Φοβάμαι ότι θα μας εκδικηθεί από Δεκέμβριο και μετά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλό χειμώνα
Re: Καλό χειμώνα
Ήπειρος στα ορεινά, για τέλη Οκτώβρη, ο καιρός είναι καλοκαιρινός ακόμη. Δεν χρειάζεται καν θέρμανση. Παρατεταμένη ηλιοφάνεια, για την περιοχή, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χειμωνάκηδες τί λέει, όλα καλά?
ΤΟ ΜΠΙΝΕΤΕ ΩΡΑΙΑ?
ΤΟ ΜΠΙΝΕΤΕ ΩΡΑΙΑ?
Aπό 15-30 Αυγούστου είχε συνεχώς βροχές και καταιγίδες, αλλά με μέτρια θερμοκρασία.
Μακάρι να συνεχίσει το καλοκαιράκι, γιατί έχουμε και θέρμανση να καλύψουμε.
Μακάρι να συνεχίσει το καλοκαιράκι, γιατί έχουμε και θέρμανση να καλύψουμε.
Στο Πατράσσο, έχει γαϊδουροκαλόκαιρο.
Στην Καρδίτσα που ήμανε, το βράδυ σκεπαζόμουν με δυο κουβέρτες.
Στην Καρδίτσα που ήμανε, το βράδυ σκεπαζόμουν με δυο κουβέρτες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αλλάζουμε; Να κατέβεις Πάτρα κι εγώ να έχω σαν μόνιμη βάση για πάντα την Παγουρία; Με ό,τι καιρό κι αν κάνει;Antares έγραψε: 25 Οκτ 2022, 18:26 Ήπειρος στα ορεινά, για τέλη Οκτώβρη, ο καιρός είναι καλοκαιρινός ακόμη. Δεν χρειάζεται καν θέρμανση. Παρατεταμένη ηλιοφάνεια, για την περιοχή, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
Φοβάμαι ότι θα μας εκδικηθεί από Δεκέμβριο και μετά.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Στην Πάτρα δεν έχω ζήσει ποτέ. Μόνο στην Αθήνα. Αλλά πέρασα μερικές εβδομάδες εκεί και μου φάνηκε ωραία πόλη.Πασιφάη έγραψε: 25 Οκτ 2022, 23:12 Αλλάζουμε; Να κατέβεις Πάτρα κι εγώ να έχω σαν μόνιμη βάση για πάντα την Παγουρία; Με ό,τι καιρό κι αν κάνει;![]()
Σου εύχομαι να τα καταφέρεις, αφού οι συγγενείς σου είναι εδώ και χαίρομαι που προτιμάει κάποιος την Ήπειρο για να ζήσει.
Μάλλον αν επιζήσω (λόγω δουλειάς όχι πόλης), θα ξαναπάω στην Αθήνα ή το εξωτερικό.
- vantono
ΣΧΕΔΟΝ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΟΕΜΒΡΗ!
ΌΛΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΑΚΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΙΝΟΤΡΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
Π
Η
Ξ
Τ
Ε
ΌΛΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΑΚΗΔΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΤΙΝΟΤΡΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
Π
Η
Ξ
Τ
Ε
Σε όλη σχεδόν την Ευρώπη ανέβηκε η θερμοκρασία λόγω ενός αντικυκλωνα.
Μέχρι αύριο οι χαρές των καλοκαιρακηδων με το δήθεν καλοκαίρι του τελευταίου 4ημερου.
Από Παρασκευή πάλι φθινώπορο.
Μέχρι αύριο οι χαρές των καλοκαιρακηδων με το δήθεν καλοκαίρι του τελευταίου 4ημερου.
Από Παρασκευή πάλι φθινώπορο.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
Η πανελατζού ξέμεινε από θέματα σόου μπιζ και διυλίζει τον μετεωρολογικό κώνωπαvantono έγραψε: 26 Οκτ 2022, 15:41 ΣΧΕΔΟΝ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΟΕΜΒΡΗ!
Π
Η
Ξ
Τ
Ε
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Πέρα από τον χαβαλε, το να χαίρονται ορισμένοι και να εύχονται παρατεταμένες καλοκαιρίες με ότι συνεπάγεται αυτό (ανομβρία, καταστροφή καλλιεργειών κλπ) είναι λιγάκι αρρωστημένο.
- Ανέστης_35
- Phorum.gr user: Ανέστης_35
runner έγραψε: 26 Οκτ 2022, 15:59 Πέρα από τον χαβαλε, το να χαίρονται ορισμένοι και να εύχονται παρατεταμένες καλοκαιρίες με ότι συνεπάγεται αυτό (ανομβρία, καταστροφή καλλιεργειών κλπ) είναι λιγάκι αρρωστημένο.
Ναι γιατί ως γνωστόν όταν χαίρεται/εύχεται κάποιος, επηρεάζει πράγματι την εξέλιξη του καιρού στην μαγική του σφαίρα
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Μπράβο!!!Ανέστης_35 έγραψε: 26 Οκτ 2022, 16:01 Ναι γιατί ως γνωστόν όταν χαίρεται/εύχεται κάποιος, επηρεάζει πράγματι την εξέλιξη του καιρού στην μαγική του σφαίρα
Αυτό ακριβώς εννοούσα, το έπιασες, σπίρτο είσαι.
- vantono
Θα βγούμε και υπόλογοι σε λίγο πύτε μου επειδή ευχόμαστε ΚΑΛΟκαίριες δηλαδή, αντί για ΚΑΚΟκαιρίες. Σημασιολογικά/εννοιολογικα/φιλολογικά το θέμα μιλάει από μόνο του, νομίζω.runner έγραψε: 26 Οκτ 2022, 15:59 Πέρα από τον χαβαλε, το να χαίρονται ορισμένοι και να εύχονται παρατεταμένες καλοκαιρίες με ότι συνεπάγεται αυτό (ανομβρία, καταστροφή καλλιεργειών κλπ) είναι λιγάκι αρρωστημένο.
Το καλοκαίρι έχει λόγο που ονομάζεται ΚΑΛΟκαίρι.
Καλοκαιρία θα μπορούσε να είναι και ένας χειμώνας με 15 βαθμούς πχ, αντί για 10 και κάτω, και χωρίς ακραία καιρικά φαινόμενα.
Καλοκαιρία δεν είναι μόνο το καλοκαίρι.
Επίσης, δεν ευχόμαστε όλα αυτά που έγραψες παραπάνω, ευχόμαστε ο,τι ακριβώς απευχονται τα πουτινοκινητα!
Αλλά αυτών οι ώρες είναι μετρημένες ευτυχώς, ενώ με τους χειμωνακηδες γενικώς δεν ξεμπλεκουμε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μλκς.
26 βαθμοί σήμερα για πόσες μέρες τώρα πάει σερί μας έχει γμσει.
Ο ήλιος έχει πέσει χαμηλά με ότι συνεπάγεται αυτό στο κάψιμο και στην ζέστη.
Καύσωνας είναι αυτό.
Έχουν μπερδευτεί τα πάντα.
Συνήθως μετά από παρατεταμένη ζέστη μας παραχωνει στα νερά/χιονια .
Το καλό είναι ότι δεν θέλουμε φωτιές κλπ.
26 βαθμοί σήμερα για πόσες μέρες τώρα πάει σερί μας έχει γμσει.
Ο ήλιος έχει πέσει χαμηλά με ότι συνεπάγεται αυτό στο κάψιμο και στην ζέστη.
Καύσωνας είναι αυτό.
Έχουν μπερδευτεί τα πάντα.
Συνήθως μετά από παρατεταμένη ζέστη μας παραχωνει στα νερά/χιονια .
Το καλό είναι ότι δεν θέλουμε φωτιές κλπ.
- EKPLIKTIKOS
Στην Ελλάδα ζούμε. Το να σου ευχονται καλό χειμώνα 16 Αυγούστου είναι αρρωστημένο.runner έγραψε: 26 Οκτ 2022, 15:59 Πέρα από τον χαβαλε, το να χαίρονται ορισμένοι και να εύχονται παρατεταμένες καλοκαιρίες με ότι συνεπάγεται αυτό (ανομβρία, καταστροφή καλλιεργειών κλπ) είναι λιγάκι αρρωστημένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 1 Απαντήσεις