουν Δανός διαιτητής, θα είχα κάνει μηνυση στον μαρινακη και θα του έπαιρναν τα σώβρακα.
Ερχεται φυλακιση για τον χοντρο αντιπροεδρο φυσικα. 8 μηνακια εφαγαν περειρα και κασαμι για τα ιδια που εκαναν με το αεκ.
Εδω ως υποτροπος μπορει και 3ετια και αφαιρεση 10 βαθμων απο την ομαδα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Unique έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 10:21
Εγω δε συμφωνω με την πλειοψηφια φυσικα, οντας αντικειμενικος ως το κοκκαλο. Μεχρι το 35-40 λεπτο του αγωνα, ο ΠΑΟ ειχε μια φλυαρωδη υπεροχη. Απο εκει και μεχρι το 60 ηταν των πουστηδων. Το τελος ηταν κατηφορα για τους πρασινους.
Το πρωτο ήταν μοιρασμένο, με τον βάζελο να ναι φλυαρος όπως λες αλλά τον γαυρο να χει καλυτερες ευκαιρίες
Το δευτερο ήταν σχεδόν όλο, ουσιαστικά μέχρι το 0-1 στο 85 κατηφόρα στην εστία του Μπρινιολι
Το πρωτο ήταν μοιρασμένο, με τον βάζελο να ναι φλυαρος όπως λες αλλά τον γαυρο να χει καλυτερες ευκαιρίες
Το δευτερο ήταν σχεδόν όλο, ουσιαστικά μέχρι το 0-1 στο 85 κατηφόρα στην εστία του Μπρινιολι
Αντε χασου ρε γαυρε απο εδω.
Επιπλέον καταλαβαίνω τους Αμερικανούς που αποκαλούν το ποδόσφαιρο σοφτ άθλημα.
Ρεαμπτσουκ, Σωκρατης και αρκετοί παίκτες του ΠΑΟ αντί να παίξουν μπάλα προσπαθούν να πουλήσουν κάθε επαφή ως φάουλ σε όλη τη διάρκεια του ματς μιλάμε για καραγκιοζιλίκια . Θέατρο εδώ θέατρο εκεί.
Παίξτε μπάλα ρε.