Τι θελει να μας πει ο νηματοθετης με αυτο το θεμα ;
Οτι υπηρξαν εγκληματα και απο πλευρας ταγματασφαλιτων ;
και προφανως και υπηρξαν αφου ηταν εποχη γενικοποιημενου εγκληματος, εμφυλιος πολεμος, οπου ολα τα παθη απασφαλιζονται, και οι φυση εγκληματιες βρισκουν τον ενα η τον αλλο τροπο για να πραγματοποιησουν τα αισχη τους εφοσον θεωρουν οτι ειναι ανεξελεγκτοι...
Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα το οποιο δεν γνωριζω σε λεπτομεριες και θετω καποια ερωτηματικα πχ... 283 ατομα. Γιατι 283 ;
Αλλα πηγαινοντας στην ουσια του πραγματος... τι θελει να πει ο καλλιτεχνης ; Οτι γιναν εγκληματα... το ειπαμε.
Οτι εγιναν αποτροπαια εγκληματα ; Και αυτο το ξερουμε. Προσωπικα εχω μαρτυριες απο την ιδια μου την οικογενεια. Το ξερουμε οτι εγιναν και απο τις δυο πλευρες.
Ομως σε ογκο συστηματικοτητα και σχεδιασμο αυτα των κομμουνιστων υπερτερουν ασυντριπτα. Λογικο αφου ηταν συναφι της Σοβιετικης Ενωσης που "ελαμψε" στην ιστορια για αυτην της την αποδοτικοτητα.
Επισης ειναι αυτη που ξεκινησε ολον αυτον τον κυκλο αιματος, αυτη που εφερε ολην αυτην την ανεξελεγκτη και προσοδοφορα για το εγκλημα κατασταση, μονο και μονο επειδη λυμπιζοταν εξουσια. Αρα ειναι υπαιτια της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η σφαγή των αναπήρων από τους ταγματαλήτες
Re: Η σφαγή των αναπήρων από τους ταγματαλήτες
Unique έγραψε: 28 Οκτ 2022, 14:19 Μισανθρωποι, μισελληνες μια ζωη τα κομμουνια. 10 νηματα σημερα για να λασπωσουν τη μεγαλη γιορτη τον Ελληνων.
Καλα σας κανει και σας πηδαει ο Τζημερος οπου σας βρει.
Είσαι άρρωστος;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όσοι επιβίωσαν από την ομάδα Ψαρρού κατατάχτηκαν στα ΤΑ της Πάτρας.Νon4me έγραψε: 29 Οκτ 2022, 22:10Τα λεει ολα το πρωτο σκελος της υπογραφης σου οποτε μη μπαινεις στον κοπο .... να λολα ενα μηλο .Chainis έγραψε: 29 Οκτ 2022, 14:06Εγώ το λέω σε σένα απολύτως σοβαρά.Beria έγραψε: 29 Οκτ 2022, 13:54
Το λες εσύ αυτό, σε εμένα, εσύ που αντιμετωπίζεις την ιστορία σαν δεκαπεντάχρονο χουλιγκάνι.
Σοβαρεψου
Και αντιμετωπίζω την ιστορία όπως είναι χωρίς παρωπίδες.
Δεν βλέπω να σε απασχόλησε ποτέ γιατί ήρωες του μετώπου 40-41 που πολέμησαν και τους Γερμανούς και τους Ιταλούς βρέθηκαν το 43 στα τάγματα ασφαλείας και πόσο συνέβαλε το κκε σε αυτό, οπότε μην μου λες εμένα για σοβαρότητα.![]()
Τους είχε δει πατέρας μου, να περνούν σε παράταξη και ένοπλοι μέρα μεσημέρι από τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Δεν τον είχα πολύπιστέψει τότε, αλλά τώρα με το ιντερνέτ η πληροφορία του επιβεβαιώνεται.
Ποιος λοιπόν ανάγκασε αυτούς τους αντάρτες να ενταχτούν στα ΤΑ;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Άρρωστος είναι αυτός που κάνει την ερώτηση.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άλλος από δω. Δεν πάτε καλά εδώ μέσα.
- Ληστοσυμμορίτης
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 185 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 1 Απαντήσεις