Από αυτές τις ταφικές επιγραφές,που βρίσκονται όλες στην Θράκη και όχι στην αρχαία Ιλλυρία, λείπουν τα μισά γράμματα και ο καθένας τα συμπληρώνει κατά το πώς γουστάρειtaxalata xalasa έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:50.............λεγε-Σκαρταδος 4 έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:35Αντιγράφει από αλβανικές σελίδες ρε συnik_killthemall έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:28
Εντω μεταξύ είναι τόσο πολύ καθυστερημένος που ακόμα κι αν οτιδηποτε έχει το συνθετικο αλβ- θεωρηθει οτι προερχεται απο το αλβανοπολις τοτε ο βλάκας εχει δημιουργησει συνδεση του αλβ- με Ιο, Θρακη, Μακεδονια, Αφρικη, Κορεα, Μοζαμβικη κλπ αλλα ΟΧΙ ΜΕ ΙΛΛΥΡΙΑ !![]()
Ενω εξαρχης πιπιλιζε πως Αλβανοπολις Πτολεμαιου = Ιλλυρια, παει και φερνει πηγες με το συνθετικο Αλβ (που προφανως και δεν σημαινει ταυτοτικα Αλβανοπολις) που την συσχετιζουν με οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ απο Ιλλυρια ! Δηλαδη πόσο στόκος μπορει να ειναι ?
Το αλμπινος το κάνουν Αλβανός,ακόμα και τις λάθος ημερομηνίες που έχουν όπως του έδειξες μας τις φέρνει έτσι
Να είχε να πει κάτι δικό του,να το συζητήσουμε
Αν είναι να αντιγράφει,γιατί δεν μας δίνει το λινκ της σελίδας να σχολιάσουμε απευθείας;
Για να μας πουλήσει βλαχοεξυπναδα του στυλ έχω και άλλα;
Μάλλον.
ῶνος Ἀλβανῶν·
αντιγραφω λεει... ναι ρε.... αντιγραφω απο ταφικες επιγραφες που εχω στο αρχειο μου...
και δεν εχω προβλημα που οι αλβανοι λενε οτι ειναι ιλλυριοι, οπως και αποδεχονται σχεδον ολοι οι κατοικοι του πλανητη...
μονο κατι αφρολεξ-ανδροι χριστιανορθοδοξοι δαιμονισμενοι δεν το δεχονται και βγηκα παγανια με την βεργα και την βιτσα για εξορκισμο και παλουκωμα....
Αυτό που βρίσκεις εσύ σαν Αλβανοί άλλοι το βρίσκουν ως αλλανοι κτλ
Ανάλογα από πού αντιγράφεις
Λεγεώνα Αλβανών Ιλλυριών δεν υπήρχε που να χτυπάς τον κωλο σου κάτω
Κρίμα για τον πρόλογο που δε τάισαν οι τουρκαλβανοί
Εκτός αν έψαχνες να τον φας,οπότε με γεια σου
Και μην με λες εμένα για δήθεν αρχεία που έχεις και παπαριές
Αντιγράφεις από κάπου,είτε γκουγκλε βιβλίο,είτε τουρκαλβανούς
Τέλος πάντων πολύ ασχολήθηκα με ανθρώπους που ντρέπονται για την εθνικότητα τους