!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η 16χρονη Βεατρίκη Ντουγκου κόρη Κενυάτη μετανάστη και καθηγητή στο ΑΠΘ και αθλήτρια-πρώτ έγινε σημαιοφόρος στη παρέλαση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η 16χρονη Βεατρίκη Ντουγκου κόρη Κενυάτη μετανάστη και καθηγητή στο ΑΠΘ και αθλήτρια-πρώτ έγινε σημαιοφόρος στη παρέ
Νομίζω πως οι αραβοσλαβοαλβανοφραγκολεβαντίνοι έλληνες καλό είναι να δεχτούν και αφρικάνικης καταγωγής στο έθνος.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- hellegennes
Re: Η 16χρονη Βεατρίκη Ντουγκου κόρη Κενυάτη μετανάστη και καθηγητή στο ΑΠΘ και αθλήτρια-πρώτ έγινε σημαιοφόρος στη παρέ
Βρες τον Έλληνα σ' αυτό το κολάζ:Καβαλάρης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 09:22Αν σου βάλω έναν Ινδό, έναν Κινέζο, έναν Φιλιππινέζο, έναν Καντονέζο, έναν Νιγηριανό, έναν Ινδιάνο, έναν Εσκιμώο και έναν Έλληνα θα βρεις ποιος είναι ο Έλληνας;ST48410 έγραψε: 29 Οκτ 2022, 00:19Να γίνουμε πρακτικοί; Αν σου δείξει κάποιος 10 ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είναι με κάποιο τρόπο δυνατόν να ξέρεις ποιοι είναι οι Έλληνες ανάμεσά τους;
Προφανώς. Οπότε τι δεν καταλαβαίνετε;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι Έλληνες νέοι άνεργοι που ζούνε από επιδόματα επειδή δεν θέλουν να δουλέψουν.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2022, 11:42και τις ελιές ποιός θα τις μαζέψει;Animal έγραψε: 28 Οκτ 2022, 11:03 Άρα πολυ-πολιτισμος και πολυφυλετισμος είναι αμφότεροι το ίδιο. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από κανέναν από τους δύο.Ουτε αποικίες είχε, ουτε ιστορικά ιδρύθηκε ως χώρα μεταναστών (όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία κτλ),ούτε τις περισσεύουν θέσεις εργασίας με τόση ανεργία νέων της κτλ.Συνεπως δεν χρειάζεται μετανάστες ακόμα και αν αυτοί οι μετανάστες δεν είναι από ισλαμικες χώρες και ακόμα και αν είναι Ορθόδοξοι. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει και άλλους αλλοδαπούς.
- Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
Μια ζωή οι ίδιες μπούρδες. Το κολπάκι αυτό θα μπορούσες να το κάνεις με φωτογραφίες αρχαίων Περσών, Ελλήνων, Ρωμαίων, Σύρων κλπ.
Αν δεν ήξερες τον Σωκράτη και σου έδειχνα την προτομή του θα καταλάβαινες την εθνικότητά του;
Κόψτε λοιπόν τις μαλακίες. Θλιβεροί κομπλεξικοί.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
κάτω, από αριστερά ο δεύτερος;hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2022, 14:27Βρες τον Έλληνα σ' αυτό το κολάζ:Καβαλάρης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 09:22Αν σου βάλω έναν Ινδό, έναν Κινέζο, έναν Φιλιππινέζο, έναν Καντονέζο, έναν Νιγηριανό, έναν Ινδιάνο, έναν Εσκιμώο και έναν Έλληνα θα βρεις ποιος είναι ο Έλληνας;ST48410 έγραψε: 29 Οκτ 2022, 00:19Να γίνουμε πρακτικοί; Αν σου δείξει κάποιος 10 ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είναι με κάποιο τρόπο δυνατόν να ξέρεις ποιοι είναι οι Έλληνες ανάμεσά τους;
![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Καραμελίτσα
Ο 2ος πρώτη γραμμή, με το άσπρο πουκάμισο.hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2022, 14:27Βρες τον Έλληνα σ' αυτό το κολάζ:Καβαλάρης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 09:22Αν σου βάλω έναν Ινδό, έναν Κινέζο, έναν Φιλιππινέζο, έναν Καντονέζο, έναν Νιγηριανό, έναν Ινδιάνο, έναν Εσκιμώο και έναν Έλληνα θα βρεις ποιος είναι ο Έλληνας;ST48410 έγραψε: 29 Οκτ 2022, 00:19Να γίνουμε πρακτικοί; Αν σου δείξει κάποιος 10 ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είναι με κάποιο τρόπο δυνατόν να ξέρεις ποιοι είναι οι Έλληνες ανάμεσά τους;
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καραμελίτσα την 29 Οκτ 2022, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Z
- EKPLIKTIKOS
hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2022, 14:27Βρες τον Έλληνα σ' αυτό το κολάζ:Καβαλάρης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 09:22Αν σου βάλω έναν Ινδό, έναν Κινέζο, έναν Φιλιππινέζο, έναν Καντονέζο, έναν Νιγηριανό, έναν Ινδιάνο, έναν Εσκιμώο και έναν Έλληνα θα βρεις ποιος είναι ο Έλληνας;ST48410 έγραψε: 29 Οκτ 2022, 00:19Να γίνουμε πρακτικοί; Αν σου δείξει κάποιος 10 ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είναι με κάποιο τρόπο δυνατόν να ξέρεις ποιοι είναι οι Έλληνες ανάμεσά τους;
![]()
Πάω στοίχημα ότι η αληθινή απάντηση είναι όλοι, ή κανένας
- Chilloutbuddy
A εγώ νόμιζα ότι είναι ένας οπωσδήποτεEKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Οκτ 2022, 18:36hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2022, 14:27Βρες τον Έλληνα σ' αυτό το κολάζ:Καβαλάρης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 09:22
Αν σου βάλω έναν Ινδό, έναν Κινέζο, έναν Φιλιππινέζο, έναν Καντονέζο, έναν Νιγηριανό, έναν Ινδιάνο, έναν Εσκιμώο και έναν Έλληνα θα βρεις ποιος είναι ο Έλληνας;
![]()
Πάω στοίχημα ότι η αληθινή απάντηση είναι όλοι, ή κανένας![]()
Αν παίζει το κανένας λέω κανένας, για Βρετανοί μου φαίνονται όλοι, ο πάνω αριστερά γιουγκοσλάβος
- Καραμελίτσα
Ο 4ος πάνω μου μοιάζει γερμανός, ο 3ος πάνω βορειοαφρικάνος.
Z
αυτός με τη μασκα του σπαιντερμαν
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
- Chilloutbuddy
Nαι έρχονται, τώρα, περίμενεAnimal έγραψε: 29 Οκτ 2022, 16:59Οι Έλληνες νέοι άνεργοι που ζούνε από επιδόματα επειδή δεν θέλουν να δουλέψουν.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2022, 11:42και τις ελιές ποιός θα τις μαζέψει;Animal έγραψε: 28 Οκτ 2022, 11:03 Άρα πολυ-πολιτισμος και πολυφυλετισμος είναι αμφότεροι το ίδιο. Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από κανέναν από τους δύο.Ουτε αποικίες είχε, ουτε ιστορικά ιδρύθηκε ως χώρα μεταναστών (όπως η Αμερική, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία κτλ),ούτε τις περισσεύουν θέσεις εργασίας με τόση ανεργία νέων της κτλ.Συνεπως δεν χρειάζεται μετανάστες ακόμα και αν αυτοί οι μετανάστες δεν είναι από ισλαμικες χώρες και ακόμα και αν είναι Ορθόδοξοι. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει και άλλους αλλοδαπούς.
- EKPLIKTIKOS
Παρατήρησες πρίζα κάτω αριστερά;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2022, 18:38A εγώ νόμιζα ότι είναι ένας οπωσδήποτε
Αν παίζει το κανένας λέω κανένας, για Βρετανοί μου φαίνονται όλοι, ο πάνω αριστερά γιουγκοσλάβος
- hellegennes
Όλοι Έλληνες συμφοιτητές μου είναι, εκτός από τον πάνω δεξιά που είναι ξάδερφός μου που μένει στην Γερμανία.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Οκτ 2022, 20:26Παρατήρησες πρίζα κάτω αριστερά;Chilloutbuddy έγραψε: 29 Οκτ 2022, 18:38A εγώ νόμιζα ότι είναι ένας οπωσδήποτε
Αν παίζει το κανένας λέω κανένας, για Βρετανοί μου φαίνονται όλοι, ο πάνω αριστερά γιουγκοσλάβος![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έχουν ξαναμπεί παλιότερα οι ίδιες φωτο ή είναι ιδέα μου;
- hellegennes
Ναι, το έχω ξανακάνει το πείραμα και οι απαντήσεις ήταν εξίσου ράντομ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 15 Απαντήσεις