εσυ σκεφτεσαι στον 21ο αιωνα ακομα με ορους φυλης ε;Dorian έγραψε: 07 Οκτ 2018, 00:57 Οι ΗΠΑ ή θα εντείνουν την ανατροπή που ξεκίνησε με τον Τραμπ ώστε να παραμείνουν εξαίρεση στην αμερικανική ήπειρο, μία χώρα Ευρωπαίων και υπερδύναμη, ή θα καταλήξουν σε βάθος χρόνου μία δεύτερη Βραζιλία . Όλος ο άλλος πλανήτης γελάει με τις αριστερο διεθνιστικές παρλαπίπες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η ανοδος της εθνικιστικης ακροδεξιας ως προαγγελος χαους
- blackpaint
Re: Η ανοδος της εθνικιστικης ακροδεξιας ως προαγγελος χαους
Τι μαλακίες διαβάζεις δω μέσα...
Η Ευρωπαική ένωση κινδυνεύει. Προσωπικά το έχω καταλάβει καιρό τώρα. Και όσο πιο συχνά τα λέμε για τον κίνδυνο που ενέχει η άνοδος των άκρων τόσο καλύτερα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
η ΕΕ κινδυνευει από την γερμανια,φτιαξανε οι φουσστιδες φριτσ την γερμανικη ευρωπη πατωντας κρατησαν παραγωγη κι εμποριο
ενώ εμποδιζουν μεσω...ελειμματων τις άλλες χωρες να αναπτύσσονται
κι εντακσ δεν είναι η ελλαδα που την διαλυουν οι φριτσ είναι η ιταλια η ισπαανια κι η γαλλια
ενώ εμποδιζουν μεσω...ελειμματων τις άλλες χωρες να αναπτύσσονται
κι εντακσ δεν είναι η ελλαδα που την διαλυουν οι φριτσ είναι η ιταλια η ισπαανια κι η γαλλια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
καμμια ακροδεκσια δεν απειλεί την ΕΕ αυτό που την απειλεί είναι ο νεοφιλελεφτερισμος που εδιωξε κι διωχνει την παραγωγη κι αφηνει τους τζογαδόρους τραπεζιτες κι χρηματιστες να κανουν κουμαντο από τα...κευμαν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Northern Spirit έγραψε: 07 Οκτ 2018, 01:03οτι και να λενε η να κανουνε για την ΕΕ η παγκοσμιοποιηση θα συνεχιστει γιατι ειναι η μονη λυση...Η ΕΕ ειναι ενα απο τα εργαλεια..
ναι είναι η λυση για να πα η δυση στον μεσαιωνα καταστρέφοντας το εθνος κρατος
κι ενισχύοντας κινα ινδια πακισταν ινδονησια κτλ
μεχρι το 1991 η κινα η ινδια ηταν καθυστερημένες χωρες,αφου η δυση τους παραχχωρησε την παραγωγη ειδικα η κινα εγινε υπερδυναμη
- Northern Spirit
Mαλλον αγνοεις το ΓΙΑΤΙ προεκυψε η ΟΝΕ και η ΕΕ και τι συνεβαινε στην Ευρωπη πριν εμφανιστει η ΕΕ...Η Ευρωπη δεν αναπτυσσοτανε, απλαως αλληλοσφαζονταν για μεριδια αγορας και πολιτικη επιρροη..run έγραψε: 07 Οκτ 2018, 08:46Northern Spirit έγραψε: 07 Οκτ 2018, 01:03οτι και να λενε η να κανουνε για την ΕΕ η παγκοσμιοποιηση θα συνεχιστει γιατι ειναι η μονη λυση...Η ΕΕ ειναι ενα απο τα εργαλεια..
ναι είναι η λυση για να πα η δυση στον μεσαιωνα καταστρέφοντας το εθνος κρατος
κι ενισχύοντας κινα ινδια πακισταν ινδονησια κτλ
Η αγνοια της ισρτοριας που επιδεικνυετε ειναι τραγικη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εισαι τελειως καμμενος αυτές τις μαλακιες τις λες και εκει που τρως ψωμάκι?
Τα τρόλς παρακαλούνται να απέχουν. Οποιος δεν θέλει να περιμένει να τον ποδοπατήσει ο επόμενος Χίτλερ ας πει.
δεν αγνοω τιποτα ,η ευρωπη μετα τον β παγκοσμιο περασε σε δευτερη μοιρα,μετα την αμερικη κι την σοβιετικη ενωση ,μετα την καταστροφή της σοβιετικης ενωσης
κι του εγκληματικου μοντελου οικονομιας που επεβαλλε στην ευρωπη οι ιδεοληψίες της θατσερ κι του ρηγκαν στην αμερικη,δωσανε την παραγωγη στην κινα κι ινδια κτλ κι κρατησαν τον τζογο,τον αερα των ταπεζων ,με τα τοξικα προιοντα
η ενωση της γερμανιας ανεδειξε την γερμανια τη μεγαλυτερη οικονομια της ευρωπης,κι η ΕΕ εγινε γερμανικη
κι του εγκληματικου μοντελου οικονομιας που επεβαλλε στην ευρωπη οι ιδεοληψίες της θατσερ κι του ρηγκαν στην αμερικη,δωσανε την παραγωγη στην κινα κι ινδια κτλ κι κρατησαν τον τζογο,τον αερα των ταπεζων ,με τα τοξικα προιοντα
η ενωση της γερμανιας ανεδειξε την γερμανια τη μεγαλυτερη οικονομια της ευρωπης,κι η ΕΕ εγινε γερμανικη
ο μεγιστος εχθρος της ΕΕ σημερα είναι η γερμανια,που συνεργάζεται με κινα κι ρωσια κι κρατα τα ευρωπαικα κρατη σε ομηρια με τα ελλειμματα
δεν υπαρχει επομενος χιτλερ ουτε επομενος σταλιν, υπαρχει η γερμανια ,η γερμανικη ευρωπηCloud87 έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:30 Τα τρόλς παρακαλούνται να απέχουν. Οποιος δεν θέλει να περιμένει να τον ποδοπατήσει ο επόμενος Χίτλερ ας πει.
στη γειτονια μας ενδεχεται με τις μαλαγισμενες ιδεοληψιες αριστερας κκε κτλ να δουμε τους νέο οθωμανους να επιστρεφουν στα βαλκανια ,κι με την βοηθεια των διεφθαρμένων του τραπεζικου κι χρηματιστικου τομεα κι του αραβικου χρυσου τους μουλαδες στη δυτικη ευρωπη
- Eθνικοκοινωνιστης
στην αρχη νομιζα οτι το νημα το ανοιξε ο blackpaint 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αν εσύ δεν μπορείς να δείς πέρα απ τη μύτη σου δεν σου φταίω εγώ.
Ναι ναι πες του κι άλλα. Φασίστες; Που τους είδες; Εγώ δεν βλέπω κανένα φασίστα.στη γειτονια μας ενδεχεται με τις μαλαγισμενες ιδεοληψιες αριστερας κκε κτλ να δουμε τους νέο οθωμανους να επιστρεφουν στα βαλκανια ,κι με την βοηθεια των διεφθαρμένων του τραπεζικου κι χρηματιστικου τομεα κι του αραβικου χρυσου τους μουλαδες στη δυτικη ευρωπη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 55 Απαντήσεις