!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τα πω κάπου...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Να τα πω κάπου...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είδος broken είναι και αυτός, μάλλον δεν έχει ενηλικιωθεί συναισθηματικά (το συνεχίζω γιατί έχει ενδιαφέρον αν και φανταστική η ιστορία αντιστοιχεί σε πράγματα που συμβαίνουν και στην πραγματικότητα). Μην το απλουστεύεις, δεν είναι καθόλου απλό του στυλ 'πέσε στην πισίνα με τους καρχαρίες και μάθε κολύμπι'. Μπορεί στις ταινίες να δουλεύει αυτό αλλά στην πραγματικότητα 9 φορές στις 10 θα σε φάνε οι δαίμονές σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 14:13Eγώ δεν συμφωνώ, ανεξαρτήτως του αν τρολάρει ή όχι. Και η μάνα του ζει.Someone έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 14:03Συμφωνώ απόλυτα.Green Dragon έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 22:06 Λοιπόν, δεν ξέρω αν είναι αληθινή η ιστορία, αν είναι πάντως, hard facts:
1) Έχεις θέματα. Εσωτερικά θέματα. Όλα από εκεί ξεκινάνε (τώρα).
2) Αν δεν τα λύσεις τίποτα δεν θα γίνει.
3) Επειδή φαίνεσαι πολύ broken, είναι σχεδόν αδύνατο να τα λύσεις μόνος σου, χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού αλλά δεν έχεις λεφτά να τον πληρώσεις και απ' όσο καταλαβαίνω οι γονείς σου δεν ζουν πλέον.
Οπότε ή βρίσκεις κάποια άκρη με πρόνοια - δεν ξέρω καν αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα - με ψυχολόγο/κοινωνικό λειτουργό που πληρώνεται από το κράτος ή μάλλον παραμένεις ανήμπορος να κάνεις οτιδήποτε. Και βρες κάποια δουλειά για να μπορείς να ζήσεις (λεφτά για ψυχολόγο δεν θα σου περισσεύουν από εκεί).![]()
Δεν είναι "σπασμένος", καλομαθημένος είναι. Στο κόνσεπτ του "λαβείν" άνευ "δούναι".
- GreekGuy
- Phorum.gr user: greekguy
Green Dragon έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 07:24Είδος broken είναι και αυτός, μάλλον δεν έχει ενηλικιωθεί συναισθηματικά (το συνεχίζω γιατί έχει ενδιαφέρον αν και φανταστική η ιστορία αντιστοιχεί σε πράγματα που συμβαίνουν και στην πραγματικότητα). Μην το απλουστεύεις, δεν είναι καθόλου απλό του στυλ 'πέσε στην πισίνα με τους καρχαρίες και μάθε κολύμπι'. Μπορεί στις ταινίες να δουλεύει αυτό αλλά στην πραγματικότητα 9 φορές στις 10 θα σε φάνε οι δαίμονές σου.
Η ιστορία είναι αληθινή, δε ξέρω πραγματικά γιατί όλοι τρολλάρετε. Εμείς το γυρίσαμε στο χαβαλέ επειδή μπλέχτηκαν οι χριστιανοί και έγιναν όλα κουλουβάχατα αλλά σχετικά με την ιστορία, δεν έχω λόγο να γράφω ψέμματα. Όλα αλήθεια είναι δυστυχώς (για μένα δυστυχώς).
Δε ξέρω άμα είμαι συναισθηματικά ανώριμος όπως μου το καταλογίζεις, εγώ έγραψα απλά κάποια από τα γεγονότα της έως τώρα ζωής μου για να καταλάβετε σε τι φάση είμαι.
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
- GreekGuy
Πάντως σε ψυχολόγο δε θέλω να πάω, πρώτον παίρνουν πολλά λεφτά για να το παίξουν οτί και καλά ενδιαφέρονται για σένα ενώ στη πραγματικότητα νοιάζονται για τα χρήματα, και δεύτερον, δεν θα βοηθήσει κάποιος ψυχολόγος στην επίλυση των δικών σου δαιμόνων. Θέλω απλά τίποτα φιλικές συμβουλές τύπου "κάνε αυτό" και "όλα θα πάνε καλά, μην αγχώνεσαι" και ας δεν τα πιστεύετε ειλικρινά.. αλήθεια όμως, νιώθω πως έχει δημιουργηθεί ένα αδιέξοδο μέσα μου καθώς όλα αυτά που έζησα με διατήρησαν την παιδικότητά μου και εκεί που θα έπρεπε π.χ να έχω δουλειά όπως τόσοι άλλοι, εγώ ψάχνομαι σε αγγελίες και τέτοια για ανειδίκευτο εργάτη, λες και είμαι 18 και μόλις τελείωσαν το λύκειο, σαν να έχασα 10 χρόνια (περίπου) με όλα αυτά...
