Αυτό που έλεγα κι εγώ παραπάνω, απαντώντας στον Σάρπ.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:49 Ωστόσο ο τύπος είχε κατεβάσει και αποθηκεύσει περισσότερα από ενενήντα (90) βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για ερευνητικούς σκοπούς!
Πρέπει να είναι τέρας ψυχραιμίας ο ανακριτής, αν δεν έβαλε τα γέλια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγγραφέας παιδικων βιβλιων συνεληφθη για παιδικη πορνογραφια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Συγγραφέας παιδικων βιβλιων συνεληφθη για παιδικη πορνογραφια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η ΕΕ δεν αφήνει.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:37Το έχω ξαναπεί. Θανατική ποινή. Και σ'όποιον αρέσει.sharp έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:15Ποια είναι η θέση σου, λιθοβολισμός;Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 14:58 Πλέον δεν πέφτω απ'τα συννεφα. Ανέκαθεν υπήρχαν τέτοια αποβράσματα, απλά η καραντίνα τα ανέδειξε στο έπακρον. Η θέσις μου είναι σαφής, μιας και η πολιτεία δεν φροντίζει να τηρουνται οι ποινές στην πραγματική τους διάσταση.
Ας γίνουν αυστηρότεροι οι νόμοι το λοιπόν.
Εντάξει, κατηγορούμενος είναι, μαλακίες θα πει.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:52Αυτό που έλεγα κι εγώ παραπάνω, απαντώντας στον Σάρπ.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:49 Ωστόσο ο τύπος είχε κατεβάσει και αποθηκεύσει περισσότερα από ενενήντα (90) βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για ερευνητικούς σκοπούς!
Τι μπορούσε να πει, άλλωστε, ότι την παίζει όλη μέρα βλέποντας πορνό με 12χρονα και το βράδυ κάθεται και τούς γράφει παραμύθια;
Πόσο πρέπει να πληρώνουμε την ώρα την φύλαξη παιδιού όταν αποδεδειγμένα η κυρία είναι μια πρώτης τάξεως γυναίκα και δεν κινδυνεύει το παιδί από ανώμαλους και άλλα;
Πόσες φορές πρέπει να συναντηθούμε με τον δάσκαλο στο σχολείο για να τον ψυχολογήσουμε;
Όταν πηγαίνουμε το παιδί μας στο κολυμβητήριο πόσο κοντά πρέπει να είμαστε για να ελέγχουμε τον προπονητή;
Όταν δίνουμε το παιδί στο σχολικό πρέπει να βγάζουμε φωτό τον οδηγό και να ψάχνουμε το ποιόν του;
Από που να φυλάξουμε τα παιδιά μας;
Μήπως είναι καλύτερα να του κάνω εγώ μαθήματα στο σπίτι;
Να μην το στείλω καθόλου σχολείο;
Πόσες φορές πρέπει να συναντηθούμε με τον δάσκαλο στο σχολείο για να τον ψυχολογήσουμε;
Όταν πηγαίνουμε το παιδί μας στο κολυμβητήριο πόσο κοντά πρέπει να είμαστε για να ελέγχουμε τον προπονητή;
Όταν δίνουμε το παιδί στο σχολικό πρέπει να βγάζουμε φωτό τον οδηγό και να ψάχνουμε το ποιόν του;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Μα εδώ μιλάμε για το άκρον άωτον της γελοιότητας στη δικαιολογία. Άστο γιατί απ'όπου κι αν το πιάσουμε, λερώνει.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:54Εντάξει, κατηγορούμενος είναι, μαλακίες θα πει.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:52Αυτό που έλεγα κι εγώ παραπάνω, απαντώντας στον Σάρπ.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:49 Ωστόσο ο τύπος είχε κατεβάσει και αποθηκεύσει περισσότερα από ενενήντα (90) βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για ερευνητικούς σκοπούς!
Τι μπορούσε να πει, άλλωστε, ότι την παίζει όλη μέρα βλέποντας πορνό με 12χρονα και το βράδυ κάθεται και τούς γράφει παραμύθια;
Συζήτησε το με αυτόν.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:50Α, μάλιστα. Μου λες δηλαδή πως έχουμε να κάνουμε με μια κολλητική ασθένεια εν συγκρίσει με τις πράξεις τέτοιων απόπατων.sharp έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:45Καλά δεν πάει έτσι. Αν είναι με την υποψία να σκοτώνουμε, τότε αν τον πιάσεις στην πράξη θα πρέπει να ανατινάξεις όλο το τετράγωνο μην κόλλησε και κανένας άλλοςΠασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:43
Για ποιό λόγο τις κατεβάζει; Για να έχει υλικό στη συγγραφή παιδικών βιβλίων; Ή για να καλύψει τις διαστροφικές του ορέξεις; Και συν τοις άλλοις για πες μου κάτι. Θεωρείς απίθανο το γεγονός μιας εν δυνάμει ασέλγειας από μεριάς του; Αν δεν τον γραπώνανε εγκαίρως;![]()
Ακριβώς έτσι πάει. Μιας και ο Ποινικός κώδικας ειναι ελλιπής και τα ισόβια δεν είναι ποτέ ισόβια. Ας μαζευτούν οι νομοθέτες κι ας φτιάξουν το ''συστηματάκι'' δίχως τρύπες που μπάζουν σκατο. Μετα να το ξανασυζητήσουμε.

