Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:32 δεν εχουν προσφερει τιποτε στην χωρα αυτοι που δεκαετιες την απομυζουν
Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:09Κοκοεδίστικες χαζομάρες!zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:02Οι νομοι του κρατους λενε 54 φοροαπαλαγες για τους εφοπλιστες ενω εγω φορολογουμε απο το πρωτο ευρω.Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 22:53Έτσι νομίζεις επειδή τέτοια σου λένε στον Περισσό.
Πληρώνουν τους φόρους που λένε οι νόμοι του κράτους και σίγουρα περισσότερους από σένα και μένα.
Ξέρουμε πως εσείς οι κουκουέδες θα κάνετε ότι μπορείτε να τους διώξετε, όπως διώξατε και έναν σωρό βιομηχανίες, για να πέσει φτώχεια και να εκμεταλλευτείτε την αναμπουμπούλα.
Στα τέτοια σας που κάποιες χιλιάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους μπορεί να χάσουν τις δουλειές τους.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν επιδοτησεις και θαλασσοδανεια ελεου αναπτυξιακου νομου ενω εγω δεν εχω το δικαιωμα.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν αφορολογητο πετρελαιο ενω εγω για να ζεσταθω πρεπει να πληρωσω τα μαλια της κεφαλης μου.
Οι νομοι του κρατους τους δινουν το δικαιωμα με χιλιαδες παραθυρακια να φοροαπαλασοντε.
Ταυτοχρονα δειχνεις γιατι δεν υπαρχει δημοκρατια στον καπιταλισμο οταν αναφερεις οτι ο εφοπλιστης μπορει να εκβιαζει κρατος να ψηφιζει νομους για τα γουστα του.![]()
Άσχετε, το κράτος έδωσε κίνητρα να υψώσουν ελληνική σημαία στα καράβια τους και να έλθουν εδώ να ανοίξουν γραφεία (βάζω στοίχημα πως δεν γνωρίζεις τον λόγο!) Δεν μας κατσικώθηκαν με το ζόρι.
Οι εφοπλΗστές δίνουν δουλειά σε πολλές 1.000άδες υπαλλήλους που πληρώνονται με συ-νά-λλα-γμα (ξέρεις τί είναι αυτό;) που το έχει τεράστια ανάγκη η χώρα.Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:19Κι άλλες μπούρδες!zteo έγραψε: 16 Σεπ 2018, 23:11Το κρατος επεβαλε σε εμενα και στους εργαζομενους να ζουν με 400-500 ευρω για να πληρωσω τα ((κινητρα)) που εδινε στους εφοπλιστες.
Τα κίνητρα είναι λιγότερα από τα κέρδη του κράτους, δεν το καταλαβαίνεις έτσι;
Αν δεν ήταν οι εφοπλιστές να πληρώνουν αυτά που πληρώνουν, τα οποία η χώρα κερδίζει, εσύ θα έπαιρνες αυτά που ξέρεις και όχι 400-500!
Ας υποθέσουμε ότι καταργούνται τα κίνητρα. Αυτοί σηκώνουν σημαία ευκαιρίας και το κράτος χάνει τα πάντα, αλλά είπαμε αυτή είναι η επιδίωξη σας.
Υπάρχουν 100άδες εταιρίες-δορυφόροι που δίνουν δουλεία σε πολύ περισσότερους Έλληνες.
Αλλά αυτά είναι καπιταλιστικά πράματα φτου κακά!
.