!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Aλητεία για 20 ευρώ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Aλητεία για 20 ευρώ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:14
Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:04 Λαμόγιο ο καφετζής της γειτονιάς και όχι τα μικέλ
Αυτο που μαρέσει σε όλους εσας τους νομιμάφρονες είναι που έχετε γνώση της αγοράς.
Αρχίδια κερδισμένος έχεις βγεί.
Δεν ξερω για τον καφετζή και το μικελ της γειτονιάς μου, ξερω για το Σκλαβενίτη της γειτονιάς μου και το βενζινάδικο της γειτονιας μου.
Με καρτα ψωνιζω, εξαργυρώνοντας μπονους με τα οποία πληρωνω πολυ λιγότερα (αυτο ειναι πραγματική εκπτωση) και με καθε πληρωμή προστίθενται και επιπλέον μπόνους στην καρτα.
Μια χαρά κερδισμένος ειμαι. Σιγά μην πηγαίνω στον Πουτσόπουλο και ΣΙΑ που εχουν μια τρύπα απο κινέζικα ρούχα, και να τους παρακαλάω να μου κοψουν 15€.
Μπονους στον Σκλαβενιτη δεν υπάρχουν.
Ναι οκ και εγω στο Μάρκετ μονο με κάρτα όπως και στο Βενζινάδικο.
Μια χαρά πράγματα υπάρχουν στη γειτονιά μου σε συνοικιακά μαγαζιά, απλά εσύ εισαι μετακαράμπαμπας.
Επίσης είστε τόσο ανίδεοι που δε ξέρετε πως και με κάρτα να πληρώσεις υπάρχουν πολλά παράθυρα για φοροδιαφυγή, πάρα μα πάρα πολλά.
Οι μη έχοντες γνώση της αγοράς είστε αστείοι ωρες ώρες που νομίζετε πως θα σώσετε το μισθό του Πολάκη και του Άδωνι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Someone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Someone »

Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:14
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:54 τέτοιο παράδειγμα έχω φέρει πολλές φορές
ηλεκτρονικό χρήμα δε θέλετε; ρουφήξτε το τώρα
Μα πιστωτική κάρτα; Που ζούμε;
Μπορούσε να πληρώσει με NFC από το κινητό του
Δεν κουβαλάω πιστωτική κάρτα μήνες τώρα
Δεν έχουν όλα τα κινητά NFC και δεν ξέρω αν όλες οι τράπεζες διαθέτουν εφαρμογή κι αν δουλεύει η εφαρμογή.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:04
Ναύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:03
Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:32
Ναι αυτον τον εισοδηματία ζαίο.

(...)
Ε δεν είναι μόνο εισοδηματίας, ρε φίλε, είναι επίσης ευρωβουλευτής, επομένως δεν είναι άεργος.
Αυτο τώρα τι είναι; Ποντιακό ανέκδοτο;
Αφού αμείβονται με μισθό και έχουν αντικείμενο εργασίας, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως άεργοι οι ευρωβουλευτές.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:57
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:53
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:54 τέτοιο παράδειγμα έχω φέρει πολλές φορές
Με ηλεκτρονική μαλάκυνση των δημοσιογράφων παιζει να εχει να κανει το θέμα.
Δεν μπορει να μιλάμε για τοσο σοβαρό πρόβλημα πληρωμής λόγω... αποφόρτιση της κάρτας, απο τη στιγμη που την περνάς στη σχισχμή, πατας πιν και πληρώνεις κανονικά.
Οι δημοσιογράφοι ψηφοφόροι του Μπέου απλώς ειναι χειρότεροι από τους βενζινάδες ψηφοφόρους του.
όποιο και να ήταν το πρόβλημα εξαρτάσαι από μηχανήματα και τεχνολογία
άλλο το να έχεις απτό χρήμα στη τσέπη και άλλο να περιφέρεσαι με ένα κομμάτι πλαστικό
άμα πέσει το ρεύμα, πέσει το ίντερνετ, σου έχουν μπλοκάρει το λογαριασμό κ δε το ξέρεις και χίλιες δυο άλλες περιπτώσεις παίρνεις αυτομάτως τα παπάρια μου
Αυτό ειναι λουδιτισμός. Αν είχαν αυτή τη λογική πριν εναν αιώνα οι ανθρωποι, ουτε αυτοκινητα δεν θα είχαμε τώρα.
Η συγκεκριμένη φάση ειναι μαλάκας βενζινάς σε συνδυασμό με μαλάκες δημοσιογράφους, μια ωραία μέρα στη Μπεούπολη.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Οι ανέπαφες καρτες δεν έχουν δικιά τους πηγή ενέργειας. Ενεργοποιούνται από τα ραδιοκύματα που εκπέμπει το POS. Μου έχει τύχει να χαλάσει η μαγνητική λωρίδα σε κάρτα (απομαγνητιστηκε) και συνέχισε να λειτουργεί κανονικά ως ανέπαφη. Άρα η ιστορία δε στέκει ως προς αυτό.

