αφου ειναι σκλαβοι και το ξερουν ρε γκιωνη.... εσυ λες να μην ξερουνε τιο σημαινει το sclavi και το servis... τοσο γκιωνης εισαι;Sid Vicious έγραψε: 27 Οκτ 2022, 17:41Πες σε σλαβους οπως λες εδω οτι τους λες σκλαβους και σερβιτορους αλλα οχι οτι εχεις κατι εναντιον τους, φιλικα το λες, που θελω να δω κατι.taxalata xalasa έγραψε: 27 Οκτ 2022, 17:33σουηδε... ας μπει αρβανιτης (που εχει το φορουμ μπολικους) να τα πουμε... εσυ στην πρωκτοπολη σου (götburg)...Sid Vicious έγραψε: 27 Οκτ 2022, 17:11
Τους Αρβανιτες τρελοαβαρε να μην τους πιανεις στο στομα σου, Ελληνες ειναι δεν ειναι Σγυφταρι αβαροι οπως φαντασιωνεσαι.
και οσο και να με λες αβαρο, δεν με πιανει... αβαροι ειναι οι σκυθες συγγενεις των χρβατων απο την αραχωσια και των σερβιτορων σκλαβων... δεν εχω σχεση με δαυτους... οχι οτι εχω και κατι εναντιων των... μια χαρα παιδια ειναι οι σλαβοι που εχω γνωρισει και πολυ πιο ανοικτομυαλοι απο κατι στοκους σαν τους δικους μας στο ελλαντα... στην παγωνία...
το λενε και μοναχοι τους... ilirskog plemena Albani..
μόνο εσύ και άλλοι 5-6 στοκοι δεν το δεχεστε γιατι επηξε το μεδουλι σας...![]()
![]()
Ρε ασε που δεν εισαι Αβαρος, σαν την αλλη την Αλβανιδα "ιστορικο" στις προηγουμενες σελιδες, αυτη που λεει τις ιδιες ανοησιες με σενα, πως ειναι Ιλλυρια και στην φατσα ειναι Τουρανομογγολα γκαραντι. Τολμας να δειξεις την φατσα σου Αβαρε;
ρε που εμπλεξα με τους ασχετους...