Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 09:14
Υπαρχει καποιος ΣΟΒΑΡΟΣ αντιπαλος για να τον νικησει?
Aυτός θα τον σκότωνε, δε θα τον νικούσε απλά.
Τι ρεκορ εχει αυτος?
Εχει αποσυρθει?
Παραπλησιο στυλ εχει απ’οτι ειδα.
Αν δεν εισαι καλος παλαιστης, δεν μπορεις να σταθεις σ’αυτο το αθλημα(?)
Έχει αποσυρθεί το 2013 αλλά έδωσε έναν ακόμα αγώνα τον Απρίλιο του 2017 στον οποίο νίκησε. Το ρεκόρ του είναι 26-2 κι έχει κερδίσει στους τελευταίους του 13 αγώνες. Έκανε μια ήττα το 2004 και μια το 2007. Έγιναν επαναληπτικοί αγώνες στους οποίους νίκησε και τους δύο αθλητές που είχε χάσει την πρώτη φορά (τον έναν από αυτούς τον νίκησε δύο φορές).
Χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο κορυφαίος αθλητής MMA όλων των εποχών. Σύμφωνα και με τον Nurmagomedov είναι ο κορυφαίος του UFC (κορυφαία διοργάνωση MMA) όλων των εποχών. Ο συγκεκριμένος αθλητής έχει δηλώσει ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Mc Gregor - Nurmagomedov.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Μλκια άθλημα. Ξύλο και μπουνιδια. Πολύ ενδιαφέρον ρε παιδιά. ZzZzzZZz. Και όλο γι αυτόν τον ΜακΓκρεγκορ ακούω. Κλάιν. Τι να κλασει αν του ρίξω μια καλή στη μάπα και μαζεύει τα δόντια του. Και ποιο το νόημα;
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Ερμής έγραψε: 07 Οκτ 2018, 11:00
ας πει και σε εμάς κάποιος τι έγινε πριν λίγο
Επίσης δε καταλαβαίνω γιατί η περισσότεροι ελ τάχθηκαν στο πλευρό του μουσλιμ γιδοβλαχου
Έχασε ο Mcgregor στον τέταρτο γύρο από τον πιο βαρετό αθλητή εβερ. Μετά παράνοια.
Σηκώθηκε πάνω και γέλαγε. (Ο Ιρλανδός)
Ο μουσλιμ εν τω μεταξύ βγήκε έξω και επιτέθηκε σε έναν από την ομάδα του Ιρλανδού.
Όσο ο Κονορ έβλεπε τη φάση του επιτέθηκαν με μπουνιές τρεις από την ομάδα του Χαμπιμπ. Οι δύο από πίσω με sucker punch.
Τους βγάλανε έξω σβέρκο-κωλο οι αστυνομικοί.
Αυτά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
''Πιστεύω πως ο Khabib με takedowns θα καταφέρει να ελέγξει τον Conor από νωρίς στον αγώνα.
Θεωρώ πως η πίεση που θα του ασκήσει θα είναι αρκετή για να τον κουράσει και σιγά σιγά αυτό θα οδηγήσει εν τέλει στην νίκη.
Νομίζω πως ο Khabib θα καταφέρει να τελειώσει τον αγώνα και πως το match δεν θα πάει στην απόφαση. Το τέλος θα έρθει στους μετέπειτα γύρους, πιθανότατα στον 4ο ή τον 5ο.
Η επίσημη πρόβλεψή μου λοιπόν είναι Khabib με υποταγή ή ΤΚΟ αργά στον αγώνα. ''
Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά η Ιρλανδέζα ήταν προκλητικότατη κατά του Khabib και του περιβάλλοντός του. Μέχρι και τον άρρωστο πατέρα του έπιασε στο στόμα του. Καλά να πάθει...
Η ουσια ειναι οτι οταν μιλας και προκαλεις, πρεπει να μπορεις και να το υποστηριξεις.
Εγω σημερα ειδα ενα σοβαρο, προετοιμασμενο τυπο που μασαγε σιδερα και απο την αλλη ειδα ενα τρελοπουτανιαρη τσαρλατανο που μας εδειχνε συνεχως τα τετοια του περπατωντας μεσα στο ρινγκ λες και ηταν κανας σοβαρος γαμιας και τελικα εφυγε με σπασμενα τα μουτρα και ψαχνοντας καμια πλατη για να κρυφτει μην φαει κι αλλες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:37
Η ουσια ειναι οτι οταν μιλας και προκαλεις, πρεπει να μπορεις και να το υποστηριξεις.
Εγω σημερα ειδα ενα σοβαρο, προετοιμασμενο τυπο που μασαγε σιδερα και απο την αλλη ειδα ενα τρελοπουτανιαρη τσαρλατανο που μας εδειχνε συνεχως τα τετοια του περπατωντας μεσα στο ρινγκ λες και ηταν κανας σοβαρος γαμιας και τελικα εφυγε με σπασμενα τα μουτρα και ψαχνοντας καμια πλατη για να κρυφτει μην φαει κι αλλες.
O Mc Gregor το υποστηρίζει. Δεν είναι κάποιος που προκαλεί κάθε φορά και μετά κάθε φορά τρώει ξύλο. Αυτό που κάνει είναι που έφερε τα εκατομμύρια τόσο σε εκείνον όσο και στους αντιπάλους του. Το show γίνεται για να προωθήσει τους αγώνες του και το κάνει πολύ καλά.
ε ρε ξεφτιλίκια. WWE εγινε το UFC Ο Ιρλανδος μιλουσε πολυ παντα, και καποτε θα ερχοταν η ωρα που θα επεφτε πανω σε ατομο που δεν τα σηκωνει αυτα. Δεδομενο ηταν. Αλλα αυτη η κατασταση ηταν μεγαλο ξεφτιλίκι.
Daje έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:37
O Mc Gregor το υποστηρίζει. Δεν είναι κάποιος που προκαλεί κάθε φορά και μετά κάθε φορά τρώει ξύλο. Αυτό που κάνει είναι που έφερε τα εκατομμύρια τόσο σε εκείνον όσο και στους αντιπάλους του. Το show γίνεται για να προωθήσει τους αγώνες του και το κάνει πολύ καλά.
Το ότι έχασε από έναν πολύ καλό αντίπαλο δεν τον κάνει ανύπαρκτο ξαφνικά. Ο Ali που έγραφες πιο πριν κι αυτός έχασε αγώνες.
Εγω διαβαζω οτι ελαχιστοι αγωνες ηταν με σοβαρους αντιπαλους και απεφυγε να υπερασπιστει τους τιτλους του με πραγματικους αντιπαλους.
Επισης ο Αλι εχασε αγωνες μαχομενος.
Σημερα αυτο που ειδα εγω ηταν σαν να κοντραρεται στο γηπεδο ο Zidane με τον Καραπιαλη, με τον τελευταιο να του δειχνει συνεχως τα τετοια του και συο τελος να ψαχνει φυσουνα για να κρυφτει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!