!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το νέο σήμα της ΝΔ
Re: Το νέο σήμα της ΝΔ
http://www.tokoulouri.com/news-in-photo ... epilipsia/
ομολογώ όταν το διάβασα γέλασα τόσο δυνατά που η κουράδα εκτοξεύτηκε με υπερηχητική ταχύτητα και σχεδόν τρύπησε τον πάτο της λεκάνης.
ομολογώ όταν το διάβασα γέλασα τόσο δυνατά που η κουράδα εκτοξεύτηκε με υπερηχητική ταχύτητα και σχεδόν τρύπησε τον πάτο της λεκάνης.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εγώ πάντως δεν τοΝ ξέρω τοΝ Pantone.
Αλλά αφού τοΝ ξέρεις εσύ, πάω πάσο.

Θα τον μπέρδεψε με τον Verner Panton.
Η τον Panton of the Opera
ή τον Τέλος Πάντων.
Ή των Αγίων Πάντων
Μηπως εννοει το Panetone?

ή τον Τέλος Πάντων.
Ή των Αγίων Πάντων
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- hellegennes
Αμόρφωτο βλήμα που νομίζει ότι είναι καλλιτέχνης και δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση στην γλώσσα του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστοτατος χιλιετιες μπροστα
- Υδράργυρος
Η νδ συνεργαζεται με εμπειρα διαφημιστικα γραφεια. Εχει σποψη και δεν κρινω τη δουλεια του. Εχω προβλημσ με την νοοτροπια πολιτικης που γεννησε αυτο το σημαΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Οκτ 2018, 22:34 Εγώ πάντως δεν τοΝ ξέρω τοΝ Pantone.
ή τον Τέλος Πάντων.
Ή των Αγίων Πάντων
![]()
- Υδράργυρος
Γραφιστας ειναι, δεν ειναι φιλολογος.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:26 Αμόρφωτο βλήμα που νομίζει ότι είναι καλλιτέχνης και δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση στην γλώσσα του.
- Υδράργυρος
Δε μας ξεβλαχεψε αρκετα ο κωστοπουλος, θα μας ξεβλαχεψουν οι γραφιστες της νδ
Κι απ' το σήμα άρπαξε και τ' άφησε αφαιρετικό...
- hellegennes
Έλεος. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος για να μην είσαι μπαμπουίνος. Διδαχθήκαμε όλοι την γλώσσα μας σαν μητρική και την διδαχθήκαμε αναλυτικά σε σημείο σκασμού για 12 χρόνια στο σχολείο. Αντί να το παίζει εστέτ ντίβα, θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερη προσοχή στα μαθήματα που πλήρωσαν οι γονείς του και οι γονείς μου για 12 χρόνια ώστε να γίνει άνθρωπος. Τζάμπα λεφτά, κόπος και χρόνος.Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 02:31Γραφιστας ειναι, δεν ειναι φιλολογος.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:26 Αμόρφωτο βλήμα που νομίζει ότι είναι καλλιτέχνης και δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση στην γλώσσα του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Βινόσαυρος
η ταξιθέτηση στο χωρο είναι η ειδοποιός διαφορά που θα εκπέσει η μήνυσηOrion22 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:30
Υ.Γ πλοτ τουίστ: ® πρόεδρος κόμματος με σήμα 7 τρίγωνα τους μηνύει για copyrightSpoiler
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ποιος έφτιαξε τελικά το σήμα; Αυτό το post του Alexandros Parageorgiou σχολιάζεις; Από το ύφος της γραφής μοιάζει για τρολάρισμα. Δηλαδή αν σε κάποιον έχει ανατεθεί τέτοια δουλειά περιμένεις ότι δεν θα αντιδράσει σαν δεκάχρονο στα social media.hellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2018, 03:40Έλεος. Δεν χρειάζεται να είσαι φιλόλογος για να μην είσαι μπαμπουίνος. Διδαχθήκαμε όλοι την γλώσσα μας σαν μητρική και την διδαχθήκαμε αναλυτικά σε σημείο σκασμού για 12 χρόνια στο σχολείο. Αντί να το παίζει εστέτ ντίβα, θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερη προσοχή στα μαθήματα που πλήρωσαν οι γονείς του και οι γονείς μου για 12 χρόνια ώστε να γίνει άνθρωπος. Τζάμπα λεφτά, κόπος και χρόνος.Υδράργυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 02:31Γραφιστας ειναι, δεν ειναι φιλολογος.hellegennes έγραψε: 06 Οκτ 2018, 23:26 Αμόρφωτο βλήμα που νομίζει ότι είναι καλλιτέχνης και δεν μπορεί να συντάξει μια πρόταση στην γλώσσα του.
Πλάκα έχει το νέο σήμα. O αρκετά αφαιρετικός πυρσός δεν μου κάθεται τόσο καλά με την βαριά γραμματοσειρά του "ΝΔ". Ωστόσο δίνει αρκετές ευκαιρίες για αναδιαμόρφωση των τριγώνων με animation σε κλιπάκια κλπ. Νομίζω έχουμε γραφίστες στο phorum να το δουν με πιο επαγγελματική ματιά και να το κρίνουν.
Πρακτικά θεωρώ πως υπάρχει ένα πρόβλημα αναγνωρισιμότητας από ψηφοφόρους μεγάλης ηλικίας που όταν φτάσουν στην κάλπη ίσως ζοριστούν να το καταλάβουν. Φαντάζομαι ότι αυτό θα ζυγίστηκε στην τελική απόφαση και θα θεώρησαν ότι ο ντόρος που θα δημιουργηθεί θα το κάνει ευρέως γνωστό.
Μεχρι και το κομμα της τρελης εχει καλυτερο σημα.Βινόσαυρος έγραψε: 07 Οκτ 2018, 03:52η ταξιθέτηση στο χωρο είναι η ειδοποιός διαφορά που θα εκπέσει η μήνυσηOrion22 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:30
Υ.Γ πλοτ τουίστ: ® πρόεδρος κόμματος με σήμα 7 τρίγωνα τους μηνύει για copyrightSpoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι