!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ορέστης 35

Re: Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Γάταρος έγραψε: 06 Οκτ 2018, 12:39
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 12:32
Γάταρος έγραψε: 06 Οκτ 2018, 12:30
Θα επιβιώσουν ως Έθνος γιατί θα διαφυλάξουν την εθνική τους ομοιογένεια. Είτε είναι 127,000,000 είτε είναι 80,000,000, Ιάπωνες θα είναι. Άλλοι είναι αυτοί που γίνανε Αλβανοί γιατί θέλανε κυβέρνηση νδ.

Εικόνα
η λυση ειναι να κανουν περισσοτερα παιδια οι ελληνιδες αλλα αλλα δεν μπορει να γινει αν εξυπηρετεις τις καπιταλιστικες ή κομμουνιστικοαριστεριστικες νορμες
Αν γνώριζες ποιο είναι το ποσοστό των Ελλήνων στον παγκόσμιο πληθυσμό και ποιος είναι ο αριθμός των Αφρικανοασιατών που θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, τότε ίσως καταλάβαινες ότι η μόνη λύση είναι το κλείσιμο των συνόρων. Τώρα φάτε νεοζαίους και γίνετε Αλβανοί, αλλά την Ιαπωνία που διαθέτει έναν από τους ευφυέστερους λαούς στον κόσμο δε θα την πιάνετε στο στόμα σας! Την Ιαπωνία!
Χαχαχα! Ωραιος ο Γαταρος!
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:23 Ισως οταν θα ειμαι συνταξιουχος.
θα σε απογοητευσω αλλα μεινε καλυτερα στις φαντασιωσεις με ασιατισες, πιο ευκολα θα πραγματοποιηθουν.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Θα φτιάξουν όσα εκατομμύρια ρομπότ θα χρειάζονται.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:23
Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:32
Ορέστης 35 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:51 "Σε αντίθεση με άλλες βιομηχανοποιημένες χώρες που πλήττονται από χαμηλά ποσοστά γεννήσεων, η Ιαπωνία έχει αποτύχει να αυξήσει τον πληθυσμό της προσελκύοντας μετανάστες."

Εχουν λυσσαξει που δεν καταφεραν να καταργησουν και την Ιαπωνια. Θα ειναι παντα η πατριδα της καρδιας μας.
μόλις είδα το νήμα, ήθελα ν διαβάσω τοποθέτηση σου.

Νομίζω οτι στην Ιαπωνία, ένας μουσουλμάνος δε μπορεί ν πάρει ποτέ την υπηκοότητα, δε ξέρω αν ειναι hoax.
Γενικά τα ζαπόνια είναι πολύ ρατσιστές.
Βασικά είναι μια κατηγορία μόνοι τους.
Πρέπει να δεις τη χώρα αυτή κάποια στιγμή της ζωής σου.
Εννοειται οτι παντα ονειρευομουν να την επισκεφθω αλλα δε θα γινει ποτε. Ισως οταν θα ειμαι συνταξιουχος. Λιγο χλωμο μου ακουγεται αυτο για τους μουσουλμανους. Ισχυει ομως οτι εχουν αυστηρους κανονες για να δωσουν αδεια παραμονης. Χρησιμοποιουν καποιο point system.
Συνταξιούχος απο μόνιμα αεργος πως γινεται ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Επισης:
ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα σε ΟΛΕΣ τις αλτ ραιτ, ρεντ πιλλ, μισογυνικες νεοαντιδραστικες ακροδεξιες ΛΙΝΑΤΣΕΣ η εμμονη με τις ασιατισες γυναικες.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:35 Επισης:
ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα σε ΟΛΕΣ τις αλτ ραιτ, ρεντ πιλλ, μισογυνικες νεοαντιδραστικες ακροδεξιες ΛΙΝΑΤΣΕΣ η εμμονη με τις ασιατισες γυναικες.
Ετσι μας γουσταρει! Στον πισινο σου μπαινει και σε ενοχλει;
Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:33
Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:32 μόλις είδα το νήμα, ήθελα ν διαβάσω τοποθέτηση σου.

Νομίζω οτι στην Ιαπωνία, ένας μουσουλμάνος δε μπορεί ν πάρει ποτέ την υπηκοότητα, δε ξέρω αν ειναι hoax.
Γενικά τα ζαπόνια είναι πολύ ρατσιστές.
Βασικά είναι μια κατηγορία μόνοι τους.
Πρέπει να δεις τη χώρα αυτή κάποια στιγμή της ζωής σου.
Εννοειται οτι παντα ονειρευομουν να την επισκεφθω αλλα δε θα γινει ποτε. Ισως οταν θα ειμαι συνταξιουχος. Λιγο χλωμο μου ακουγεται αυτο για τους μουσουλμανους. Ισχυει ομως οτι εχουν αυστηρους κανονες για να δωσουν αδεια παραμονης. Χρησιμοποιουν καποιο point system.
Γιατι θα παρουν συνταξη οι συνομηλικοι μου που εργαζονται;
Άβαταρ μέλους
Kostis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kostis »

Iνδονησία έχει ωραιότερες γυναίκες για μικρά βαλάντια. Προτιμήστε τη.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:50
Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:33

Γιατι θα παρουν συνταξη οι συνομηλικοι μου που εργαζονται;
Οχι δεν θα πάρουν - προσεχε ομως τις διατυπώσεις σου μπορεί να σε παρεξηγήσουν οτι τρολλάρεις - ελπιζω να βοήθησα. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.

Νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει με το ασφαλιστικό.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πάνας έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:01 Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.

Το 380 μην το εχεις σιγουρο - ουτε τι αγοραστική δυναμη θα έχει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:04
Πάνας έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:01 Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.

Αυτό υπάρχει σήμερα, σκοπός τους είναι να το αυξάνουν κάθε τετραετία 10-20€ μετά το 2022 για το τυράκι των ψηφαλακίων. Και ποτέ να μην έχεις δουλέψει θα πάρεις την βασική σύνταξη.

Το τι θα είναι σε αγοραστική δύναμη τα 380€ σε 10 χρόνια δεν το ξέρει ούτε ο Ντράγκι.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Δλδ ολα παίζουν ....φοβερες ανακαλύψεις κανουμε στο πχορουμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:50
Mα γιατι γινεσαι επιθετικος; Βρισκω ολη την αφηγηση σας πολυ κατατοπιστικη για το ποιον σας και τις επιδιωξεις σας. Το ακροδεξιο ασιατικο φετιχ στηριζεται στους εξης μυθους: πως οι ασιατισες ειναι υποτακτικες και υπερσεξουαλικες, πως στην ασια δεν ειναι ταμπου ενας μεσηλικας να παιρνει εφηβες και πως οι απωανατολιτες ασιατες ειναι υποδειγματα αφομοιωμενων μεταναστων (που δεν πτοηθηκαν απο αιωνες ρατσιστικης βιας και απαρτχαιντ αλλα "ενταχθησαν και πετυχαν"), Οι δυο πρωτοι μυθοι εχουν τις ριζες τους στην εκπορνευση των φτωχοτερων γυναικων της ιαπωνιας, της κορεας και του βιετναμ κατα τις μεταπολεμικες τους κατοχες απο τον αμερικανικο στρατο. Ο τριτος, στην αμερικανικη ψυχροπολεμικη φιλικοτερη προσεγγιση της ασιας.

Οριστε και λιγο κριντζ: ο Αντριου Ανγλιν, εκδοτης του ανοιχτα νεοναζιστικου The Daily Stormer παρεα με αυτη που ονομαζει my jailbait girlfriend στις Φιλιπινες. Για το ιδιαιτερα αμαθες φορουμ, jailbait ειναι κωδικος ορος των παιδοφιλων για το ανηλικο κοριτσι, και οι φιλιπινες, ο κατεξοχην προορισμος των παιδοφιλων παγκοσμιως.
https://www.liveleak.com/view?i=53b_1426403408
Άβαταρ μέλους
blackpaint

οποτε οταν γινει 67 ο Ορεστης 3540, με 380 τι σεξοτουρισμο να κανει στην ασια;
Άβαταρ μέλους
Αγις

blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:33

οποτε οταν γινει 67 ο Ορεστης 3540, με 380 τι σεξοτουρισμο να κανει στην ασια;
Ειναι μια ευλογη απορία - ισως τον παρηγορεί οτι ερχονται οι Ασιάτισες κέντρο Αθήνας - στόν αγαπημένο του κυνηγότοπο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”