Τώρα δέσαμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
μάλλον έχουν λήξει τα μπισκότα σουhellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:51Εγώ μπλε το βλέπω.Λεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:44Έχω δίκιο, αν κάνεις κλικ στο τουίτ και βγεις στο τουίτερ, θα δεις ότι το εικονίδιο είναι λευκό.nostromos έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:40 μπορει να εχεις δικιο ... παντως η τυπισσα συνεχιζει να γραφει εκει και δεν νομιζω να αποχωριστει τους χιλιαδες τυπους που την παρακολουθουνε

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ο τύπος αυτός θα είναι ο πρώτος που θα στείλει ανθρώπους στον Άρη.Stalker έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 12:21Αυτό απλά σημαίνει ότι δεν αντλεί επιβεβαίωση από τα λεφτά. Αν ξαφνικά βρεθεί δευτεράντζα λόγω κοινωνικού και ταξικού εξοστρακισμού θα το νοιώσει πιστεύω.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2022, 23:42 Στ' αρχίδια του. Ό,τι κι αν κάνει θα συνεχίζει να είναι σούπερ πλούσιος.
Ότι και να λέτε μας κατουραει.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Dwarven Blacksmith
Δεν ξέρω τι theme έχεις Λεγεών, πάντως αυτό είναι το verified badge, aka blue checkmark.
Όχι ότι σημαίνει τίποτα βέβαια γιατί δεν έχει αρχίσει ακόμα η νέα πολιτική (από Δευτέρα νομίζω;)
Όχι ότι σημαίνει τίποτα βέβαια γιατί δεν έχει αρχίσει ακόμα η νέα πολιτική (από Δευτέρα νομίζω;)
εχεις δικιο προς το παρων ... η κυρια θα πληρωσει κανονικα ... αν δεν της αρεσει ας παει σε αλλο μαγαζιΛεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:44Έχω δίκιο, αν κάνεις κλικ στο τουίτ και βγεις στο τουίτερ, θα δεις ότι το εικονίδιο είναι λευκό.
Τα υπόλοιπα είναι ανούσια και φτηνά, όταν υπάρχει ένα μαγαζί 10+ χρόνων και κάποιοι έχουν εθιστεί και χτίσει προφίλ εκεί, δεν το παρατάνε αμέσως επειδή ο νέος ιδιοκτήτης είναι ένα εγωπαθές τρολλ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Non sequitur. Δες τι μαλακίες απαντάς. Κάνεις τον ισχυρισμό -μέσω του τύπου- ότι η απόσυρση κάποιων διαφημιστών είναι επειδή φοβούνται ότι δεν θα υπάρχει πλέον moderation, απαντάω ότι δεν υπήρχε ποτέ moderation και ανταπαντάς στην ουσία ότι "ε, δεν έχουν τον χρόνο" συμπληρώνοντας μια ειρωνική πίπα που δεν έχει ίχνος χιούμορ για να την δικαιολογήσω τουλάχιστον· σαν πικρόχολο, κατινίστικο σχόλιο διαβάζεται.Λεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:50Θα σου πρότεινα να στείλεις βιογραφικό για moderator, έχεις εμπειρία και πολύ ελεύθερο χρόνο.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:48Παπάρια έκαναν οι moderators. Το μόνο που έκαναν ήταν να σβήσουν κάνα τουίτ σου αν έλεγες άντρα έναν άντρα που ανακάλυψε ότι είναι γυναίκα.Λεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:35
Προφανώς, αφού η πλειοψηφία των moderators απολύθηκε.
Η μόνη απάντηση που είχε ο γυμνός μεσσίας ήταν το πλοκ.
Κατά τα άλλα το μέσο ήταν πνιγμένο στα bots, την παραπληροφόρηση και ένα κάρο ποινικές συμπεριφορές για τις οποίες δεν υπήρχε καμμιά επίπτωση.
Τώρα το ότι τον μπλόκαρε ο Ίλον γι' αυτήν την συνδιαλλαγή αν θέλω το πιστεύω (δεν). Αλλά αν εσύ θες να το πιστέψεις, δικαίωμά σου. Το ίδιο λέω στους πιστούς κάθε θρησκείας.
Τελικά οι διαφημιστές την κάνουν γιατί δεν θα υπάρχει πια moderation ή όχι; Short version:
-Οι διαφημιστές την κάνουν γιατί δεν το μέσο δεν θα είναι πια ασφαλές και αξιόπιστο
-Ποτέ δεν ήταν ασφαλές και αξιόπιστο, πάντα μπουρδέλο ήταν.
-Ε, δεν είχαν τον χρόνο να το εξασφαλίσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ίσως αν άλλαζες από dark theme σε normal να το έβλεπες κι εσύ μπλε. Το σηματάκι είναι αυτό το τικ. Δεν υπάρχει άσπρο και μπλε. Έλεος δηλαδή.Λεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:54μάλλον έχουν λήξει τα μπισκότα σουhellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:51Εγώ μπλε το βλέπω.Λεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:44
Έχω δίκιο, αν κάνεις κλικ στο τουίτ και βγεις στο τουίτερ, θα δεις ότι το εικονίδιο είναι λευκό.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
σωστο ... και του Μασκ λευκο ειναι στην εφαρμογη ...ενω εδω φαινεται μπλε
https://twitter.com/elonmusk/status/1588739131815112704
https://twitter.com/elonmusk/status/1588739131815112704
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 05 Νοέμ 2022, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
κάνε τώρα το ίδιο που λές αφου όμως πρώτα κάνεις login στο twitter και ξαναπές μας τι χρώμα είναιΛεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:44Έχω δίκιο, αν κάνεις κλικ στο τουίτ και βγεις στο τουίτερ, θα δεις ότι το εικονίδιο είναι λευκό.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Επανάστα σαν εσένα. Ποιο είναι το πρόβλημα σου;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
δεν είναι θέμα theme λαιμαιDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:56 Δεν ξέρω τι theme έχεις Λεγεών, πάντως αυτό είναι το verified badge, aka blue checkmark.
είναι ανάλογα με το αν είσαι λογκαρισμένος στο acc σου ή guest
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Dwarven Blacksmith
Εγώ είμαι λογκαρισμένος και εξαρτάται από το theme το τι χρώμα βλέπω. Πρέπει να βάλω screenshots; Σιγά το θέμα.Orion22 έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 16:07δεν είναι θέμα theme λαιμαιDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:56 Δεν ξέρω τι theme έχεις Λεγεών, πάντως αυτό είναι το verified badge, aka blue checkmark.
- hellegennes
Ρε συ, δεν είναι ότι δεν του βγάζει το εικονίδιο, είναι ότι στο dark theme το χρώμα του εικονιδίου είναι λευκό. Υπάρχουν δύο είδη λογαριασμών, verified και non verified. Οι πρώτοι έχουν τικ, οι δεύτεροι δεν έχουν τίποτα. Το χρώμα του τικ εξαρτάται από το θέμα.Orion22 έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 16:07δεν είναι θέμα theme λαιμαιDwarven Blacksmith έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:56 Δεν ξέρω τι theme έχεις Λεγεών, πάντως αυτό είναι το verified badge, aka blue checkmark.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κοίτα να δεις, ο Μασκ έχει συνηθίσει να επιχειρεί στις επιχειρήσεις του, με έναν συγκεκριμένο τρόπο: φτιάχνω ό,τι φτιάχνω, και οι πελάτες θα έρθουν, γιατί με ξέρουν, γιατί κάνω φασαρία, γιατί έτσι. Και μπορεί να το κάνει αυτό επειδή έχει ένα και μόνο πράγμα: κεφάλαιο. Οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση έχει ανάγκη την διαφήμιση σε κάποιο στάδιο (ή σε όλα τα στάδια) της ζωής της.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:59Non sequitur. Δες τι μαλακίες απαντάς. Κάνεις τον ισχυρισμό -μέσω του τύπου- ότι η απόσυρση κάποιων διαφημιστών είναι επειδή φοβούνται ότι δεν θα υπάρχει πλέον moderation, απαντάω ότι δεν υπήρχε ποτέ moderation και ανταπαντάς στην ουσία ότι "ε, δεν έχουν τον χρόνο" συμπληρώνοντας μια ειρωνική πίπα που δεν έχει ίχνος χιούμορ για να την δικαιολογήσω τουλάχιστον· σαν πικρόχολο, κατινίστικο σχόλιο διαβάζεται.Λεγεών έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:50Θα σου πρότεινα να στείλεις βιογραφικό για moderator, έχεις εμπειρία και πολύ ελεύθερο χρόνο.hellegennes έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 15:48
Παπάρια έκαναν οι moderators. Το μόνο που έκαναν ήταν να σβήσουν κάνα τουίτ σου αν έλεγες άντρα έναν άντρα που ανακάλυψε ότι είναι γυναίκα.
Κατά τα άλλα το μέσο ήταν πνιγμένο στα bots, την παραπληροφόρηση και ένα κάρο ποινικές συμπεριφορές για τις οποίες δεν υπήρχε καμμιά επίπτωση.
Τώρα το ότι τον μπλόκαρε ο Ίλον γι' αυτήν την συνδιαλλαγή αν θέλω το πιστεύω (δεν). Αλλά αν εσύ θες να το πιστέψεις, δικαίωμά σου. Το ίδιο λέω στους πιστούς κάθε θρησκείας.
Τελικά οι διαφημιστές την κάνουν γιατί δεν θα υπάρχει πια moderation ή όχι; Short version:
-Οι διαφημιστές την κάνουν γιατί δεν το μέσο δεν θα είναι πια ασφαλές και αξιόπιστο
-Ποτέ δεν ήταν ασφαλές και αξιόπιστο, πάντα μπουρδέλο ήταν.
-Ε, δεν είχαν τον χρόνο να το εξασφαλίσουν.
Ήθελε να αγοράσει το τουίτερ, μετά άλλαξε γνώμη, και μετά ξανάλλαξε γνώμη επειδή έφαγε μήνυση και το αγόρασε. Δυστυχώς για αυτόν, το τουίτερ είχε χτιστεί πάνω στις διαφημίσεις, και μπορεί για εσένα να ήταν μία χαβούζα με όλα τα κακά και άσχημα της, για τους διαφημιστές όμως δούλευε. Από την στιγμή που δούλευε, και στα μέτρικς που τους ενδιέφεραν ήταν "ασφαλές και αξιόπιστο", οποιαδήποτε αλλαγή (= απόλυση εργαζομένων που ασχολούνταν με την ασφάλεια και αξιοπιστία του σάιτ) που στα μάτια τους φαντάζει παράτολμη και επικίνδυνη επειδή (1) είναι ή (2) δεν έχουν πρόσβαση στο νέο επιχειρηματικό πλάνο (αν υπάρχει), θα τους ωθήσει στο να πάρουν αποφάσεις.
Και αν ο Μασκ συνεχίσει να απειλεί ότι θα βγάλει τα ονόματα τους στην φόρα και θα στείλει τα στίφη των λέμμινγκς καταπάνω στις μάρκες τους επειδή δεν θέλουν πλέον να του δίνουν λεφτά για να κάνει recoup τα 44 δις, τότε σε λίγο καιρό θα αναγκαστείς να πληρώνεις 20$ για φρι σπιτς και θα λες και ευχαριστώ.
ΥΓ: Μία χαρά ήταν το μοντερέησιον του τουίτερ, όμως θάφτηκε κάτω από την παραγωγή μιμοσκουπιδιών με ρυθμό 54763548135/sec. Για να δούμε αν η απόλυση moderators θα λύσει το πρόβλημα, που για κάποιους δεν είναι καν πρόβλημα, είναι μα φρι σπιτς.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Dwarven Blacksmith
Κανένα, νόμος είναι το δίκιο της ΔΑΠίτισσας. ΑΝ μας κάθεται όμως.Nandros έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 16:05Επανάστα σαν εσένα. Ποιο είναι το πρόβλημα σου;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις