!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aλητεία για 20 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Aλητεία για 20 ευρώ
Έχει και δράκο το παραμυθάκι. Τον αριστερό βενζινά
το όνομα του Βενζινά το έχουμε; ή έστω που βρίσκεται το πρατήριο.
"Δε πειράζει καμάρι μου, όποτε έχεις, σιγά μη γίνουμε γυφταράδες για ένα εικοσάρι" ασχετα αν βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό του εκάστοτε για το μηνιάτικο. Δε θέλουν να χαλάσουν το προφιλ του φιλάνθρωπου παλιανθρώπου όπως έκανε και η κος.Μάκης
Αν ειναι αλήθεια το περιστατικό, μου μυρίζει Παπαδημουλική κυρΠαντέλα η φάση.
Μπα δε νομίζω, οι Μπέοι αυτου του κόσμου μπορεί να έβγαιναν έξω και να έλεγανΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:18 Ρε μπας και επεκτάθηκε επιχειρηματικά ο Μπέος στα βενζινάδικα;
Beria
(μπράβο στον παλίκαρο αστυνομικό)
"Δε πειράζει καμάρι μου, όποτε έχεις, σιγά μη γίνουμε γυφταράδες για ένα εικοσάρι" ασχετα αν βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό του εκάστοτε για το μηνιάτικο. Δε θέλουν να χαλάσουν το προφιλ του φιλάνθρωπου παλιανθρώπου όπως έκανε και η κος.Μάκης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μηπως ηταν γυφτορομα ο βενζινας? Αυτοί συνήθως σου βγαζουν μαχαιρι αν δουν οτι πας να τους φας καμια δραχμη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Μα πιστωτική κάρτα; Που ζούμε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:54 τέτοιο παράδειγμα έχω φέρει πολλές φορές
ηλεκτρονικό χρήμα δε θέλετε; ρουφήξτε το τώρα
Μπορούσε να πληρώσει με NFC από το κινητό του
Δεν κουβαλάω πιστωτική κάρτα μήνες τώρα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ψηφοφόρος του ΜπεουUnique έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:14 Μηπως ηταν γυφτορομα ο βενζινας? Αυτοί συνήθως σου βγαζουν μαχαιρι αν δουν οτι πας να τους φας καμια δραχμη.
Enough said
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει το μετρητό.Beria έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:14Μα πιστωτική κάρτα; Που ζούμε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:54 τέτοιο παράδειγμα έχω φέρει πολλές φορές
Σε γειτονικά μαγαζιά παίρνεις και έκπτωση.
Η πιστωτική βγαίνει απο το πορτοφόλι μόνο για πολυκαταστήματα ή βενζίνα
Έχει κυκλοφορήσει φήμη ότι είναι ταληροφονιάς ο Παπαδημούλης;Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:10 το όνομα του Βενζινά το έχουμε; ή έστω που βρίσκεται το πρατήριο.
Μπα δε νομίζω, οι Μπέοι αυτου του κόσμου μπορεί να έβγαιναν έξω και να έλεγανΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:18 Ρε μπας και επεκτάθηκε επιχειρηματικά ο Μπέος στα βενζινάδικα;
Beria
Σοβαρα ομως, πινουν νερο στο ονομα του Μπεου στον Βολο. Ξεβρωμισε την πολη απο τους βρωμοκομμουνιστες που διωξανε την Νισσαν και την εχει κανει το Μονακο της Ελλαδος.
Εχεις παει Βολο τα χριστουγεννα? Μιλαμε για ονειρικη πολη. Εχει πολλους γυφτους ομως στη Νεα Ιωνια. Αεκτσακια οι περισσοτεροι
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
δεν υπάρχει αεργος εισοδηματίας να μην είναιΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:20Έχει κυκλοφορήσει φήμη ότι είναι ταληροφονιάς ο Παπαδημούλης;Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:10 το όνομα του Βενζινά το έχουμε; ή έστω που βρίσκεται το πρατήριο.
Beria
Αν ειναι αλήθεια το περιστατικό, μου μυρίζει Παπαδημουλική κυρΠαντέλα η φάση.![]()
Για τον Δημήτρη Παπαδημούλη λες ή για κάποιον άλλον;Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:21δεν υπάρχει αεργος εισοδηματίας να μην είναιΝαύτης έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:20Έχει κυκλοφορήσει φήμη ότι είναι ταληροφονιάς ο Παπαδημούλης;Ερμής έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:10 το όνομα του Βενζινά το έχουμε; ή έστω που βρίσκεται το πρατήριο.
Μπα δε νομίζω, οι Μπέοι αυτου του κόσμου μπορεί να έβγαιναν έξω και να έλεγαν
Αν ειναι αλήθεια το περιστατικό, μου μυρίζει Παπαδημουλική κυρΠαντέλα η φάση.![]()
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εντάξειBeria έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:14Μα πιστωτική κάρτα; Που ζούμε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:54 τέτοιο παράδειγμα έχω φέρει πολλές φορές
μια μέρα θα τα βρείτε όλα αυτά μπροστά σας, γελάτε τώρα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μετρητά ούτε για τσίχλεςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:26εντάξειBeria έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:14Μα πιστωτική κάρτα; Που ζούμε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:54 τέτοιο παράδειγμα έχω φέρει πολλές φορές
Θα βελαξετε πασοκοι φοροφυγαδες
Ναι αυτον τον εισοδηματία ζαίο.
Δε πειράζει, ας παίρνουμε εμείς με τα μετρητά τις εκπτωσούλες μας και άσε τους άλλους να το παίζουν σουηδοί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:26εντάξειBeria έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:14Μα πιστωτική κάρτα; Που ζούμε;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 10:54 τέτοιο παράδειγμα έχω φέρει πολλές φορές
Μετρητό μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 02 Νοέμ 2022, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μου ειχε τυχει παρομοιο περιστατικο οταν δουλευα σε μαγαζι στην Αθηνα αλλα απο την αναποδη.Kotas έγραψε: 02 Νοέμ 2022, 11:02 εντωμεταξυ δεν υπηρχε περιπτωση ποινικου αδικηματος παρα μονον αστικη διαφορα
η κυριοτητα του καυσιμου ως κινητου πραγματος μεταβιβαστηκε στον κατοχο του αυτοκινητου μολις μπηκε στο ντεποζιτο και εκτοτε του ανηκε, με μονη υποχρεωση να καταβαλει το αντιτιμο
αρα ακομα και αν αρνουταν ο κατοχος να πληρωσει δεν θα διεπραττε υπεξαιρεση αφου η τελευταια αφορα ιδιοποιηση ξενου (ολικα ή εν μερει) κινητου πραγματος
μονο να καταγραψει το συμβαν θα μπορουσε ο πολίς όφισερ, οχι να τους συλλαβει
Ο πελατης (που ηταν και μπατσος ματατζης) μας εφερε αστυνομια γιατι ελεγε οτι τον εξαπατησαμε.
Η ιστορια εν ταχει ειναι η εξης:
Μπαινει ο μπατσος στο μαγαζι (το οτι ηταν μπατσος μας το ειπε ο ιδιος) και ζηταει μια φωτογραφικη μηχανη.
Long story short αγοράζει μια του λεμε πεντε πραγματα για το πως δουλευει και φευγει.
Την αλλη μερα ερχεται εξαγριωμενος στο μαγαζι και μας λεει απατεωνες και πως του πουλησαμε ελατωματικη μηχανη γιατι αυτη τους βγάζει ολους με κοκκινα ματια.
Πολυ ευγενικα του ειπα οτι αυτο ειναι συνηθες οταν φωτογραφιζεις με φλας και για αυτο υπαρχει ειδικη λειτουργια που κοβει τα κοκκινα ματια κτλ. (και μαλιστα του το απεδειξα επι τοπου).
Αυτος τιποτα ηθελε τα λεφτα του πισω γιατι το προιον ηταν ελατωματικο.
Πολυ ευγενικα του λεμε "ναι οκ να σου κανουμε επιστροφη εαν ειναι ελατωματικο αλλα αυτο δεν ειναι ελατωματικο. Δουλευει σωστα"
Αυτος επεμενε οτι ειναι ελατωματικο και οτι ηθελε πισω τα χρηματα και μας ελεγε κλεφτες και απατεωνες.
Ε με αυτη τη τακτικη και γω μουλαρωσα και του ειπα οτι δεν θα κανω επιστροφη για λειτουργικο προιον και καλα θα ηταν να μην μιλαει ετσι στο μαγαζι.
Ε εκει πηρε αναποδες και λεει τωρα θα σου δειξω εγω. Και παιρνει τηλεφωνο λεγοντας "Ναι εδω συναδελφος ταδε απο ΜΑΤ θελω ενα περιπολικο στην οδο......... στο μαγαζι ταδε γιατι υπαρχει αποπειρα εξαπατησης".
Μετα απο λιγο ηρθε το περιπολικο βγαινει ο ενας μπατσος και λεει "τι εγινε συναδελφε?"
Και του λεει αυτος οτι του πουλησαμε ελατωματικο προιον που βγαζει φωτο με κοκκινα ματια, οτι δεν του δινουμε τα λεφτα πισω, οτι ειμαστε απατεωνες και κλεφτες και πως θελει να υποβάλλει μηνυση για απατη και κλοπη.
Και μετα εξηγω και εγω τη δικη μου εκδοχη.
Και του λεει ο αλλος αστυνομος: "Βρε ανθρωπε ολες οι φωτογραφικες το ιδιο κανουν αμα δεν βαλεις την λειτουργια για τα κοκκινα ματια. Δεν το ξερεις? Η φωτογραφικη δεν ειναι ελατωματικη. Και δευτερον αν εχεις θεμα με το μαγαζι και το προιον αυτο ειναι αστικο δεν ειναι ποινικο. Εμας γιατι μας καλεσες? Δεν ξερεις τη διαδικασια?"
Και του λενε αντιο και φευγουν. Και μετα εγω του δινω τη μηχανη και του λεω και εγω αντιο. Εφυγε με την ουρα στα σκέλια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κάργα μαλάκας ο βενζινάς.
Εξίσου μαλάκας ο πελάτης που κρέμεται μόνο στην κάρτα και δεν έχει 50 ευρώ καβάντζα σε ρευστό.
Συγχαρητήρια στον μπάτσο.
Εξίσου μαλάκας ο πελάτης που κρέμεται μόνο στην κάρτα και δεν έχει 50 ευρώ καβάντζα σε ρευστό.
Συγχαρητήρια στον μπάτσο.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3115 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 27 Απαντήσεις