Και από αυτά που διαβάζω η VW έχει πουλήσει 4,6 εκατομμύρια μέχρι τον Ιούλιο σε όλο τον κόσμο.η Τεσλα χωρίς να πουλάει αυτοκίνητα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
o dna έγραψε
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει τώρα. Η αξιοπιστία του είναι πολύ χαμηλά. Ο χρόνος θα δείξει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:53 Ο ίδιος ο Μασκ με το τουίτ του ξεκαθάρισε ότι το τουίτερ έχει μαζική πτώση στα έσοδα. Οπότε ότι και να λένε για την πρότερη κατάσταση, ήταν πολύ πιο ισορροπημένος ο προϋπολογισμός.
Τελικά ίσως όλα αυτά τα social media να χρηματοδοτούνται υπογείως από κράτος και μυστικές υπηρεσίες για να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και δίαυλο προπαγάνδας, οπότε τα έσοδα και τα έξοδα μπορεί να μην καθορίζουν την βιωσιμότητα τους στον βαθμό που θα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.
στο λινκ που μπηκε φαινεται οτι η Tesla πουλαει αρκετα ...sharp έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:59 o dna έγραψεΚαι από αυτά που διαβάζω η VW έχει πουλήσει 4,6 εκατομμύρια μέχρι τον Ιούλιο σε όλο τον κόσμο.η Τεσλα χωρίς να πουλάει αυτοκίνητα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ο Μασκ σε κανα δυο χρονια....

Spoiler

- Dwarven Blacksmith
Μπορεί, έτσι κι αλλιώς μέσω της SpaceX ο Μασκ έχει μπει στο military-industrial complex πλέον.ST48410 έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 00:00Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει τώρα. Η αξιοπιστία του είναι πολύ χαμηλά. Ο χρόνος θα δείξει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:53 Ο ίδιος ο Μασκ με το τουίτ του ξεκαθάρισε ότι το τουίτερ έχει μαζική πτώση στα έσοδα. Οπότε ότι και να λένε για την πρότερη κατάσταση, ήταν πολύ πιο ισορροπημένος ο προϋπολογισμός.
Τελικά ίσως όλα αυτά τα social media να χρηματοδοτούνται υπογείως από κράτος και μυστικές υπηρεσίες για να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και δίαυλο προπαγάνδας, οπότε τα έσοδα και τα έξοδα μπορεί να μην καθορίζουν την βιωσιμότητα τους στον βαθμό που θα γινόταν σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση.
Να βάλει και το πχόρουμ τέτοιο.
- hellegennes
Ναι, τρελά ισορροπημένος. Πέρυσι είχαν συνολική απώλεια 270 εκατομμύρια και πρόπερσι 1,13 δις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:53 Ο ίδιος ο Μασκ με το τουίτ του ξεκαθάρισε ότι το τουίτερ έχει μαζική πτώση στα έσοδα. Οπότε ότι και να λένε για την πρότερη κατάσταση, ήταν πολύ πιο ισορροπημένος ο προϋπολογισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
dna replication έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:08viewtopic.php?f=39&t=8894&p=522451=%CE% ... 82#p522451nostromos έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:02καποιος επρεπε να βρεθει με το ταλεντο και την τρελα να τους πεισει να τα δωσουνε ... αν περιμεναμε τους μανδαρηνους των υπηρεσιων καλη ψυχηdna replication έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 22:59
του βαθεως αμερικανικού κράτους, των αστειρευτων επιδοτήσεων και των ευνοικών κανονισμών χαρις στους οποίους κερδίζει δις η Τεσλα χωρίς να πουλάει αυτοκίνητα
για μένα ο Ληον Σκαμ είναι το βαθυ αμερικανικό κράτος που προσπαθεί να ελέγξει την αυτοκίνηση, το διάστημα κ.λ.π. και το κάνει με χαρακτηριστικά αμερικανικό τρόπο: βάζοντας μπροστά έναν "αντισυμβατικό" φροντμαν-σοουμαν που πουλάει αμερικανικό όνειρο και κρύβει τις κρατικοδίαιτες καταβολές του. Τα φρεσκοτυπωμένα δις επιδοτήσεων από τα χρήματα του αμερικανου φορολογουμενου και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
.
Ποιός ειν αυτούνος ρε παιδί ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Dwarven Blacksmith
Οκ, θα το πω σε όποιον μου πει ότι ήταν τρελά ισορροπημένος. Κι εσύ με τη σειρά σου μετέφερε αυτό που έγραψα σε όποιον σου πει ότι τώρα δεν είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 00:50Ναι, τρελά ισορροπημένος. Πέρυσι είχαν συνολική απώλεια 270 εκατομμύρια και πρόπερσι 1,13 δις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 23:53 Ο ίδιος ο Μασκ με το τουίτ του ξεκαθάρισε ότι το τουίτερ έχει μαζική πτώση στα έσοδα. Οπότε ότι και να λένε για την πρότερη κατάσταση, ήταν πολύ πιο ισορροπημένος ο προϋπολογισμός.
- hellegennes
Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μου πεις ποια είναι η πηγή της οικονομικής πληροφόρησής σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Το τουίτ του Ηλον, δεν το έκρυψα.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 01:24 Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μου πεις ποια είναι η πηγή της οικονομικής πληροφόρησής σου.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 01:29Το τουίτ του Ηλον, δεν το έκρυψα.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 01:24 Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μου πεις ποια είναι η πηγή της οικονομικής πληροφόρησής σου.
- hellegennes
Είχα γράψει "Ελπίζω όχι το τουίτ του ιδιοκτήτη" και μετά το έσβησα. Δεν με απογοήτευσες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 01:29Το τουίτ του Ηλον, δεν το έκρυψα.hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 01:24 Κανένα πρόβλημα, αρκεί να μου πεις ποια είναι η πηγή της οικονομικής πληροφόρησής σου.
Ενδιαφέρουσα εναλλακτική πληροφόρηση για τα οικονομικά μιας εταιρείας το ατενσιοχορίστικο μήνυμα ενός ιδιοκτήτη. Φοβούμαι όμως πως ακόμα κι αν είναι αλήθεια και όχι υπερβολή, συνεχίζει να μην προκύπτει από κάπου συγκριτική δυνατότητα.
Για να το πω σε πιο απλά ελληνικά, η δήλωση "χάνουμε έσοδα αυτήν την στιγμή" δεν συνδέεται με κάποιον τρόπο με τις οικονομικές επιδόσεις περασμένων ετών για να κάνεις σύγκριση.
Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάποιο άλλο τουίτ του ιδιοκτήτη όπου λέει πως τα πράγματα είναι χειρότερα από άλλες χρονιές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις