Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2022, 20:06
Τις ξελιγωμενες μουναρες ΓΑΜΗΣΤΕΡΕΣ κόρες τους.
Και μέχρι εκεί εικοσιτριο εικοσιτεσσερο χρωνωνε, σε μιλάμε για τίποτα σιτεμενες.
Αλλά εδώ έκανε την ντριμπλα και είπε πως είναι καλό κορίτσι και φοβάται μη το πληγώσει ο βολκοςμας, φοβάται να απλώσει τα δίχτυα του ο σπάιντι μας.
Μέχρι 25 το πολύ. Με το που σβήνουν τα κεράκια η σχέση τελειώνει.
Αυτός και ο Λεονάρντο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
GoBack έγραψε: 03 Νοέμ 2022, 20:21
Θα ηθελαν να ειναι στη θεση του
στη θεση του ηρωα των ιστοριων; ναι, ισχυει, ποιος δε θαθελε.
Να δω τι θα πειτε οταν ποσταρει φωτο απο το σκαφος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ερμής έγραψε: 03 Νοέμ 2022, 21:21
Όπως ο μπλακις με τη φάση του ροντβάιλερ. Σωστά.
Από την άλλη η ιστορία με το σκυλί του μπλακι μου κάνει ένα κλικ πιο αληθοφανης
Ο μπλάκις όμως έχει βριστεί με το μισό φόρουμ. Με τον Volk δεν πήρα είδηση κάτι ανάλογο γι αυτό μου έκανε εντύπωση.
Ο μπλάκις όμως έχει βριστεί με το μισό φόρουμ. Με τον Volk δεν πήρα είδηση κάτι ανάλογο γι αυτό μου έκανε εντύπωση.
Μα δεν έχει βριστει με κανέναν ο βολκοςμας αλλά από την άλλη το ροντβάιλερ είναι ένα κλικ πιο αληθοφανής ιστορία
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κατάλαβα καλά; Άλλαξες γνώμη; Δεν θες να σου κάνω πρόγραμμα;
Έκλαψα εκείνο το βράδυ. Αναφιλητά, κακό, μου κόπηκε η ανάσα.
μετα την φωτο που ανεβασες μου κοπηκε η επιθυμια - Καρεν
ευχαριστω παντως για την προσφορα
Συγνώμη δεν ξέρω να ντύνομαι από την λαϊκή κι από τις εμποροπανήγυρεις όπως οι κύριες που συναναστρέφεσαι. Αύριο όμως που έχει λαϊκή, εδώ κοντά, θα πάω γύρω στις 7:30 να πάρω τα καλύτερα κομμάτια από την Ρομά κυρία που τα εμπορεύεται. Μην τα προλάβουν άλλες. Πες μου πού να τα στείλω να τις ντύνεις, δωράκι από μένα. Και κατά τα άλλα τάφος, να ξέρεις. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα για αυτά που μου έλεγες κινκυ μπόι.
εχεις πμ με την διευθυνση κ φυσικα τις ευχαριστιες μου
Μα δεν έχει βριστει με κανέναν ο βολκοςμας αλλά από την άλλη το ροντβάιλερ είναι ένα κλικ πιο αληθοφανής ιστορία