!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Mάχη των φύλων
Μερικες ομως το στερουν αυτο το δικαιωμα,εγω εχω δει την κόρη μου ,6 ωρες τα τελευταια 7 χρονια.
Σωστό κι αυτό. Γι' αυτό χρειάζεται περισσότερη συμμετοχή του γονιού που δεν είναι συνέχεια στο σπίτι. Και σε δραστηριότητες, και το πρωί να το πηγαίνει σχολείο κτλ και να μένει εβδομάδα ολόκληρη όχι μόνο ΣΚ.Otto Weininger έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:00 Βολεύονται και πολλοί άντρες όμως με το να είναι γονείς του ΣΚ.
Τρώει η μάνα όλη τη λέζα μες την βδομάδα, σχολεία, ξύπνημα, πρόγραμμα κλπ και ο άντρας το σκ είναι η χαρά του παιδιού.
Κι αν αυτό ξεκινάει από μικρή ηλικία τότε αρχίζουν και μαλακιες στο μυαλό του παιδιού διαχωρίζοντας την αυστηρή μαμά και τον καλό μπαμπά που κάνει τα χατίρια και περνάμε καλά.
Σαν να έχεις ένα σκυλί, ο ένας να το ταΐζει, φροντίζει, πηγαίνει στο γιατρό, μαζεύει τα σκατά, το κάνει μπάνιο και ο άλλος έρχεται μόνο για να το χαϊδέψει και να παίξει μαζί του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απαράδεκτο αν δεν έχεις ευθύνη γι' αυτό.perseus έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:05 Μερικες ομως το στερουν αυτο το δικαιωμα,εγω εχω δει την κόρη μου ,6 ωρες τα τελευταια 7 χρονια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάντε τον κοπο να διαβάσετε τι προβλεπεται με την συνεπιμέλεια - συνεχίζετε τις πιπες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
perseus έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:05 Μερικες ομως το στερουν αυτο το δικαιωμα,εγω εχω δει την κόρη μου ,6 ωρες τα τελευταια 7 χρονια.
- Eθνικοκοινωνιστης
γυναικα δικαστης που εφαρμοζει το γυναικοκεντρικο δικαιικο δικαιο
τιποτε το περιεργο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ολο το θεμα ειναι τα μπικικινια οποιος εχει τα παιδια εχει το χρημα.
Δεν εχω ευθυνη αλλα η μικρη δεν θελει ,αρα με το ζορι δεν γινεται τιποτα,ποτε δεν μπορει να μου μιλησει ,οποτε ανεβαινω αθηνα με το ζορι καθεται 10 λεπτα ,η ζημια εχει γινει.
Δεν εχω ευθυνη αλλα η μικρη δεν θελει ,αρα με το ζορι δεν γινεται τιποτα,ποτε δεν μπορει να μου μιλησει ,οποτε ανεβαινω αθηνα με το ζορι καθεται 10 λεπτα ,η ζημια εχει γινει.
Δεν νομίζω οποιοσδήποτε δικαστής (γυναίκα ή άνδρας) να απαγόρευε να δει ο πατέρας το παιδί του επί 7 χρόνια αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:10γυναικα δικαστης που εφαρμοζει το γυναικοκεντρικο δικαιικο δικαιο
τιποτε το περιεργο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό .perseus έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:12 Ολο το θεμα ειναι τα μπικικινια οποιος εχει τα παιδια εχει το χρημα.
Εγγαμες θυγατέρες - φροντίζει ο μπαμπάκας Ελληνικο κράτος για την επιβιωσή τους .
αυτός είναι και ο λόγος που λυσσάνε εναντίον της συνεπιμέλειας - τελειωσαν - ξεδοντιάστηκαν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι τυχαιο που ολες ξαχνουν γαρμπο με λεφτα και καμια καποιον με χειροτερη οικονομικη θεση απο αυτες η φτωχουπαλληλο?
αναθεμα στον γυναικοκεντρισμο,αντισταθειτε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άρα μόνο πλούσιοι είναι παντρεμένοι σωστά; δεν νομίζω να υπάρχουν τίποτα ζευγάρια μέσου ή χαμηλού εισοδήματος πουθενά ε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:19 ειναι τυχαιο που ολες ξαχνουν γαρμπο με λεφτα και καμια καποιον με χειροτερη οικονομικη θεση απο αυτες η φτωχουπαλληλο?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ένα παιδί δεν μπαίνει σε τέτοια διάθεση απέναντι στο γονιό χωρίς λόγο. Ξεκίνα να ψάχνεις λίγο τις ευθύνες σου και άσε κατά μέρος τα της έβαζαν κουβέντες κτλ οι κουβέντες πιάνουν τόπο όταν αφήνεις πρόσφορο έδαφος.perseus έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:12 Ολο το θεμα ειναι τα μπικικινια οποιος εχει τα παιδια εχει το χρημα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
στο 80% των παντρεμενων η γυναικα απομυζα τον ανδρα με διαφορους τροπουςNaida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:27Άρα μόνο πλούσιοι είναι παντρεμένοι σωστά; δεν νομίζω να υπάρχουν τίποτα ζευγάρια μέσου ή χαμηλού εισοδήματος πουθενά ε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:19 ειναι τυχαιο που ολες ξαχνουν γαρμπο με λεφτα και καμια καποιον με χειροτερη οικονομικη θεση απο αυτες η φτωχουπαλληλο?
το 20% συνηθως ειναι τιποτε 20χρονα που στο 6μηνο χωριζουν ή τιποτε ενηλικες που ο ανδρας εχει προβληματα υγειας και η αλλη (στην συντριπτικη πλειοψηφια θεουσα ή κατι τετοιο) δεν τον παρατα λογω πιστευω (αν δεν εχει κληρονομια ο μελλοθανατος)
δλδ ιδιαιτερες περιπτωσεις
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Λέγοντας απομυζά δηλαδή; τα παίρνει για προσωπικά της έξοδα; για τα ρούχα της και τα μαλλιά της ας πούμε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:33στο 80% των παντρεμενων η γυναικα απομυζα τον ανδρα με διαφορους τροπουςNaida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:27Άρα μόνο πλούσιοι είναι παντρεμένοι σωστά; δεν νομίζω να υπάρχουν τίποτα ζευγάρια μέσου ή χαμηλού εισοδήματος πουθενά ε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:19 ειναι τυχαιο που ολες ξαχνουν γαρμπο με λεφτα και καμια καποιον με χειροτερη οικονομικη θεση απο αυτες η φτωχουπαλληλο?
το 20% συνηθως ειναι τιποτε 20χρονα που στο 6μηνο χωριζουν ή τιποτε ενηλικες που ο ανδρας εχει προβληματα υγειας και η αλλη (στην συντριπτικη πλειοψηφια θεουσα ή κατι τετοιο) δεν τον παρατα λογω πιστευω (αν δεν εχει κληρονομια ο μελλοθανατος)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:33στο 80% των παντρεμενων η γυναικα απομυζα τον ανδρα με διαφορους τροπουςNaida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:27Άρα μόνο πλούσιοι είναι παντρεμένοι σωστά; δεν νομίζω να υπάρχουν τίποτα ζευγάρια μέσου ή χαμηλού εισοδήματος πουθενά ε;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 11:19 ειναι τυχαιο που ολες ξαχνουν γαρμπο με λεφτα και καμια καποιον με χειροτερη οικονομικη θεση απο αυτες η φτωχουπαλληλο?
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση