!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

shelby έγραψε: 29 Οκτ 2022, 10:48 Η κηδεία μόλις ξεκίνησε
https://www.cnn.gr/kosmos/story/334820/ ... enes-xores
:smt005: άλλος από κει!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ναι αλλα οι Ρώσοι μπρατσαδες σπετσναζ στη διαφημιση...

https://mobile.twitter.com/USMarineCorp ... 5676091393
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

πατησιωτης έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:57
Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:02
πατησιωτης έγραψε: 28 Οκτ 2022, 22:48

Εμένα πάντως αυτή η ευρυμάθεια του Πούτιν με κάνει να φοβούμαι ότι δεν υπάρχει καλύτερη εναλλακτική λύση για τη Ρωσία.Δηλαδή έχει στρεβλωθεί τόσο η κατάσταση από τις διαδοχικές καταστάεις σοβιετισμού,γελτσινισμού ώστε δεν μπορούσε να διορθωθεί.Ο Πούτιν ήταν απαραίτητος τα πρώτα χρόνια για να σταθεροποιήσει την κατάσταση.Αλλά μετά τη σταθεροποίηση έμεινε στα ίδια.Ίσως να πρέπει να ληφθούν δύσκολα μέτρα που να μη μπορεί να τα πάρει κανείς.
Εξηγα μας λιγο ποια ειναι η εναλλακτικη. Να μπει η Ρωσια στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ? Και μετα ποιος ο λογος υπαρξης του ΝΑΤΟ?
Νομίζω ότι έγραψα ότι δεν ξέρω εάν υπάρχει άλλη εναλλακτική οπότε δεν έχει νόημα η ερώτηση.Βέβαια εγώ αναφερόμουν σε εσωτερικά θέματα και κυρίως στην οικονομία της χώρας και όχι σε συμμετοχή ή μη σε διεθνείς οργανισμούς.Με την παρούσα οικονομία η ένταξη στην ΕΕ θα ήταν αδύνατη.Ωστόσο για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ δεν θα υπήρχε εμπόδιο.Εάν έκαναν αίτηση θα δημιουργούσαν μεγάλο πρόβλημα στους επαγγελματίες αντιρώσους που θα έπρεπε να βρούν λόγους για να την απορρίψουν.Δεν ήθελαν όμως.
Εν πάσει περιπτώσει αναφερόμουν στην οικονομία τους και όχι τις συμμαχίες.Υπάρχουν πολλές χώρες στον κόσμο που αναπτύσσονται χωρίς να ανήκουν στην ΕΕ.
H απάντηση σε αυτό που ρωτάει ο break ίσως μπορεί να δωθεί όχι παρόλη την αχανή έκταση της Ρωσίας μα εξαιτίας της. Η ίδια εξήγηση δίνεται στο προβλήμα διακυβέρνησής της που είναι όντως ολιγαρχικό και κυβερνά με σιδερένια πυγμή εσωτερικά. Πιθανότατα για μια χώρα σαν τη Ρωσία δεν γίνεται διαφορετικά. Νομίζω πως επιπλέον, δεν δόθηκαν στην Ρωσία παρά τον πλούτο της οι κατάλληλες ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη αφού απεδειχθει και πρόσφατα ότι ταλανίζεται από εσωτερική διαφθορά. Δεν νομίζω άλλο σύγχρονο κράτος να μπορούσε να κάνει χειρότερη δουλειά τις πρώτες μέρες της εισβολής. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι όχι πολύ διαφορετικά από την σοβιετική ένωση οι ρώσοι δεν έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη δουλειά. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2022, 11:59 Ναι αλλα οι Ρώσοι μπρατσαδες σπετσναζ στη διαφημιση...

Fuck Yeah?
talaipwros

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 12:49
talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2022, 11:59 Ναι αλλα οι Ρώσοι μπρατσαδες σπετσναζ στη διαφημιση...

Fuck Yeah?
Επαγγελματιες vs αλκοολικοί κατσαπλιαδες, σημειώσατε 1
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Οκτ 2022, 15:14
break έγραψε: 28 Οκτ 2022, 14:08
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Οκτ 2022, 10:26 Θέλω να μου βρείτε έναν μόνο σημερινό ηγέτη που για τρεις ώρες μπορεί να στέκεται και να μιλάει και να δίνει συνεντεύξεις με τέτοια γνώση και νηφαλιότητα.
Οκ, το έχεις ξαναπεί. Αλλά τι ακριβώς αποδεικνύει ; Είναι στην θέση αυτή κοντά 25 χρόνια και τα πάντα περνούν από τα χέρια του. Δεν είναι προφανές ότι θα έχει γνώσεις ;

Θεωρείς ότι είναι λάθος που οι φιλελεύθερες δημοκρατίες προσπαθούν να αποτρέψουν μία τέτοια κατάσταση ; Γιατί το επιχείρημα που κάνεις είναι βασικά υπερ της μοναρχίας. Πως η δια βίου εξουσία φαίνεται στην πράξη να είναι καλύτερη από την εναλασόμενη. Αυτό θες να πεις ;

Οι φιλελεύθερες δημοκρατίες σήμερα δεν είναι λιγότερο μοναρχικές από αυτή της Ρωσίας. Στην ουσία κυβερνά μια συνεργία πλουτοκρατών που υπαγορεύει την εξωτερική πολιτική. Εκεί που κάνουμε το λάθος να υποθέτουμε πως είναι δημοκρατικές είναι ο τρόπος που χειρίζονται κυρίως τα εσωτερικά τους ζητήματα. Στην εξωτερική πολιτική, που για αυτή ο Αμερικάνος ενδιαφέρεται μόνο όταν αγγίζει την τσέπη του, δεν υπήρξαν διόλου δημοκρατικές με χίλια δυο παραδείγματα που έχουν ήδη αναφερθεί.
Δεν διαφωνώ πως η Ρωσία είναι ως ένα βαθμό απολυταρχική και κυβερνείται από μια κρούστα ανθρώπων που μερικές φορές εκπλήσσουν με τις αντιδράσεις και την ευφυία τους, όπως το φιάσκο της εισβολής. Σίγουρα οι ΗΠΑ διαθέτουν πιο ικανούς συμβούλους. Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι ούτε η Ευρώπη ούτε οι ΗΠΑ μπορούν να υπαγορεύσουν δημοκρατία στους Ρώσους. Να μην μπούμε σε συζήτηση στο τι σημαίνουν για τον δυτικό πολιτισμό οι Ρώσοι. Δεν είναι Αφγανοί και δεν είναι ξένοι σε εμάς, μια χαρά μπορείς να αφήσεις χρόνο χωρίς οχλήσεις για εξομάλυνση των σχέσεων και καλύτερη κατανόηση που κάποτε θα γινόταν.
Τον δρόμο τους λοιπόν θα τον βρούνε μόνοι τους χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις. Αυτό είναι εξομάλυνση και σταθερότητα. Όχι αυτό που επιβάλλεται από τις ελίτ που δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο εκτός από αυτές.
Ουρανομηκης παπαριά, απο τις πιο αμιμμητες που χρησιμοποιουν οι αντιδυτικοί συνήθως.

Η ΕΕ ειναι οαση ελευθεριας, δημοκρατιας, δικαιωμάτων, ασφάλειας, ευημερίας. Γιαυτο αλλωστε οι προσφυγες και μετανάστες επιχειρούν να ερθουν εδώ και όχι στη Ρωssία σου.

Αυτό δε σημαίνει οτι οι δυτικές δημοκρατίες δεν έχουν τα προβλήματά τους. Το να τις εξομοιώνεις όμως με τη Ρωssία είναι συμπέρασμα που δείχνει φανατισμό, άγνοια η και κάτι χειροτερο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2022, 12:50

Fuck Yeah?
αυτά τα συμπέρανες από το βίντεο γκέιμ που παρέθεσες κι αυτό δείχνει την αντιληπτική σου ικανότητα. Δεν πήρε ωστόσο το μάτι μου πουθενά εκείναι τα μεγάλα φωτεινά μανιτάρια. Ξέρεις ποια λέω. Βλέπεις ταλαίπωρε άπαξ και φυτρώσουν αυτά τα ωραία μανιτάρια ούτε ιστορίες για μαρίνς θα απολαμβάνεις ούτε τίποτα. Πάπαλα δηλαδή.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

πως πάει η Τζιχάντ κατά της Ουκρανίας; :xena:
talaipwros

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 12:55

Fuck Yeah?
αυτά τα συμπέρανες από το βίντεο γκέιμ που παρέθεσες κι αυτό δείχνει την αντιληπτική σου ικανότητα. Δεν πήρε ωστόσο το μάτι μου πουθενά εκείναι τα μεγάλα φωτεινά μανιτάρια. Ξέρεις ποια λέω. Βλέπεις ταλαίπωρε άπαξ και φυτρώσουν αυτά τα ωραία μανιτάρια ούτε ιστορίες για μαρίνς θα απολαμβάνεις ούτε τίποτα. Πάπαλα δηλαδή.
Ακ8μα να καταλάβεις οτι δεν εχει τετοια η Ρωσία;
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer »

Από σήμερα στις 4:30 το πρωί οι VSU για διάστημα 5 ολόκληρων ωρών (έως και τις 9:30 δηλαδή) επιχείρησαν να επιτεθούν στο λιμάνι της Σεβαστούπολης με επιθετικά drones και, για πρώτη φορά, με πλωτό drone στη Μαύρη Θάλασσα. Η επίθεση αυτή διεξάχθηκε με την προφανή καθοδήγηση κατασκοπευτικού drone των ΗΠΑ που «τριγυρνούσε» επί ώρες; πάνω από τα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας, προερχόμενο από τη ΝΑΤΟϊκή βάση της Κατάνια, στη Σικελία της Ιταλίας. Η επίθεση των Ουκροναζί, ωστόσο, συνάντησε τη ρωσική αντιαεροπορική άμυνα σε πλήρη ετοιμότητα. Όλα τα εναέρια ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν από τη ρωσική αντιαεροπορία σε μεγάλη απόσταση από το ν’ αποτελέσουν κίνδυνο για το λιμάνι της Σεβαστούπολης ή/και για τους κατοίκους και τις υποδομές της πόλης. Το δε πλωτό drone εξουδετερώθηκε από ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο Ka-52 (το λεγόμενο και «Αλιγάτορας») - υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Η ουκρανική επίθεση οδηγήθηκε για πολλοστή φορά σε… πανωλεθρίαμβο!
hjshiaqwws

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hjshiaqwws »

Μπορούν να μας δώσουν τα ρωσοψέκια μερικές πληροφορίες για τα κουνούπια νιντζα; Γιατί κυκλοφορούν κάτι τεράστια στην Πάτρα τελευταία και έλεγα μήπως ξέφυγαν από τα biolabs. :c020:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Και ρε σεις έχω βάλει συνεντεύξεις Λαβρόφ που κρατάνε μια ώρα. Πρόσφατη συνέντευξη Πούτιν που κρατάει γύρω στις 3 ώρες, και συνεχίζετε να αποφένεσθε πάνω στην ψυχική υγεία του μισότρελου Πούτλερ. Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε δεν τις έχετε παρακολουθήσει είτε τις έχετε παρακολουθήσει και έχετε βγάλει τα αντίθετα συμπεράσματα από εμένα. Φέρτε μου όμως τώρα τον Μπάιντεν να απαντά 3 ώρες σε μερικές πολύ δύσκολες ερωτήσεις. Τον έχετε; Όχι. Γιατί; Επειδή απλούστατα όταν μιλάς με τον Πούτιν μιλάς με την αρχή της εξουσίας ενώ όταν μιλάς με τον Μπάιντεν μιλάς με μαριονέτα. Αυτό είναι όλο.

Για τον Πρετεντέρη, ρε μάστορα κι εγώ το ίδιο λέω, αν έκανες τον κόπο να καταλάβεις τι διαβάζεις, οι ελευθερίες όμως που υιοθετούνται στο εσωτερικό των "δημοκρατιών" δεν εφαρμόζονται στην εξωτερική πολιτική τους. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Η ιστορία το δείχνει. Όπου πήγαν να εκδημοκρατίσουν γάμησαν το σύμπαν.
Εσύ λες πως στην Ουκρανία θα γίνει κάτι διαφορετικό. Ε θα δούμε τι θα γίνει στην Ουκρανία. Χτύπα τώρα κι ένα τουιτ πως κερδάτε.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

talaipwros έγραψε: 29 Οκτ 2022, 12:57
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 12:55

Ακ8μα να καταλάβεις οτι δεν εχει τετοια η Ρωσία;
Τι δεν έχει η Ρωσία; Πυρηνικά; Ποιος το είπε αυτό η Λιζ;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Οκτ 2022, 13:19 Και ρε σεις έχω βάλει συνεντεύξεις Λαβρόφ που κρατάνε μια ώρα. Πρόσφατη συνέντευξη Πούτιν που κρατάει γύρω στις 3 ώρες, και συνεχίζετε να αποφένεσθε πάνω στην ψυχική υγεία του μισότρελου Πούτλερ. Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Είτε δεν τις έχετε παρακολουθήσει είτε τις έχετε παρακολουθήσει και έχετε βγάλει τα αντίθετα συμπεράσματα από εμένα. Φέρτε μου όμως τώρα τον Μπάιντεν να απαντά 3 ώρες σε μερικές πολύ δύσκολες ερωτήσεις. Τον έχετε; Όχι. Γιατί; Επειδή απλούστατα όταν μιλάς με τον Πούτιν μιλάς με την αρχή της εξουσίας ενώ όταν μιλάς με τον Μπάιντεν μιλάς με μαριονέτα. Αυτό είναι όλο.

Για τον Πρετεντέρη, ρε μάστορα κι εγώ το ίδιο λέω, αν έκανες τον κόπο να καταλάβεις τι διαβάζεις, οι ελευθερίες όμως που υιοθετούνται στο εσωτερικό των "δημοκρατιών" δεν εφαρμόζονται στην εξωτερική πολιτική τους. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις; Η ιστορία το δείχνει. Όπου πήγαν να εκδημοκρατίσουν γάμησαν το σύμπαν.
Εσύ λες πως στην Ουκρανία θα γίνει κάτι διαφορετικό. Ε θα δούμε τι θα γίνει στην Ουκρανία. Χτύπα τώρα κι ένα τουιτ πως κερδάτε.
η δημοκρατικη ελευθερια της εε ειναι πως να διασπασουν την εθνικη συνείδηση των λαων της ευρωπης
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Fuck Yeah?
Yeah Fuck!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”