!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μια ώρα με κάποιον.
Re: Μια ώρα με κάποιον.
Με τον μπουνταλα τον Αδαμ. Ουτε κιχ δε θα προλαβει να βγαλει.
Γιατι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μέγα Αλέξανδρο .
Μωάμεθ.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Πάντα είχα αδυναμία σε ανθρώπους τόσο μπροστά φιλοσοφικά και πνευματικά από την εποχή τους.
Τους θεωρώ άδικα εγκλωβισμενους στον αιώνα τους και ότι αξίζουν να μάθουν κάποια επιτεύγματα της εποχής μας. Το δικαιούνται. (Παρόμοια γνώμη έχω και για τον Ρότζερ Μπέικον αν και αυτός θα ήθελε 1 μέρα μαζί μου να εμπεδώσει αυτά που θα είχα να του πω λόγω του ότι έζησε κάμποσους αιώνες νωρίτερα)
Θα του εξηγούσα φυσική, χημεία, αστροφυσική καθώς και άλλα (αν τα προλάβαινα). Θα δαπανουσα και 4-5 λεπτά να τον πείσω να μην βγάζει τσιμουδιά στους υπόλοιπους και να πεθάνει σε βαθιά γεράματα αναλογιζομενος/φιλοσοφωντας αυτά που του έχω πει.
Θα ήταν μια υπέροχη ώρα και για κεινον και για μένα.
Αν σου άρεσε η απάντηση μου φίλτατε Ερμή τότε κάνε τις 2 τις ώρες για μένα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Εωσφόρος δεν υπάρχει πια. Υπάρχει ο Διάβολος. Προ της πτώσης του από τους ουρανούς, από την άνωθεν φωτοφορία λεγόταν έτσι. Εωσφόρος αυτός που έφερνε το πρωινό φως, ο Αυγερινός.
Απλα να έχεις υποψη σου ότι ο Διάβολος ως πατέρας του ψεύδους θα σε αραδιαζε καθε λογης ψεμα αυτην την μια ωρα για να σε πλανησει και να κερδίσει την ψυχή σου οπως κάνει με ολη την ανθρωπότητα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
ζωή κι αυτή.να υπάρχεις στην αιωνιότητα και να μαζεύεις ψυχουλάκια
Γιατι;
- hellegennes
Η παράμετρος που δίνει ο Dwarven Blacksmith είναι σημαντική. Αλλάζει τελείως την απάντηση που θα έδινα. Τι λένε οι κανόνες;Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2022, 21:06 Έστω σας δίνεται η δυνατότητα να συνομιλήσετε μα κάποιον για μια ώρα. Οποιαδήποτε στον κόσμο εν ζωή ή όχι. Ποιος θα ήταν αυτός;
Daje σε προλαβαίνω, εννοω να μιλήσετε και όχι να πηδηχτειτε.
Επίσης δεν εννοώ αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν φύγει, αλλά οποιονδήποτε που πιστεύετε πως μια ώρα συνομιλίας μαζί του θα σας άλλαζε τη ζωή.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Οκτ 2022, 21:44 Εξαρτάται. Οι νεκροί ενημερώνονται για τις εξελίξεις ή ξέρουν μόνο ότι ήξεραν όταν πέθαναν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι. Στην ουσία θα τους συμβουλευτείς για θέματα που θα ήθελες στη δική σου Ζωή.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2022, 22:34Η παράμετρος που δίνει ο Dwarven Blacksmith είναι σημαντική. Αλλάζει τελείως την απάντηση που θα έδινα. Τι λένε οι κανόνες;Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2022, 21:06 Έστω σας δίνεται η δυνατότητα να συνομιλήσετε μα κάποιον για μια ώρα. Οποιαδήποτε στον κόσμο εν ζωή ή όχι. Ποιος θα ήταν αυτός;
Επίσης δεν εννοώ αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν φύγει, αλλά οποιονδήποτε που πιστεύετε πως μια ώρα συνομιλίας μαζί του θα σας άλλαζε τη ζωή.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Οκτ 2022, 21:44 Εξαρτάται. Οι νεκροί ενημερώνονται για τις εξελίξεις ή ξέρουν μόνο ότι ήξεραν όταν πέθαναν;
- hellegennes
Αν είναι έτσι περιορίζεται εξαιρετικά η ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι. Ουσιαστικά οποιοσδήποτε γεννήθηκε πριν τον 20ό αιώνα δεν θα έχει να μου δώσει καμμιά χρήσιμη συμβουλή για την ζωή μου.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2022, 22:50Όχι. Στην ουσία θα τους συμβουλευτείς για θέματα που θα ήθελες στη δική σου Ζωή.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2022, 22:34Η παράμετρος που δίνει ο Dwarven Blacksmith είναι σημαντική. Αλλάζει τελείως την απάντηση που θα έδινα. Τι λένε οι κανόνες;Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2022, 21:06 Έστω σας δίνεται η δυνατότητα να συνομιλήσετε μα κάποιον για μια ώρα. Οποιαδήποτε στον κόσμο εν ζωή ή όχι. Ποιος θα ήταν αυτός;
Η απάντησή μου λοιπόν είναι ο Μπιλ Γκέιτς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εισαι κοντά με τη δική μου επιλογήhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2022, 23:01Αν είναι έτσι περιορίζεται εξαιρετικά η ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμοι. Ουσιαστικά οποιοσδήποτε γεννήθηκε πριν τον 20ό αιώνα δεν θα έχει να μου δώσει καμμιά χρήσιμη συμβουλή για την ζωή μου.Ερμής έγραψε: 28 Οκτ 2022, 22:50Όχι. Στην ουσία θα τους συμβουλευτείς για θέματα που θα ήθελες στη δική σου Ζωή.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2022, 22:34
Η παράμετρος που δίνει ο Dwarven Blacksmith είναι σημαντική. Αλλάζει τελείως την απάντηση που θα έδινα. Τι λένε οι κανόνες;
Η απάντησή μου λοιπόν είναι ο Μπιλ Γκέιτς.
Με τον Αμσκελ Μαγιερ, το παιδι του Ρωθ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 3953 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
-
- 19 Απαντήσεις