Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν είμαι ούτε ψυχίατρος ούτε δικηγόρος
Εκφράζω μία απορία στο φόρουμ πάνω σε ένα θέμα που δεν είμαι και ο ειδικός
Και η οποία απορία σου λύθηκε με το λινκ που σου παρεθεσε ο Νανδρος.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί ούτε η απορία υφίσταται πλέον.
Εξέφρασα και μία δεύτερη απορία
Ο παιδοφιλος βιαστης και κατά συρροή δολοφόνος θα πρέπει σε μία προοδευτική κοινωνία να θεωρείται ως ψυχικά ασθενής
Και αντί για φυλακή να πηγαίνει σε ψυχιατρική κλινική;
Όλα είναι σχετικά με το τι είναι το ενλογω άτομο.
Ψυχοπαθής η κοινωνιοπαθης.
Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν η κοινωνικοπαθεια είναι ψυχιατρική νοσος
Δεν είμαι ούτε ψυχίατρος ούτε δικηγόρος
Εκφράζω μία απορία στο φόρουμ πάνω σε ένα θέμα που δεν είμαι και ο ειδικός
Και η οποία απορία σου λύθηκε με το λινκ που σου παρεθεσε ο Νανδρος.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί ούτε η απορία υφίσταται πλέον.
Εξέφρασα και μία δεύτερη απορία
Ο παιδοφιλος βιαστης και κατά συρροή δολοφόνος θα πρέπει σε μία προοδευτική κοινωνία να θεωρείται ως ψυχικά ασθενής
Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ισχύει η ευθανασία για τέτοιες περιπτώσεις, αφού δεν υπάρχει θεραπεία.
Είτε σε φυλακή, είτε σε τρελάδικο τα ίδια σκατά τιμωρία είναι.
Δεν έχει νόημα να τιμωρείται κάτι που είναι τόσο έντονο και μη ελεγχόμενο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:10
όχι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:14
Der ewige Syrize
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
To θέμα είναι να απομονώνονται δια βίου από την κοινωνία. Από εκεί και πέρα, το αν θα ζούνε σε φυλακή, σε ψυχιατρείο ή σε κάποιο νησί στη μέση του πουθενά, είναι αδιάφορο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:52
To θέμα είναι να απομονώνονται δια βίου από την κοινωνία. Από εκεί και πέρα, το αν θα ζούνε σε φυλακή, σε ψυχιατρείο ή σε κάποιο νησί στη μέση του πουθενά, είναι αδιάφορο.
υπάρχουν και λιγότερο κοστοβόρες λύσεις
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:52
υπάρχουν και λιγότερο κοστοβόρες λύσεις
Πιθανόν, αλλά όσο παίζει το στόρυ στοργής και προδέρμ για τον κάθε παπάρα, αυτές δεν πρόκειται να λειτουργήσουν και είναι απλώς ξέσπασμα. Οπότε, καλύτερο είναι να ξεκινήσει κάποιος από τα βασικά δηλαδή τον κοινωνικό αποκλεισμο.
Απλώς γιατί η παιδοφιλία, δεν είναι κάτι αναστρέψιμο.
zteo έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:17
Όλα είναι σχετικά με το τι είναι το ενλογω άτομο.
Ψυχοπαθής η κοινωνιοπαθης.
Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν η κοινωνικοπαθεια είναι ψυχιατρική νοσος
Δεν υπάρχει διάγνωση "ψυχοπαθειας". Αυτό που αποκαλείται ψυχοπαθεια μοιάζει πολύ με την διάγνωση της αντικοινωνικης διαταραχής προσωπικότητας.
Κάποιοι θεωρούν την ψυχοπαθεια βαρειάς μορφής αντικοινωνικη διαταραχή. Πάντως αυτά τα άτομα θεωρείται πως έχουν σωας τας φρένας. Άμα θες δες και αυτό το βίντεο που ανέβηκε πρόσφατα.
Living with Antisocial Personality Disorder (A Disregard of Right and Wrong)
Στο 25:11 τον ρωτάει ποια είναι η άποψη του για τους όρους ψυχοπαθεια και κοινωνιοπαθεια
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:10
όχι
απο μια αποψη, ναι.
επειδη απο το μουρλαδικο για να βγεις, πρεπει να πιστοποιησουν οι γιατροι οτι εισαι καλα. δηλαδη εκει, τα ισοβια μπορει να ειναι πραγματικα ισοβια.
και μαλιστα σε μια πτερυγα/θαλαμο μαζι με εγκληματικα βιαιους μουρλους, που δεν εχουν κατι να χασουν, γιατι ξερουν οτι δε θα βγουν ποτε απο κει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Λογικούς βρίσκω τους προβληματισμούς του νηματοθέτη. ναι είναι μια ψυχική διαταραχή η παιδοφιλία και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. όχι φυσικά να παίρνουν αναπηρική σύνταξη. Δεν είναι ανάπηροι μπορούν να εργαστούν. Θα μπορούσε να επιδοτείται η θεραπεία τους αν δεν έχουν οικονομική δυνατότητα γι αυτό. Οι κατασυρροήν δολοφόνοι τώρα και οι βιαστές είναι επίσης ψυχικά διαταραγμένοι αλλά ασφαλώς πρέπει να εκτίσουν ποινή. Υπάρχει και ψυχιατρικός τομέας των φυλακών.
Gherschaagk έγραψε: 27 Οκτ 2022, 15:01
Θα ήμουν πιο ήρεμη αν ήξερα πως είναι κλειδωμένοι κάπου.
Είναι πασιφανές πλέον πως η διαστροφή μπορεί να βρίσκεται δίπλα μας. Και να μην το βλέπουμε. Και να πέφτουμε απ'τα σύννεφα. Και χέσε θέατρο και κατούρα παράσταση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison