!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλό χειμώνα
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: Καλό χειμώνα
η μόνη μαλακία είναι ότι η κακοκαιρία μετά τις 15 Αυγούστου με απέτρεψε από το να κάνω επιτέλους αυτό το μετέωρο βήμα και να γίνω χειμερινός κολυμβητής
- EKPLIKTIKOS
Ακόμα μπορείς να ξεκινήσεις. Δεν έχουν παγώσει οι θάλασσες ακόμα. Μπορείς να πάρεις κ μια στολή, ειδικά γι αυτή την εποχή δε χρειάζεται χοντρήneon imposter έγραψε: 26 Οκτ 2022, 16:41 η μόνη μαλακία είναι ότι η κακοκαιρία μετά τις 15 Αυγούστου με απέτρεψε από το να κάνω επιτέλους αυτό το μετέωρο βήμα και να γίνω χειμερινός κολυμβητής
-
neon imposter
Το ξέρω - αλλά είναι θέμα συνήθειας περισσότερο, όχι τόσο παρέας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 26 Οκτ 2022, 16:48Ακόμα μπορείς να ξεκινήσεις. Δεν έχουν παγώσει οι θάλασσες ακόμα. Μπορείς να πάρεις κ μια στολή, ειδικά γι αυτή την εποχή δε χρειάζεται χοντρήneon imposter έγραψε: 26 Οκτ 2022, 16:41 η μόνη μαλακία είναι ότι η κακοκαιρία μετά τις 15 Αυγούστου με απέτρεψε από το να κάνω επιτέλους αυτό το μετέωρο βήμα και να γίνω χειμερινός κολυμβητής
Αυτό με τη στολή δεν θα το εφάρμοζα καθώς πρέπει να έχουμε συνολική εμπειρία.
Η μλκια είναι ότι δεν μπήκα δυνατά το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να μην πιάσω τον αριθμό μπάνιων που θα μπορούσα και θα με πήγαινε έτσι και ως κάποιο διάστημα μέσα στο φθινόπωρο.
Επίσης, το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν πάνε για την κολύμβηση στη θάλασσα.
Κατανοώ όμως ότι όλα τα πιο πάνω είναι προφάσεις εν αμαρτίαις
-
neon imposter
Ο χειμώνας πρέπει να καταργηθεί, έστω με Ν.Δ.
I long for ένα επάγγελμα που θα με έστελνε στο Νότιο Ημισφαίριο τον χειμώνα του Βορείου και θα με κρατούσε στο Βόρειο τον χειμώνα του Νοτίου.
Έστω και αν επρόκειτο για εκείνα του εγκεφάλου.
Ωστόσο, ένα αιώνιο καλοκαίρι = ένας αιώνιος έφηβος = ιδανικές συνθήκες για την αναβίωση της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, του μεγαλύτερου ίσως δημιουργήματος του αρχαιοελληνικού πνεύματος (ίσως να το ξεπερνούν τα Ομηρικά Έπη;) - πρβλ το φως που πέφτει κάθετα και τον τρόπο που πέφτει το φως στη Μεσόγειο, πέφτει μάλλον χρονικά δεν προσδιορίζεται τοπικά
I long for ένα επάγγελμα που θα με έστελνε στο Νότιο Ημισφαίριο τον χειμώνα του Βορείου και θα με κρατούσε στο Βόρειο τον χειμώνα του Νοτίου.
Έστω και αν επρόκειτο για εκείνα του εγκεφάλου.
Ωστόσο, ένα αιώνιο καλοκαίρι = ένας αιώνιος έφηβος = ιδανικές συνθήκες για την αναβίωση της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας, του μεγαλύτερου ίσως δημιουργήματος του αρχαιοελληνικού πνεύματος (ίσως να το ξεπερνούν τα Ομηρικά Έπη;) - πρβλ το φως που πέφτει κάθετα και τον τρόπο που πέφτει το φως στη Μεσόγειο, πέφτει μάλλον χρονικά δεν προσδιορίζεται τοπικά
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
runner έγραψε: 26 Οκτ 2022, 16:04Μπράβο!!!Ανέστης_35 έγραψε: 26 Οκτ 2022, 16:01 Ναι γιατί ως γνωστόν όταν χαίρεται/εύχεται κάποιος, επηρεάζει πράγματι την εξέλιξη του καιρού στην μαγική του σφαίρα
Αυτό ακριβώς εννοούσα, το έπιασες, σπίρτο είσαι.