Κάπου είχα διαβάσει ότι για κάθε ένα ανώμαλο υπάρχει και ένας ανώμαλος γονέας ή κηδεμόνας από πίσω άρα είναι δύο όχι ένας.
Δηλαδή 1000 συλλήψεις υπάρχουν άλλοι 1000 που παραμονεύουν το λιγότερο σε σχέση με αυτούς που συνελήφθησαν.
Δηλαδή 1000 συλλήψεις υπάρχουν άλλοι 1000 που παραμονεύουν το λιγότερο σε σχέση με αυτούς που συνελήφθησαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 02 Νοέμ 2022, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πήγαινε για διδακτορική διατριβή επί του θέματος.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:49 Ωστόσο ο τύπος είχε κατεβάσει και αποθηκεύσει περισσότερα από ενενήντα (90) βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για ερευνητικούς σκοπούς!
Το καλύτερο είναι να διαθέτεις αρκετό χρόνο -όχι διεκπεραιωτικά- κάθε μέρα με το παιδί σου, να τού μιλάς, να το ακούς και να το μάθεις να σε εμπιστεύεται σε κάθε περίπτωση. Επίσης, να μην εμπιστεύεσαι τυφλά κανέναν.Niki έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:55 Πόσο πρέπει να πληρώνουμε την ώρα την φύλαξη παιδιού όταν αποδεδειγμένα η κυρία είναι μια πρώτης τάξεως γυναίκα και δεν κινδυνεύει το παιδί από ανώμαλους και άλλα;
Καλύτερα να μην το βγάζεις καθόλου έξω, γιατί μπορεί να το πατήσει αυτοκίνητο.Niki έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:55 Πόσο πρέπει να πληρώνουμε την ώρα την φύλαξη παιδιού όταν αποδεδειγμένα η κυρία είναι μια πρώτης τάξεως γυναίκα και δεν κινδυνεύει το παιδί από ανώμαλους και άλλα;
Ποιός είναι αυτός;sharp έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:58Συζήτησε το με αυτόν.Πασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:50Α, μάλιστα. Μου λες δηλαδή πως έχουμε να κάνουμε με μια κολλητική ασθένεια εν συγκρίσει με τις πράξεις τέτοιων απόπατων.sharp έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:45
Καλά δεν πάει έτσι. Αν είναι με την υποψία να σκοτώνουμε, τότε αν τον πιάσεις στην πράξη θα πρέπει να ανατινάξεις όλο το τετράγωνο μην κόλλησε και κανένας άλλος![]()
Ακριβώς έτσι πάει. Μιας και ο Ποινικός κώδικας ειναι ελλιπής και τα ισόβια δεν είναι ποτέ ισόβια. Ας μαζευτούν οι νομοθέτες κι ας φτιάξουν το ''συστηματάκι'' δίχως τρύπες που μπάζουν σκατο. Μετα να το ξανασυζητήσουμε.
![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τομπαιρνειςΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:51Σε έχει σκανάρει κι η τροχαία όμως.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:48 (...)
μου έχει σκανάρει η δηέ τον σκληρό, δεν βρήκε τίποτε κάτω από 18![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έτσι όπως είναι τα πράγματα λιγότερο κινδυνεύει από τα αυτοκίνητα από ότι από τους ανώμαλους.sharp έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:59Καλύτερα να μην το βγάζεις καθόλου έξω, γιατί μπορεί να το πατήσει αυτοκίνητο.Niki έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:55 Πόσο πρέπει να πληρώνουμε την ώρα την φύλαξη παιδιού όταν αποδεδειγμένα η κυρία είναι μια πρώτης τάξεως γυναίκα και δεν κινδυνεύει το παιδί από ανώμαλους και άλλα;
Ναι ρε μλκ, ήθελε, λέει, να γράψει σχετικό βιβλίο. Για παιδιά! Και είχε κατεβάσει ό,τι πορνό κυκλοφορεί με παιδιά κάτω των 12.Στύγιος έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:58Πήγαινε για διδακτορική διατριβή επί του θέματος.Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 20:49 Ωστόσο ο τύπος είχε κατεβάσει και αποθηκεύσει περισσότερα από ενενήντα (90) βίντεο με υλικό παιδικής πορνογραφίας και ισχυρίστηκε ότι το έκανε για ερευνητικούς σκοπούς!
Πρέπει να είναι τέρας ψυχραιμίας ο ανακριτής, αν δεν έβαλε τα γέλια.![]()
Σημαντική έρευνα, πήγαινε για νόμπελ, αλλά τον φάγανε τα εκδοτικά συμφέροντα. ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 1 Απαντήσεις