Δε μολογάει όμως ο πστης αν έκανε ένσταση και για την 3η κλήση... να μη μας μείνει άντεροΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 21:22Και το βίντεο της προηγούμενης ακρόασης διοικούμενου για τη μείωση της ποινής του ανήκει στην κατηγορία: σκληρό BDSM πορνό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγγραφέας παιδικων βιβλιων συνεληφθη για παιδικη πορνογραφια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Συγγραφέας παιδικων βιβλιων συνεληφθη για παιδικη πορνογραφια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για τα χρόνια που κυκλοφορούσαν στο κανονικό web η για τις δεκαετίες 70-80.?OANNHSEA έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 21:21
Αλλά εκείνα τα χρόνια για κάποιο περίεργο λόγο, κανείς δεν ενδιαφερόταν...
.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μάλιστα μάλιστα...
Μάλιστα... μάλιστα...
Γιατί να το πει σε μένα;
Εγώ το ήξερα ότι ο Λογιόλα ήταν μαλακας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ειρωνεύεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
οι ώρες σαςΣτύγιος έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 21:03ΤριςΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:51Σε έχει σκανάρει κι η τροχαία όμως.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:48 (...)
μου έχει σκανάρει η δηέ τον σκληρό, δεν βρήκε τίποτε κάτω από 18![]()
![]()
![]()
![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τον Ιγνάτιο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
zteo έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 21:27Για τα χρόνια που κυκλοφορούσαν στο κανονικό web η για τις δεκαετίες 70-80.?
Για τις δεκαετίες 70-80...
Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι, εγώ πρόλαβα την τρέλα του βίντεο στην δεκαετία του 80, υπήρχε λοιπόν σχεδόν σε κάθε συνοικιακό βιντεοκλάμπ ένα μικρό δωματιάκι με τις τσόντες. Επειδή σίγουρα κάποιοι θα φώναζαν εάν υπήρχαν κανονικές τσόντες με παιδιά, τις είχαν φέρει σε μάνγκα!!!
Για τα συνοικιακά καταστήματα αυτό... Γιατί στα κεντρικά τότε της Ομόνοιας π.χ. μπορούσες να βρεις ότι ήθελες, με παιδιά, με ζώα, με βασανιστήρια - και για κάποιο περίεργο λόγο δεν τους έκλεινε κανένας, ούτε έκαναν κατάσχεση στο προϊόν !!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1556 Προβολές