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
- EKPLIKTIKOS
Τι εννοείς;neon imposter έγραψε: 26 Οκτ 2022, 16:52
Αυτό με τη στολή δεν θα το εφάρμοζα καθώς πρέπει να έχουμε συνολική εμπειρία.
-
neon imposter
Ε δεν ζεσταίνει κάπως η στολή;
Εννοώ δεν είναι μαγιώ
Εννοώ δεν είναι μαγιώ
Κάπου πήρε το μάτι μου τον Dna και τον Крaсная армия να κάνουν βουντού να πιάσει κακοκαιρία, μπας και πουλήσει πετρέλαιο ο Πούτιν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μακάρι να μπορούσα να ζήσω στα Γιάννενα για πάντα. Αλήθεια στο λέω.Antares έγραψε: 26 Οκτ 2022, 15:16Στην Πάτρα δεν έχω ζήσει ποτέ. Μόνο στην Αθήνα. Αλλά πέρασα μερικές εβδομάδες εκεί και μου φάνηκε ωραία πόλη.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2022, 23:12 Αλλάζουμε; Να κατέβεις Πάτρα κι εγώ να έχω σαν μόνιμη βάση για πάντα την Παγουρία; Με ό,τι καιρό κι αν κάνει;![]()
Σου εύχομαι να τα καταφέρεις, αφού οι συγγενείς σου είναι εδώ και χαίρομαι που προτιμάει κάποιος την Ήπειρο για να ζήσει.
Μάλλον αν επιζήσω (λόγω δουλειάς όχι πόλης), θα ξαναπάω στην Αθήνα ή το εξωτερικό.![]()
Κάπου διάβασα για ένα χωριό στη Γερμανία, που βρέθηκες με τραίνο και το θεώρησες σημάδι. Στο εύχομαι ολόψυχα να το πραγματοποιήσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
vantono έγραψε: 26 Οκτ 2022, 15:41 ΣΧΕΔΟΝ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΟΕΜΒΡΗ!
ΌΛΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΑΚΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΙΝΟΤΡΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
Π
Η
Ξ
Τ
Ε
πηγα μια βολτα για περπατημα, και η παραλια γεματη λουομενους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ευχαριστώ, προτιμώ το εξωτερικό, όχι απαραίτητα την Γερμανία.Πασιφάη έγραψε: 26 Οκτ 2022, 22:00 Μακάρι να μπορούσα να ζήσω στα Γιάννενα για πάντα. Αλήθεια στο λέω.
Κάπου διάβασα για ένα χωριό στη Γερμανία, που βρέθηκες με τραίνο και το θεώρησες σημάδι. Στο εύχομαι ολόψυχα να το πραγματοποιήσεις.
Σε πιστεύω ότι θα ήθελες να ζήσεις στα Γιάννενα. Τόσο η πόλη, όσο και η γύρω περιοχή, είναι πολύ όμορφη, έχει έως και αεροδρόμιο και εύκολη πια πρόσβαση σε παραλίες και νησιά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αισίως και επισήμως φτάσαμε και φέτος στην εποχή που θέλουμε να αποκεφαλίσουμε καλοχειμωνάκηδες και να βιάσουμε τα ακέφαλα σώματά τους!
Οποιος μου εύχεται "καλοχειμώνα" ενώ ακομα δεν εχει πατήσει καν Σεπτέμβρης, αντεύχομαι Καλό Λοκντάουν και του πέφτουν αμεσως τα αυτιά, σαν μπιγκλ.
Οποιος μου εύχεται "καλοχειμώνα" ενώ ακομα δεν εχει πατήσει καν Σεπτέμβρης, αντεύχομαι Καλό Λοκντάουν και του πέφτουν αμεσως τα αυτιά, σαν μπιγκλ.
Επιτέλους, σιγά αλλά σταθερά τελειώνει η περίοδος της καλοκαιρινής νάρκης...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Νάρκη να πατήσουν οι καλοχειμωνάκηδες! 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις