Αυτό θα ήταν εξωφρενικό.Πορείες εναντίον κατηγορουμένων (εδώ δεν είναι καν κατηγορούμενος) είναι εκτός κάθε νομικής δεοντολογίας.zteo έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:13 Έχετε κομματικές οργανώσεις μπορείτε να οργανώσετε πορεία στο σπίτι του ζαιου που εμπλέκεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
- Otto Weininger
Τόσες μέρες ξεκάθαρα μας λένε "νεοδημοκράτες παιδοβιαστές".*under έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:28Και οι τυποι "εγω δεν ειμαι κομματοσκυλο" που στην πραξη αποδεικνυονται οι χρησιμοι ηλιθιοι των ζαιων.πατησιωτης έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:08Καλά τώρα τόμαθες;under έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:01 Ενα περιεργο πραγμα : οταν σε μια υποθεση εμπλεκεται δεξιος ή καποιοι πιστευουν οτι εμπλεκεται δεξιος,η απαιτηση ειναι να μαθουμε τα παντα γι αυτον και την οικογενεια του,να μαθουμε ονοματα υπολοιπων υποπτων, γινονται πορειες στη γειτονια του, μαθαινουμε που ειναι το σπιτι του κλπ.
Οταν αποδεικνυεται οτι εμπλεκεται αριστερος,ξαφνικα η απαοτηση ειναι να υπαρχει διακριτικοτητα, να μην βγαζουμε ονοματα,δεν γινονται πορειες στη γειτονια του, δεν μαθαινουμε που ειναι το σπιτι του.
Καταλαβατε ρε γιατι ειστε ξεφτιλισμενοι και οι ζαιοι και οσοι ξαφνικα θυμηθηκατε οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται συμπεριφορες ζαιων ;Δεν είναι μόνο οι ζαίοι όμως.Αυτή την αντίληψη έχουν και οι πασόκοι και οι άλλοι αριστεροί,για να το πούμε καθαρά όλοι οι "αντιδεξιοί".Θα έπρεπε να το έχεις συνηθίσει.Όλοι αυτοί διεκδικούν ένα ηθικό πλεονέκτημα που το έβγαλαν από το μυαλό τους.
Εδώ μέσα. Και έκαναν και δήθεν χιούμορ, εντελως χοντροκομμένο μέχρι που τα έσβηνε ο συντονισμός.
Και τώρα θυμήθηκαν το επίπεδο και τη διακριτικότητα και δεν ξέρω γω τι.
* εν τω μεταξύ το πρόσεξες το "παιδοβιαστές" έτσι;
Ο νέος αριστερός νεολογισμός για να ξεπλύνουν τους παιδεραστές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για ποια νομική δεοντολογία μιλάς εδώ η δικογραφία έχει γίνει μέχρι στιγμής κουρελοχαρτο στα χέρια των καναλιών.πατησιωτης έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:31Αυτό θα ήταν εξωφρενικό.Πορείες εναντίον κατηγορουμένων (εδώ δεν είναι καν κατηγορούμενος) είναι εκτός κάθε νομικής δεοντολογίας.zteo έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:13 Έχετε κομματικές οργανώσεις μπορείτε να οργανώσετε πορεία στο σπίτι του ζαιου που εμπλέκεται.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ε ναι.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:34 Τόσες μέρες ξεκάθαρα μας λένε "νεοδημοκράτες παιδοβιαστές".*
Εδώ μέσα. Και έκαναν και δήθεν χιούμορ, εντελως χοντροκομμένο μέχρι που τα έσβηνε ο συντονισμός.
Οταν κατηγορειται νεοδημοκρατης,λαικο δικαστηριο.
Οταν κατηγορειται αριστερος, νομικος πολιτισμος και αστικη ευγενεια.
Καντε μας τη χαρη ρε τρυπιοι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
ευτυχώς που πιάσαν 10 απο τους 200 που πήγε η 12χρονη και γλύτωσε απο τα χειρότερα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ οι ζαίοι έσβησαν και τη σελίδα του υποψηφίου βουλευτή τους.under έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:37Ε ναι.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:34 Τόσες μέρες ξεκάθαρα μας λένε "νεοδημοκράτες παιδοβιαστές".*
Πέραν του ότι καρφώνονται, έχουν πάρει φωτιά οι υπογες και δεν ξέρουν που θα πρέπει να τρέξουν για διαγραφή
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γινεσαι ζαιος και χαλας την αισθητικη μαςOtto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:41Εν τω μεταξύ οι ζαίοι έσβησαν και τη σελίδα του υποψηφίου βουλευτή τους.under έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:37Ε ναι.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:34 Τόσες μέρες ξεκάθαρα μας λένε "νεοδημοκράτες παιδοβιαστές".*
Πέραν του ότι καρφώνονται, έχουν πάρει φωτιά οι υπογες και δεν ξέρουν που θα πρέπει να τρέξουν για διαγραφή![]()
εν το μεταξύ για να υπάρχει βιασμός πρέπει να υπάρχει βίαιος καταναγκασμός αλλιώς είναι αποπλάνηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω πειστεί για βιασμό. Ούτε σπίτι του την πήρε ούτε την άρπαξε ούτε δεν μπορούσε να ξεφύγει. Αλλη μια φορά που με παιχνίδι λέξεων προσπαθούν κάποιοι να πετύχουν εντυπώσεις.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:34 * εν τω μεταξύ το πρόσεξες το "παιδοβιαστές" έτσι;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Οσοι ΤΩΡΑ θυμηθηκαν οτι δεν ειναι καλο να γινεται κανεις ζαιος, αυτοι ειναι ιδιοι με τους ζαιους.
Γιαννουληδες.
https://mobile.twitter.com/omadaalithia ... 4179328000
Γιαννουληδες.
https://mobile.twitter.com/omadaalithia ... 4179328000
Την βιασε με την απειλή όπλου καθώς και την απειλούσε για να πηγαίνει με άλλουςΣέλευκας έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:44εν το μεταξύ για να υπάρχει βιασμός πρέπει να υπάρχει βίαιος καταναγκασμός αλλιώς είναι αποπλάνηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχω πειστεί για βιασμό. Ούτε σπίτι του την πήρε ούτε την άρπαξε ούτε δεν μπορούσε να ξεφύγει. Αλλη μια φορά που με παιχνίδι λέξεων προσπαθούν κάποιοι να πετύχουν εντυπώσεις.Otto Weininger έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:34 * εν τω μεταξύ το πρόσεξες το "παιδοβιαστές" έτσι;
Άρα ναι είναι παιδοβιαστες και όχι μόνο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και να πάνε οι οργανώσεις να κάψουν την είσοδο της πολυκατοικίας όπου μένει ο κάθε ύποπτος; Και την ζημιά να την πληρώσουν οι υπόλοιποι ένοικοι, αν γλυτώσουν το κάψιμο.zteo έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:13Έχετε κομματικές οργανώσεις μπορείτε να οργανώσετε πορεία στο σπίτι του ζαιου που εμπλέκεται.under έγραψε: 31 Οκτ 2022, 19:01 Ενα περιεργο πραγμα : οταν σε μια υποθεση εμπλεκεται δεξιος ή καποιοι πιστευουν οτι εμπλεκεται δεξιος,η απαιτηση ειναι να μαθουμε τα παντα γι αυτον και την οικογενεια του,να μαθουμε ονοματα υπολοιπων υποπτων, γινονται πορειες στη γειτονια του, μαθαινουμε που ειναι το σπιτι του κλπ.
Οταν αποδεικνυεται οτι εμπλεκεται αριστερος,ξαφνικα η απαοτηση ειναι να υπαρχει διακριτικοτητα, να μην βγαζουμε ονοματα,δεν γινονται πορειες στη γειτονια του, δεν μαθαινουμε που ειναι το σπιτι του.
Καταλαβατε ρε γιατι ειστε ξεφτιλισμενοι και οι ζαιοι και οσοι ξαφνικα θυμηθηκατε οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται συμπεριφορες ζαιων ;
. . .
Τάβαριτς, πορείες και καψίματα αθώων όπως Μαρφίν είναι δική σας αποκλειστικότητα, των φασιστερών.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ξερει τιποτα ο συριζα και ξανασβηνει ονοματα αντι να τα δωσει στη δημοσιοτητα οπως ζηταγε στην αρχη της υποθεσης και κατηγορουσε τη νδ για συγκαλυψη των παιδοβιαστων;
Ρε άντερ χαλάρωσε λίγο, το θέμα μας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ νδ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Υποδειξεις αλλου Ερμη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 1 Απαντήσεις