Εκεί δε που ο αστυνομικός λέει "σας παρακαλώ κύριε γι' αυτό είναι η αστυνομία, για να βοηθάει τον κόσμο" καταλαβαίνετε ότι είμαστε σε Χιονατη & 7 Νάνοι territory. Ακόμα κι αν όντως έδωσε 20 ευρώ από την τσέπη του (αρκετά απίθανο αλλά όχι αδύνατο αν λυπήθηκε π.χ. τα κοριτσάκια) αποκλείεται να μίλαγε σαν πρωταγωνιστής σε διδακτική ιστορία βιβλίου του κατηχητικού.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:20
Επίσης είστε τόσο ανίδεοι που δε ξέρετε πως και με κάρτα να πληρώσεις υπάρχουν πολλά παράθυρα για φοροδιαφυγή, πάρα μα πάρα πολλά.
πολύ σωστό
και κάποιοι είναι και εύκολοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:17
Λεγεών έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:12
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:26 Οι καρτες που αποφορτίζονται εν τω μεταξύ, απλώς σταματούν να λειτουργούν οι ανέπαφες συναλλαγές με αυτές. Αν εβαζε την καρτα στην κλασική σχισμή του πος και πληκτρολογούσε πιν, μια χαρά θα πληρωνε.
Σιγουρα αποφορτίστηκε και δεν συνέβη κατι αλλο, και οι δημοσιογράφοι τομπαίζουν πάλι?
Τελευταία φορά που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω αποφορτισμένη κάρτα (που για καιρό φυλασσόταν σε θήκη κινητού), δεν μπορούσα ούτε να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ της τράπεζας.
Ανέπαφη συναλλαγή πηγες να κανεις στο ΑΤΜ?
Ρωτάω γιατί εγω με αποφορτισμένη κάρτα ημουν μια χαρά λειτουργικός, με τη μονη διαφορά οτι καθε φορά επρεπε να χωνω την καρτα στην posοσχισμή και να πληκτρολογώ πιν. Και στα ΑΤΜ να τη χωνω παλι στη σχισμή αντί να τη χτυπάω ανέπαφα.
Την κράτησα μονο και μονο γιατι σε ενα 2μηνο μου εληγε, και ουτως ή άλλως θα μου εστελναν καινούρια.
Όχι ρε συ, ανάληψη. Της γυναίκας ήταν, είχε το κακό συνήθειο να βάζει την κάρτα στην θήκη του κινητού για να μην κουβαλάει πορτοφόλι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

foscilis έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:22

Εκεί δε που ο αστυνομικός λέει "σας παρακαλώ κύριε γι' αυτό είναι η αστυνομία, για να βοηθάει τον κόσμο" καταλαβαίνετε ότι είμαστε σε Χιονατη & 7 Νάνοι territory. Ακόμα κι αν όντως έδωσε 20 ευρώ από την τσέπη του (αρκετά απίθανο αλλά όχι αδύνατο αν λυπήθηκε π.χ. τα κοριτσάκια) αποκλείεται να μίλαγε σαν πρωταγωνιστής σε διδακτική ιστορία βιβλίου του κατηχητικού.
:smt005: :smt005:
δεν κάθισα να το διαβάσω, είπε τέτοιο πράγμα ο μπάτσος; ΑΧΑΧΑΧΑΑ ρε μλκες δημοσιογράφοι αν είναι να γράψετε μια μούφα τουλάχιστον κάντε το λίγο αληθοφανές
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:57
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:53
Με ηλεκτρονική μαλάκυνση των δημοσιογράφων παιζει να εχει να κανει το θέμα.
Δεν μπορει να μιλάμε για τοσο σοβαρό πρόβλημα πληρωμής λόγω... αποφόρτιση της κάρτας, απο τη στιγμη που την περνάς στη σχισχμή, πατας πιν και πληρώνεις κανονικά.
Οι δημοσιογράφοι ψηφοφόροι του Μπέου απλώς ειναι χειρότεροι από τους βενζινάδες ψηφοφόρους του.
όποιο και να ήταν το πρόβλημα εξαρτάσαι από μηχανήματα και τεχνολογία
άλλο το να έχεις απτό χρήμα στη τσέπη και άλλο να περιφέρεσαι με ένα κομμάτι πλαστικό
άμα πέσει το ρεύμα, πέσει το ίντερνετ, σου έχουν μπλοκάρει το λογαριασμό κ δε το ξέρεις και χίλιες δυο άλλες περιπτώσεις παίρνεις αυτομάτως τα παπάρια μου
Αυτό ειναι λουδιτισμός. Αν είχαν αυτή τη λογική πριν εναν αιώνα οι ανθρωποι, ουτε αυτοκινητα δεν θα είχαμε τώρα.
Η συγκεκριμένη φάση ειναι μαλάκας βενζινάς σε συνδυασμό με μαλάκες δημοσιογράφους, μια ωραία μέρα στη Μπεούπολη.
δεν λέω να μην υπάρχουν κάρτες και ψηφιακή οικονομία
λέω να μην υπάρχουν ΜΟΝΟ κάρτες και ψηφιακή οικονομία
γιατί προς τα εκεί μας πηγαίνουν, είναι προφανές
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ερμής

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:22
πολύ σωστό
Εντάξει εννοείται αυτο δε το ξέρουν όσοι δε γνωρίζουν λίγο την αγορά και όλη μέρα σε ένα γραφείο πχ γράφοντας κώδικες.
Πάρε το απλό. Τι σε συμφέρει μακροπρόθεσμα; Το κατάστημα της γειτονιάς ή το πολυκατάστημα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

πολύ σωστό
Όχι, φίλε
Στέλνω κάθε απόδειξη στην ααδε μέσω του roufianos.org
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:29
πολύ σωστό
Όχι, φίλε
:lol:

Τσακώσανε κανέναν να πάρεις τον μπουναμά;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

πολύ σωστό
Όχι, φίλε
Και εγώ. :smt023
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Someone έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:20
Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:14
Μα πιστωτική κάρτα; Που ζούμε;
Μπορούσε να πληρώσει με NFC από το κινητό του
Δεν κουβαλάω πιστωτική κάρτα μήνες τώρα
Δεν έχουν όλα τα κινητά NFC και δεν ξέρω αν όλες οι τράπεζες διαθέτουν εφαρμογή κι αν δουλεύει η εφαρμογή.
Οι 4 μεγάλες δουλεύουν με Google Wallet πλέον.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ερμής

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 12:34

πολύ σωστό
Όχι, φίλε