Χαχαχα! Ωραιος ο Γαταρος!Γάταρος έγραψε: 06 Οκτ 2018, 12:39Αν γνώριζες ποιο είναι το ποσοστό των Ελλήνων στον παγκόσμιο πληθυσμό και ποιος είναι ο αριθμός των Αφρικανοασιατών που θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, τότε ίσως καταλάβαινες ότι η μόνη λύση είναι το κλείσιμο των συνόρων. Τώρα φάτε νεοζαίους και γίνετε Αλβανοί, αλλά την Ιαπωνία που διαθέτει έναν από τους ευφυέστερους λαούς στον κόσμο δε θα την πιάνετε στο στόμα σας! Την Ιαπωνία!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 12:32η λυση ειναι να κανουν περισσοτερα παιδια οι ελληνιδες αλλα αλλα δεν μπορει να γινει αν εξυπηρετεις τις καπιταλιστικες ή κομμουνιστικοαριστεριστικες νορμεςΓάταρος έγραψε: 06 Οκτ 2018, 12:30
Θα επιβιώσουν ως Έθνος γιατί θα διαφυλάξουν την εθνική τους ομοιογένεια. Είτε είναι 127,000,000 είτε είναι 80,000,000, Ιάπωνες θα είναι. Άλλοι είναι αυτοί που γίνανε Αλβανοί γιατί θέλανε κυβέρνηση νδ.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ορέστης 35
Re: Γιατί οι μισοί 40άρηδες Ιάπωνες είναι ακόμη παρθένοι
- blackpaint
θα σε απογοητευσω αλλα μεινε καλυτερα στις φαντασιωσεις με ασιατισες, πιο ευκολα θα πραγματοποιηθουν.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Θα φτιάξουν όσα εκατομμύρια ρομπότ θα χρειάζονται.
Συνταξιούχος απο μόνιμα αεργος πως γινεται ;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:23Εννοειται οτι παντα ονειρευομουν να την επισκεφθω αλλα δε θα γινει ποτε. Ισως οταν θα ειμαι συνταξιουχος. Λιγο χλωμο μου ακουγεται αυτο για τους μουσουλμανους. Ισχυει ομως οτι εχουν αυστηρους κανονες για να δωσουν αδεια παραμονης. Χρησιμοποιουν καποιο point system.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:32μόλις είδα το νήμα, ήθελα ν διαβάσω τοποθέτηση σου.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 22:51 "Σε αντίθεση με άλλες βιομηχανοποιημένες χώρες που πλήττονται από χαμηλά ποσοστά γεννήσεων, η Ιαπωνία έχει αποτύχει να αυξήσει τον πληθυσμό της προσελκύοντας μετανάστες."
Εχουν λυσσαξει που δεν καταφεραν να καταργησουν και την Ιαπωνια. Θα ειναι παντα η πατριδα της καρδιας μας.
Νομίζω οτι στην Ιαπωνία, ένας μουσουλμάνος δε μπορεί ν πάρει ποτέ την υπηκοότητα, δε ξέρω αν ειναι hoax.
Γενικά τα ζαπόνια είναι πολύ ρατσιστές.
Βασικά είναι μια κατηγορία μόνοι τους.
Πρέπει να δεις τη χώρα αυτή κάποια στιγμή της ζωής σου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Επισης:
ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα σε ΟΛΕΣ τις αλτ ραιτ, ρεντ πιλλ, μισογυνικες νεοαντιδραστικες ακροδεξιες ΛΙΝΑΤΣΕΣ η εμμονη με τις ασιατισες γυναικες.
ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα σε ΟΛΕΣ τις αλτ ραιτ, ρεντ πιλλ, μισογυνικες νεοαντιδραστικες ακροδεξιες ΛΙΝΑΤΣΕΣ η εμμονη με τις ασιατισες γυναικες.
-
Ορέστης 35
Ετσι μας γουσταρει! Στον πισινο σου μπαινει και σε ενοχλει;blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:35 Επισης:
Γιατι θα παρουν συνταξη οι συνομηλικοι μου που εργαζονται;Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:33Συνταξιούχος απο μόνιμα αεργος πως γινεται ;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:23Εννοειται οτι παντα ονειρευομουν να την επισκεφθω αλλα δε θα γινει ποτε. Ισως οταν θα ειμαι συνταξιουχος. Λιγο χλωμο μου ακουγεται αυτο για τους μουσουλμανους. Ισχυει ομως οτι εχουν αυστηρους κανονες για να δωσουν αδεια παραμονης. Χρησιμοποιουν καποιο point system.Ερμής έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:32 μόλις είδα το νήμα, ήθελα ν διαβάσω τοποθέτηση σου.
Νομίζω οτι στην Ιαπωνία, ένας μουσουλμάνος δε μπορεί ν πάρει ποτέ την υπηκοότητα, δε ξέρω αν ειναι hoax.
Γενικά τα ζαπόνια είναι πολύ ρατσιστές.
Βασικά είναι μια κατηγορία μόνοι τους.
Πρέπει να δεις τη χώρα αυτή κάποια στιγμή της ζωής σου.![]()
Iνδονησία έχει ωραιότερες γυναίκες για μικρά βαλάντια. Προτιμήστε τη.
Οχι δεν θα πάρουν - προσεχε ομως τις διατυπώσεις σου μπορεί να σε παρεξηγήσουν οτι τρολλάρεις - ελπιζω να βοήθησα.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:50Ετσι μας γουσταρει! Στον πισινο σου μπαινει και σε ενοχλει;blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:35 Επισης:
Γιατι θα παρουν συνταξη οι συνομηλικοι μου που εργαζονται;Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:33Συνταξιούχος απο μόνιμα αεργος πως γινεται ;Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:23
Εννοειται οτι παντα ονειρευομουν να την επισκεφθω αλλα δε θα γινει ποτε. Ισως οταν θα ειμαι συνταξιουχος. Λιγο χλωμο μου ακουγεται αυτο για τους μουσουλμανους. Ισχυει ομως οτι εχουν αυστηρους κανονες για να δωσουν αδεια παραμονης. Χρησιμοποιουν καποιο point system.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.
Νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει τι έχει γίνει με το ασφαλιστικό.
the end
Το 380 μην το εχεις σιγουρο - ουτε τι αγοραστική δυναμη θα έχει .Πάνας έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:01 Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό υπάρχει σήμερα, σκοπός τους είναι να το αυξάνουν κάθε τετραετία 10-20€ μετά το 2022 για το τυράκι των ψηφαλακίων. Και ποτέ να μην έχεις δουλέψει θα πάρεις την βασική σύνταξη.Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:04Το 380 μην το εχεις σιγουρο - ουτε τι αγοραστική δυναμη θα έχει .Πάνας έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:01 Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.
Το τι θα είναι σε αγοραστική δύναμη τα 380€ σε 10 χρόνια δεν το ξέρει ούτε ο Ντράγκι.
the end
Δλδ ολα παίζουν ....φοβερες ανακαλύψεις κανουμε στο πχορουμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- blackpaint
Mα γιατι γινεσαι επιθετικος; Βρισκω ολη την αφηγηση σας πολυ κατατοπιστικη για το ποιον σας και τις επιδιωξεις σας. Το ακροδεξιο ασιατικο φετιχ στηριζεται στους εξης μυθους: πως οι ασιατισες ειναι υποτακτικες και υπερσεξουαλικες, πως στην ασια δεν ειναι ταμπου ενας μεσηλικας να παιρνει εφηβες και πως οι απωανατολιτες ασιατες ειναι υποδειγματα αφομοιωμενων μεταναστων (που δεν πτοηθηκαν απο αιωνες ρατσιστικης βιας και απαρτχαιντ αλλα "ενταχθησαν και πετυχαν"), Οι δυο πρωτοι μυθοι εχουν τις ριζες τους στην εκπορνευση των φτωχοτερων γυναικων της ιαπωνιας, της κορεας και του βιετναμ κατα τις μεταπολεμικες τους κατοχες απο τον αμερικανικο στρατο. Ο τριτος, στην αμερικανικη ψυχροπολεμικη φιλικοτερη προσεγγιση της ασιας.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:50Ετσι μας γουσταρει! Στον πισινο σου μπαινει και σε ενοχλει;blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:35 Επισης:
Οριστε και λιγο κριντζ: ο Αντριου Ανγλιν, εκδοτης του ανοιχτα νεοναζιστικου The Daily Stormer παρεα με αυτη που ονομαζει my jailbait girlfriend στις Φιλιπινες. Για το ιδιαιτερα αμαθες φορουμ, jailbait ειναι κωδικος ορος των παιδοφιλων για το ανηλικο κοριτσι, και οι φιλιπινες, ο κατεξοχην προορισμος των παιδοφιλων παγκοσμιως.
https://www.liveleak.com/view?i=53b_1426403408
- blackpaint
οποτε οταν γινει 67 ο Ορεστης 3540, με 380 τι σεξοτουρισμο να κανει στην ασια;Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:04Το 380 μην το εχεις σιγουρο - ουτε τι αγοραστική δυναμη θα έχει .Πάνας έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:01 Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.
Ειναι μια ευλογη απορία - ισως τον παρηγορεί οτι ερχονται οι Ασιάτισες κέντρο Αθήνας - στόν αγαπημένο του κυνηγότοπο.blackpaint έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:33οποτε οταν γινει 67 ο Ορεστης 3540, με 380 τι σεξοτουρισμο να κανει στην ασια;Αγις έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:04Το 380 μην το εχεις σιγουρο - ουτε τι αγοραστική δυναμη θα έχει .Πάνας έγραψε: 06 Οκτ 2018, 16:01 Όλοι θα πάρουν την βασική σύνταξη των 380€ ακόμα και οι άνεργοι όταν κλείσουν τα 67 και ας μην έχουν ούτε ένα ένσημο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-