- GreekGuy
Δεν σχολίασε κανείς το γεγονός οτί έφαγα τόσα χρήματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν σχολίασε κανείς για το μπούλινγκ. Δεν σχολίασε κανείς για τις εξ αποστάσεως σχέσεις και την 1 από κοντά. Όλα αυτά απλά βγήκαν στην επιφάνεια, δεν υπήρχαν ανέκαθεν. Το να λέτε όμως για ψυχολόγο είναι το μόνο εύκολο, πονάνε τα αυτιά, πάμε σε ΩΡΛ, πονάνε τα μάτια, πάμε σε οφθαλμίατρο, πονάει το παρελθόν/είμαστε αναποφάσιστοι για το μέλλον, πάμε σε ψυχολόγο/ψυχίατρο. Το μόνο εύκολο είναι να λέμε κάτι τέτοιο χωρίς να προσπαθούμε να βοηθήσουμε οι ίδιοι την κατάσταση. Εγώ τα έγραψα εδώ ακριβώς επειδή νιώθω την ανάγκη να μιλήσω με κάποιον μη-ειδικό (όχι ψυχολόγο/ψυχίατρο/ψυχοθεραπευτή) και να πάρω καμιά φιλική συμβουλή, επειδή αυτές είναι πολύτιμες και δείχνουν κατανόηση και ενσυναίσθηση χωρίς τον μεσάζοντα χρήμα. Σκεφτείτε να σας το έλεγε το ίδιο ακριβώς στόρυ ένας φίλος σας. Τότε δε θα του λέγατε "πάνε σε κανά ψυχολόγο" φυσικά, θα γινόσασταν εσείς ο ψυχολόγος, εσείς ο μέντορας, εσείς αυτός που θα τον άκουγε. Εγώ δυστυχώς δεν έχω καθόλου φίλους άρα δε μπορώ να τα πω σε φιλικό πρόσωπο και φυσικά οι συγγενείς δε καταλαβαίνουν το ίδιο. Άρα τα γράφω εδώ. Και εσείς απλά τρολλάρετε... μπράβο..τι να πω..
- GreekGuy
Το σίγουρο μόνο είναι πως αν είχα μία μηχανή του χρόνου και το μυαλό που έχω τώρα θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά...
GreekGuy, απο τις απαντησεις σου δεν δειχνεις οτι εχεις σοβαρο προβλημα, αντιδρας μια χαρα, ισως γι αυτο ειπαν ότι τρολαρεις. Αν μιλας σοβαρα, τοτε μαλλον εισαι και συ ενα απο τα θυματα του συστηματος και της νεας ταξης πραγματων που ισωπεδωσε τα παντα και σου εκανε και σενα το μυαλο πουρε. Πρεπει να μαθεις να αντιστεκεσαι...Θα ερθει η ωρα οπως σου ειπα που θα αποκτησουμε ολοι μας το χαμενο κοινο αισθημα και την χαμενη κοινη λογικη και τοτε δεν θα μας πειραζει τιποτα...Ως τοτε, οπως σου ειπαν και καποιοι απο εδω, ξεκινα να βρεις μια δουλιτσα, οτιδηποτε, και μην υποτιμας την χειρωνακτικη δουλεια και κανε υπομονη! Καλη τυχη...
"Άχρι καιρού..."
νατασσα στην πεφτει.
καλα κανει
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το διάβασα. Ήρωας. Αυτή η ιστορία παίζει να έχει γραφτεί καμια ντουζίνα φορές στο παλιό και σε αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Obvious troll is obvious.
Ελπίζω να ήταν copy pasta και να μην κάθισε να γράψει όλη αυτή τη μαλακία.
Ελπίζω να ήταν copy pasta και να μην κάθισε να γράψει όλη αυτή τη μαλακία.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.