Και Ελληνες και λοιποι Ευρωπαιοι θα πανε στην Βουλγαρια,Ρουμανια,Αλβανια κα για να επιβιωσουν.
Το άρθρο το διάβασες..;;taxalata xalasa έγραψε: 26 Οκτ 2022, 17:39 στην ευρωπη λεει... οχι στο γιδοσταν... μην μπερδευομαστε
τωρα το διαβασα... μπηκε και το γιδοστανιο στην ευρωπη...Parrot έγραψε: 26 Οκτ 2022, 17:40Το άρθρο το διάβασες..;;taxalata xalasa έγραψε: 26 Οκτ 2022, 17:39 στην ευρωπη λεει... οχι στο γιδοσταν... μην μπερδευομαστε
My solution... i simply left the USA again + moved back to South America, where rent is actually affordable. Much better !
If I work enough jobs I can afford the expensive health insurance for all my illnesses that are either caused or exacerbated by said jobs.
We seem to be going backwards in many respects. If advances in science and technology were for the benefit of all, we would be working 2 days a week by now with exceptional public services
2022 if I work 3 jobs and rent out my only bedroom in my 1 bedroom apartment i can afford to eat and and rent.
And rent is also becoming unaffordable in most states
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Οκτ 2022, 18:04 Άρθρο protagonιστικής δημοσιογραφίας. Σου λέει πως οι Αμερικάνοι μεταναστεύουν προς την Ευρώπη με στοιχεία τις
αγορές ακινήτων από τους επενδυτές και την αναφορά μερικών stories που θυμίζουν το κλασικό επιχείρημα "Ένας φίλος
μου είπε".
Δεν αμφισβητώ πως μπορεί να αυτή τη στιγμή να γεννάται ένα ρεύμα μετανάστευσης από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη. Εγώ είδα στο άρθρο βάση τουOANNHSEA έγραψε: 26 Οκτ 2022, 21:48ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 26 Οκτ 2022, 18:04 Άρθρο protagonιστικής δημοσιογραφίας. Σου λέει πως οι Αμερικάνοι μεταναστεύουν προς την Ευρώπη με στοιχεία τις
αγορές ακινήτων από τους επενδυτές και την αναφορά μερικών stories που θυμίζουν το κλασικό επιχείρημα "Ένας φίλος
μου είπε".
Δυστυχώς είναι αλήθεια...
Εδώ και δύο χρόνια υπάρχει αυτό το ρεύμα - εντάξει είναι μικρό, μερικές δεκάδες χιλιάδες το χρόνο - αλλά υπάρχει. Ψάξε στο δίκτυο για να δεις τι λένε όσοι έχουν μεταναστεύσει.
Όπως π.χ. φεύγουν από την Καλιφόρνια και πάνε στις όμορες πολιτείες ή φεύγουν από τον (βόθρο πλέον) της Φιλαδέλφειας (και γενικά της Πενσυλβάνιας) και πάνε στις όμορες πολιτείες...
.
Και το Κουκάκι είναι το Ναγκόρνο Καραμπάχ της Καλλιθέας. Επίσης γνωστό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το Μανχάτταν είμαστε..