ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2022, 16:01
omg kai 3 lol έγραψε: 29 Οκτ 2022, 15:51
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2022, 15:24
Ναι βρε χαρά μου, το κεφάλαιο τους φέρνει, καμμία αντίρρηση.
Αλλά η στάση των ζαίων και των αριστεροκάτι γενικότερα, απλώς επιβεβαιώνει την στήριξη τους στο κεφάλαιο και τίποτα περισσοτερο.
οχι καλο μου αυτη ειναι η δικη σου κοντοφθαλμη αναγνωση,
οι αντιφα, οι γκριζες ΜΚΟ απο τη μια, και οι τρεντυ κασσιδιαροπουλες απο την αλλη ειναι αποτοκοι αυτης της καταστασης, οπου ξεπλενουν στα ματια της κοινωνιας την ανισορροπια που το απροσωπο κεφαλαιο δημιουργει,
δε μπορεις να αγαπας τον τοπο σου τον περιγυρο σου και ταυτοχρονα να μισεις το υπολοιπο συμπαν, η αγαπη δεν εχει συνορα, δεν εχει ορια, ειναι αδιαπραγματευτη, οπως επισης δεν μπορεις να νοιαζεσαι για την αυτοβελτιωση και να αδιαφορεις για το περιβαλλον, αυτο ισχυει και για τους μεν και τους δε,
το ποιον ευνοει αυτη η κατασταση και ποιος την προωθει ειναι ολοφανερο..
Αν κρίνω από τα μπολντ, τους γιάσονες παντός καιρού, ποιους άλλους; Αριστερούς και πολιτικώς ορθώς κεντροδεκσιούς.
Και άσε το γιόγκι στάιλε μαζί μου, έτσι;
σωστα, ο Τραμπ ως σκληρος καριολης καπιταλιστης δεν θελει ντεμι καπιταλισμο, γενικα δεν θελει ντεμι καταστασεις, δεν θελει το φεμινισμο ως αλλοθι για να φερει τις γυναικες στη παραγωγικη διαδικασια, ουτε ντεμι νομοσχεδια περι οικολογιας που ευνοουν συγκεκριμενες βιομηχανιες ενω καποιες αλλες πατροπαραδοτες να χανουν μεριδιο απο τα υπερκερδη τους, αυτο που θελει ο καθε Τραμπ ειναι συγχρονους σκλαβους χωρις ψιλα γραμματα, δε θελει να περνουν νομοσχεδια με πλειοψηφιες και αστερισκους απο επιτροπες που δεν μπορει να ελεγξει, και παρομοιες δημοκρατικες μαλθακιες, θελει σταθεροτητα με ενα νομο με την επιβολη και την απειλη της ισχυος,
και επειδη ο κακομοιρης Τραμπ γεννηθηκε στη λαθος πλευρα του ατλαντικου "του american dream" και δεν ειναι Πουτιν ουτε Ερντογαν σκαρφιστηκε να βαλει σε ενα ντορβα ολα τα στραβα του συστημικου καπιταλισμου που επι δεκαετιες τον ανεδειξε, ερχεται απο τα ακρα δεξια με λυκοπροβια να επιτεθει στον καπιταλισμο ως σωστος αδιστακτος, αχορταγος, μαυραγοριτης που ονειρευεται χουντες και κατοχες, και τα ζαβα απο κατω χειροκροτουν...
γιαυτο σου προτεινω καλυτερα να επικεντρωθουμε στα δικα μου μπολνταρισμενα