ελα ρε αγι, δεν εισαι κανας νεοπας εδω, εννοει μαρξιστης με την πολιτιστικη εννοια το παιδι εδω, καλτσουραλ μαρξιστ κετς. Απεργαζομαι δηλαδη την καταστροφη του Δυτικου Πολιτισμου νιεχ νιεχ.Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:06 Πολυ εξυπνο χιούμορ - δεν τοπιασα - δεν πηγαινε με τπτ το μυαλο μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τσίμπησες δόλωμα, αγκίστρι, βαρίδι, πετονιά, καλάμι και παραλίγο τον ψαρά!blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:29να βαλω τωρα τη λιστα με τα 30 τοσα μελη του βρετανικου ακροδεξιου ΒΝΡ οπως και αμερικανων ρεπουμπλικανων που εχουν καταδικαστει για βιασμους παιδιων και πορνογραφια ανηλικων ή θα μου αρχισεις για το πιτσαγκειτ και τον μωαμεθ με την αισσα;
Σταματα ν αναπαραγεις ακροδεξιους μυθους. Ειναι προβολη των δικων τους απωθημενων και μονο.
Κατά τα λοιπά νομίζεις πως είσαι έξυπνος. Η αλεπού είναι 100 χρονών, το αλεπόπουλο μπορεί να είναι 101;
Όταν το ταμπέλιασμα είναι για τους άλλους όλα καλά, αλλά όταν αφορά εσάς, τσινάτε σαν μουλάρια!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν κρίνω τι κάνει ο καθένας για να κερδίσει τα προς το ζην.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:36ελα ρε αγι, δεν εισαι κανας νεοπας εδω, εννοει μαρξιστης με την πολιτιστικη εννοια το παιδι εδω, καλτσουραλ μαρξιστ κετς. Απεργαζομαι δηλαδη την καταστροφη του Δυτικου Πολιτισμου νιεχ νιεχ.Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:06 Πολυ εξυπνο χιούμορ - δεν τοπιασα - δεν πηγαινε με τπτ το μυαλο μου.![]()
Δινουν καλό χαρτί ;
Εχω ενα γωστό ενος φιλου μου που ισως ενδιαφέρεται .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Αντι να κοροιδευεις θα μπορουσες να με βοηθησεις. Διαισθανομαι οτι μας καταλαβαινεις εμας τους χιχικομορι αλλα μας πολεμας απο φοβο.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:32εχει χαλια αλγοριθμο για τα ματς το μπαντου, συμφωνω.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:07 Σε πληροφορω λοιπον οτι οταν ειχα ρυθμισει το μπαντου στην Ιαπωνια ειχα ματσς με πολλες ομορφες γιαπωνεζες. Ειχα πιο πολλα ματς εκει παρα σε ευρωπαικες πρωτευουσες. Ισως βλεπουν κατι επανω μου που δεν βλεπουν οι λευκες γυναικες -και μην πεις το χρημα!![]()
- blackpaint
χιχικομορι τι σημαινει; μικροψωλος στα ιαπωνικα;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:44Αντι να κοροιδευεις θα μπορουσες να με βοηθησεις. Διαισθανομαι οτι μας καταλαβαινεις εμας τους χιχικομορι αλλα μας πολεμας απο φοβο.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:32εχει χαλια αλγοριθμο για τα ματς το μπαντου, συμφωνω.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:07 Σε πληροφορω λοιπον οτι οταν ειχα ρυθμισει το μπαντου στην Ιαπωνια ειχα ματσς με πολλες ομορφες γιαπωνεζες. Ειχα πιο πολλα ματς εκει παρα σε ευρωπαικες πρωτευουσες. Ισως βλεπουν κατι επανω μου που δεν βλεπουν οι λευκες γυναικες -και μην πεις το χρημα!![]()
-
Ορέστης 35
Ειναι αυτοι που μια υπεροχη μερα σαν τη σημερινη που τα πουλια κελαηδανε ακαταπαυστα ειναι κλεισμενοι στο σπιτι και μιλανε στο ιντερνετ.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:00χιχικομορι τι σημαινει; μικροψωλος στα ιαπωνικα;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:44Αντι να κοροιδευεις θα μπορουσες να με βοηθησεις. Διαισθανομαι οτι μας καταλαβαινεις εμας τους χιχικομορι αλλα μας πολεμας απο φοβο.
- blackpaint
νομιζα πως ειναι αυτοι που προκαλουν γελωτα (χιχικο) μολις δειξουν το μορι-ο τους [γκας πορτοκαλος μοδε οφφ]Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:04Ειναι αυτοι που μια υπεροχη μερα σαν τη σημερινη που τα πουλια κελαηδανε ακαταπαυστα ειναι κλεισμενοι στο σπιτι και μιλανε στο ιντερνετ.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:00χιχικομορι τι σημαινει; μικροψωλος στα ιαπωνικα;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:44
Αντι να κοροιδευεις θα μπορουσες να με βοηθησεις. Διαισθανομαι οτι μας καταλαβαινεις εμας τους χιχικομορι αλλα μας πολεμας απο φοβο.
-
Ορέστης 35
Πιστευεις πως η σχεση με μια ασιατισσα θα μπορουσε να βαλει τη ζωη μου σε ενα δρομο;blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:10νομιζα πως ειναι αυτοι που προκαλουν γελωτα (χιχικο) μολις δειξουν το μορι-ο τους [γκας πορτοκαλος μοδε οφφ]Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:04Ειναι αυτοι που μια υπεροχη μερα σαν τη σημερινη που τα πουλια κελαηδανε ακαταπαυστα ειναι κλεισμενοι στο σπιτι και μιλανε στο ιντερνετ.
- blackpaint
οχιΟρέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14 Πιστευεις πως η σχεση με μια ασιατισσα θα μπορουσε να βαλει τη ζωη μου σε ενα δρομο;
-
Ορέστης 35
Γιατι; Υποτιμας τις γυναικες;blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14οχιΟρέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14 Πιστευεις πως η σχεση με μια ασιατισσα θα μπορουσε να βαλει τη ζωη μου σε ενα δρομο;
Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:17Γιατι; Υποτιμας τις γυναικες;blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14οχιΟρέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:14 Πιστευεις πως η σχεση με μια ασιατισσα θα μπορουσε να βαλει τη ζωη μου σε ενα δρομο;
Μπλάκυ αυτό ηταν καλό, παραδεξου το.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όχι, δεν έτυχε να "μπω" , είτε γκομενικά - εξαιρετικά δύσκολο τότε, λόγω άγνοιας αγγλικής των ντόπιων, κλπ παραγόντων - είτε επαγγελματικά, λόγω υπερυψηλού κόστους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:21Ρε Νάνδρε, αν υπάρχει ένας φορουμίτης που να έχει "μπει" σε Τζαπωνέζα, είσαι εσύ. Πες μας, αν όντως είναι τόσο καλές όσο φημολογείται!Nandros έγραψε: 06 Οκτ 2018, 17:13Εδώ είναι που μαζεύονται οι εμβριθείς Ιαπωνολόγοι; Αυτοί που έχουν σπουδάσει εντατικά την χώρα στα διάφορα JAV;
Την δεκαετία του '70 η Ιαπωνία ήταν ακριβή για μας, ακόμα και τους υψηλά αμειβόμενους, με εξαίρεση τα πάμφθηνα ηλεκτρονικά/φωτογραφικά.
Μπήκαμε με τον φίλο μου σε ένα τυπικό γιαπωνέζικο φαγάδικο, η συζήτηση τους πάγωσε και μας κοιτούσαν σαν νέγρους σε μπαρ λευκών του Νότου.
Καθίσαμε σε μιαν άκρη, μας πλησιάζει ένας θαμώνας και ρωτάει: You American? Απαντάμε: No Greeks! Σπάει χαμόγελο και ανταπαντά: Ha! Aristoteles! μετά κάτι λέει στους άλλους, το κλίμα ζεσταίνεται άρδην και ανέλαβαν να μας μάθουν πώς τρώνε με ξυλάκια.
Έμεινα περίπου 30 μέρες σε 2 λιμάνια και θαμπώθηκα από την χώρα και τον λαό της.
Βέβαια έχουν τα στραβά τους και είναι πάρα πολλά, ειδικά ο σοβινισμός τους.
Έχουν σε εκτίμηση την Ελλάδα, στο ράδιο ακούς πεταχτά Ελληνική μουσική.
Όσο για την υπογεννητικότητα, είμαι σίγουρος πως άμα το θελήσουν θα το λύσουν μέχρι να πεις Banzai!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Ορέστης 35
Του την ειχα στημενη γιατι ξερω οτι κατα βαθος ο μπλακ ειναι νερντ-φαλλοκρατης και οχι ενας ρομαντικος που πιστευει οτι οι γυναικες και ο ερωτας μπορουν να σου αλλαξουν τη ζωη. Γενικα νεα ατομα που ασχολουνται με πολιτικη φιλοσοφια ειναι ετσι.Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:19![]()
Μπλάκυ αυτό ηταν καλό, παραδεξου το.
Αυτό κάνει μπάμ .Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 18:26Του την ειχα στημενη γιατι ξερω οτι κατα βαθος ο μπλακ ειναι νερντ-φαλλοκρατης και οχι ενας ρομαντικος που πιστευει οτι οι γυναικες και ο ερωτας μπορουν να σου αλλαξουν τη ζωη. Γενικα νεα ατομα που ασχολουνται με πολιτικη φιλοσοφια ειναι ετσι.
Δεν πιστεύω οτι υπάρχει ενας η μία στο πχορουμ που να έχει αντίθετη άποψη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-