!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aλητεία για 20 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Aλητεία για 20 ευρώ
Σιγά το φοβερό περιστατικό που ασχολείστε. Διάβασα ομηρία και νόμιζα ότι τους κρατούσε νηστικούς επί μέρες στο υπόγειο του δεμένους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οντως, ακομη πιο περίεργο απο απομαγνητισμένη κάρτα που να μη μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω εισαγωγής στη σχισμή του pos και πληκτρολόγηση pin.nostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:36μου φαινεται περιεργο να μην το προτεινε καποιος απο τους 2 ...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:18 Πάντοτε όταν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα έχω και μετρητά μαζί μου
Κατά δεύτερον σε τέτοια περίπτωση, δίνεις στο βενζινάδικο την αστυνομική σου ταυτότητα μέχρι να του φέρεις τα χρήματα
Απλώς οι δημοσιογράφοι του Μ-πέου την είδαν Στίβεν Κινγκ. Λίγο αποτυχημένα βεβαια, αλλα η προσπάθεια μετραει.
- vantono
Σταμάτα κόλακα, μας σκλαβώνεις!Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:46Αφού είστε τεμπέληδες και δεν διαβάσατε το άρθροnostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:36μου φαινεται περιεργο να μην το προτεινε καποιος απο τους 2 ...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:18 Πάντοτε όταν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα έχω και μετρητά μαζί μου
Κατά δεύτερον σε τέτοια περίπτωση, δίνεις στο βενζινάδικο την αστυνομική σου ταυτότητα μέχρι να του φέρεις τα χρήματα
Είπα ότι υπάρχουν χασάπηδες που το πουλάνε έτοιμο, γεμισμένο δηλαδή. Και υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που το αγοράζουν, πληρώνοντας τη γέμιση, δηλαδή λαχανικά, ντομάτες, κασέρι, φρούτα κλπ, με την τιμή του κρέατος. Στο ενάμιση κιλό γεμιστό ρολό κρέατος πληρώνουν, για παράδειγμα, 300 γραμμάρια πιπεριές, 100 γραμμάρια ντομάτα και 150 γραμμάρια κασέρι, στην τιμή του κρέατος κι όλο αυτό επειδή βαριούνται να γεμίσουν μόνοι τους το ρολό. Αν αυτό δεν είναι χαζομάρα λόγω τεμπελιάς, δεν ξέρω τι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:28Ξέρω τι είναι αλλά δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα σου. Όποιος θέλει μόνο το κρέας γιατί να αγοράσει ρολό;Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:23Τέτοιο ρολό κρέατος λέμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:15
Τι κουλό είπες τώρα. Το ρολό κρέατος το πληρώνεις για ρολό κρέατος, όχι για κρέας.
Για κρέας πληρώνεις. Και το κρέας και τη γέμιση με τα λαχανικά, τις ντομάτες και τα κασέρια.
Ρολό αγοράζει αυτός που θέλει ρολό.
- Dwarven Blacksmith
Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα ότι πουλιέται και άδειο.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:15Είπα ότι υπάρχουν χασάπηδες που το πουλάνε έτοιμο, γεμισμένο δηλαδή. Και υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που το αγοράζουν, πληρώνοντας τη γέμιση, δηλαδή λαχανικά, ντομάτες, κασέρι, φρούτα κλπ, με την τιμή του κρέατος. Στο ενάμιση κιλό γεμιστό ρολό κρέατος πληρώνουν, για παράδειγμα, 300 γραμμάρια πιπεριές, 100 γραμμάρια ντομάτα και 150 γραμμάρια κασέρι, στην τιμή του κρέατος κι όλο αυτό επειδή βαριούνται να γεμίσουν μόνοι τους το ρολό. Αν αυτό δεν είναι χαζομάρα λόγω τεμπελιάς, δεν ξέρω τι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:28Ξέρω τι είναι αλλά δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα σου. Όποιος θέλει μόνο το κρέας γιατί να αγοράσει ρολό;Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:23
Τέτοιο ρολό κρέατος λέμε.
Για κρέας πληρώνεις. Και το κρέας και τη γέμιση με τα λαχανικά, τις ντομάτες και τα κασέρια.
Όποιος βαριέται δηλαδή κατ' εσέ είναι μαλάκας και χαζός. Οκ. Έχεις κι άλλες τέτοιες ιδέες; Αυτούς που πουλάνε αλατισμένα φυστίκια τους έχεις ανακαλύψει;
Μπορείς και καλύτερα νομίζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:20Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα ότι πουλιέται και άδειο.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:15Είπα ότι υπάρχουν χασάπηδες που το πουλάνε έτοιμο, γεμισμένο δηλαδή. Και υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που το αγοράζουν, πληρώνοντας τη γέμιση, δηλαδή λαχανικά, ντομάτες, κασέρι, φρούτα κλπ, με την τιμή του κρέατος. Στο ενάμιση κιλό γεμιστό ρολό κρέατος πληρώνουν, για παράδειγμα, 300 γραμμάρια πιπεριές, 100 γραμμάρια ντομάτα και 150 γραμμάρια κασέρι, στην τιμή του κρέατος κι όλο αυτό επειδή βαριούνται να γεμίσουν μόνοι τους το ρολό. Αν αυτό δεν είναι χαζομάρα λόγω τεμπελιάς, δεν ξέρω τι είναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:28
Ξέρω τι είναι αλλά δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα σου. Όποιος θέλει μόνο το κρέας γιατί να αγοράσει ρολό;
Όποιος βαριέται δηλαδή κατ' εσέ είναι μαλάκας και χαζός. Οκ. Έχεις κι άλλες τέτοιες ιδέες; Αυτούς που πουλάνε αλατισμένα φυστίκια τους έχεις ανακαλύψει;![]()
- Dwarven Blacksmith
Πατρονάρισμα λέγεται αυτό. Σε κράξαν κι άλλοι btw.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:21Μπορείς και καλύτερα νομίζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:20Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα ότι πουλιέται και άδειο.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:15
Είπα ότι υπάρχουν χασάπηδες που το πουλάνε έτοιμο, γεμισμένο δηλαδή. Και υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που το αγοράζουν, πληρώνοντας τη γέμιση, δηλαδή λαχανικά, ντομάτες, κασέρι, φρούτα κλπ, με την τιμή του κρέατος. Στο ενάμιση κιλό γεμιστό ρολό κρέατος πληρώνουν, για παράδειγμα, 300 γραμμάρια πιπεριές, 100 γραμμάρια ντομάτα και 150 γραμμάρια κασέρι, στην τιμή του κρέατος κι όλο αυτό επειδή βαριούνται να γεμίσουν μόνοι τους το ρολό. Αν αυτό δεν είναι χαζομάρα λόγω τεμπελιάς, δεν ξέρω τι είναι.
Όποιος βαριέται δηλαδή κατ' εσέ είναι μαλάκας και χαζός. Οκ. Έχεις κι άλλες τέτοιες ιδέες; Αυτούς που πουλάνε αλατισμένα φυστίκια τους έχεις ανακαλύψει;![]()
Ναι, κοίτα, αν εσύ και ορισμένοι άλλοι θέλετε να πληρώνετε τις πιπεριές για ψαρονέφρι, be my guest.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:24Πατρονάρισμα λέγεται αυτό. Σε κράξαν κι άλλοι btw.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:21Μπορείς και καλύτερα νομίζω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:20
Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν ήξερα ότι πουλιέται και άδειο.
- Otto Weininger
nostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:36μου φαινεται περιεργο να μην το προτεινε καποιος απο τους 2 ...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:18 Πάντοτε όταν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα έχω και μετρητά μαζί μου
Εμένα όταν ένας στο φαρμακείο μου είπε να μου αφήσει την ταυτότητα του για κάτι τέτοιο, αρνήθηκα.
Μπορείς να μπλέξεις με τη ταυτότητα του άλλου στα χέρια σου, ακόμα και αν στη άφησε αυτός.
Αν σώνει και ντε θες να κάνεις κάτι τέτοιο αντέγραψε τα στοιχεία της και δώσε την πίσω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Πληρώνουμε το ρολό για ρολό. Τόσο κάνει.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:26Ναι, κοίτα, αν εσύ και ορισμένοι άλλοι θέλετε να πληρώνετε τις πιπεριές για ψαρονέφρι, be my guest.![]()
Σού είπα, αν θες να πληρώνεις την πιπεριά 9 ευρώ το κιλό, it's fine by me. Δικά σου λεφτά είναι, δικαίωμά σου να τα πετάς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:29Πληρώνουμε το ρολό για ρολό. Τόσο κάνει.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:26Ναι, κοίτα, αν εσύ και ορισμένοι άλλοι θέλετε να πληρώνετε τις πιπεριές για ψαρονέφρι, be my guest.![]()
![]()
Τι κάθεσαι και απαντάς στο μαλάκα μωρέ, ότι όταν παίρνουμε "γεμάτο" (γελάω μόνος μου) ρολό δεν ξέρουμε τι πληρώνουμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:29Πληρώνουμε το ρολό για ρολό. Τόσο κάνει.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:26Ναι, κοίτα, αν εσύ και ορισμένοι άλλοι θέλετε να πληρώνετε τις πιπεριές για ψαρονέφρι, be my guest.![]()
![]()
Οι απομαγητισμένες κάρτες δεν περνάνε στη σχισμή του POS, δεν ξέρω γιατί έχει γραφτεί αυτό εδώ μεσα.vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 17:32Οντως, ακομη πιο περίεργο απο απομαγνητισμένη κάρτα που να μη μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω εισαγωγής στη σχισμή του pos και πληκτρολόγηση pin.nostromos έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:36μου φαινεται περιεργο να μην το προτεινε καποιος απο τους 2 ...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 16:18 Πάντοτε όταν χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα έχω και μετρητά μαζί μου
Απλώς οι δημοσιογράφοι του Μ-πέου την είδαν Στίβεν Κινγκ. Λίγο αποτυχημένα βεβαια, αλλα η προσπάθεια μετραει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 02 Νοέμ 2022, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Η Ανατολής και τρεις άλλες;
- vantono
Προσωπική μου εμπειρία εκφράζω. Δική μου και ενος γνωστου μου. Οι καρτες μας ειχαν απομαγνητιστεί και δεν περνούσαν πουθενά ανέπαφα, αλλα οταν περνούσαμε την καρτα μεσα στο πος και πατουσαμε πιν, μια χαρα γινοταν η όποια συναλλαγή. Και λεφτά απο ΑΤΜ τραβουσαμε κανονικά.klg έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:59Οι απομαγητισμένες κάρτες δεν περνάνε στη σχισμή του POS, δεν ξέρω γιατί έχει γραφτεί αυτό εδώ μεσα.
Και υποθέτω οτι απλώς ειχε ρετάρει η μαγνητική λωρίδα στο πισω μερος της κάρτας, αλλα το τσιπάκι στο μπροστινό μέρος λειτουργούσε κανονικά (?). Δεν ξερω.
Ο γνωστός μου εβγαλε καινουρια λιγες μερες μετά, και εμένα αυτό μου ετυχε περιπου 1,5 μηνα πριν τη ληξη της και αυτο-ανανέωσή της. Και αφου εκανα τη δουλεια μου μεχρι τότε και σε λιγο καιρο θα ειχα και εγω καινούρια, απλώς την κράτησα.
- EKPLIKTIKOS
Peak forum postΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:08btw εδώ και χρόνια έχουν βρει ένα ωραίο κόλπο οι χασάπηδες: πουλάνε γεμιστό ρολό κρέατος και βρίσκονται μαλάκες που πληρώνουν τις πιπεριές, τις ντομάτες και το κασέρι για κρέαςvantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 13:55Σιγά βρε Σόρος, όλοι εδω μεσα μου μαζευτήκατεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 13:45
όποιος δεν έχει εμπειρία από την αγορά δε μπορεί να καταλάβει![]()
Καθαρά Ποιοτικό είναι το θέμα, όχι θεμα καποιας γειτονικής ομερτά.
Και εμενα αν ο μανάβης/κρεοπώλης κτλ της γειτονιάς μου, εχει ΑΑ' προϊόντα, θα κοψω το λαιμό μου και θα τον στηρίξω όσο ακριβός κι αν ειναι.
Αν φερνει μαλακίες ομως και με κοροϊδεύει μεσα στα μούτρα μου, τομπούλο, καλο κλεισιμο! Αριβεντέρτσι και πάω στα λιντλ.
Δεν ειμαι διατεθειμένος να τον στηρίζω αγοράζοντας τις σαπίλες του, μονο και μονο επειδή μου τα αφηνει φθηνότερα λόγω μη απόδειξης και... ειναι γείτονας, καλο παιδι.![]()
Η συνωμοσία των πονηρων χασαπηδων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3115 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-