kongrosian έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:17
Σενέκας έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:03
kongrosian έγραψε: 23 Οκτ 2022, 14:03
σκατά στους πράσινους!
γιατί? Τι κάναμε πάλι?
τι σας έφταιγε το παιδάκι; ντροπή. θα το πληρώσετε!
Και εδώ είναι ένα άλλο deviation από το βιβλίο.
Στο βιβλίο ήταν μάχη κανονική καθώς οι φρουροί του Στορμς Εντ έβλεπαν από μακριά τις λάμψεις απο τις φλόγες μέσα στα σύννεφα. Είχαν και οι δυο το determination να παλέψουν και να σκοτώσουν.
Είναι αυτό που είπα παραπάνω. Στο βιβλίο είναι πολύ πιο σκληροί και επιθετικοί οι χαρακτήρες ενώ στη σειρά είναι πάρα πολύ σοφτ.
Στη σειρά πάλι είδαμε κάτι διαφορετικό.
Είδαμε τον Αεμοντ ουσιαστικά να κάνει μπουλινγκ στον Λουσερυς με την Vhagar σαν να προσπαθεί απλά να τον βγάλει από το δρόμο αν κάνανε κόντρες στην παραλιακή ξέρω γω.
Αλλά ξαφνικά από την πολύ πίεση ο δράκος του Λουσερυς ξεράσεις φωτιά στη Vhagar χωρίς να πάρει εντολή και ο Λουσερυς προσπάθησε να την ηρεμήσει.
Η Vhagar από την άλλη σπαστηκε που την έφτυσε ο Arrax και της καβάλησε το σβέρκο οπότε τσαντίστηκε και τους έκανε και τους δύο μια χαψιά ενώ ο Αεμοντ προσπαθούσε να ελέγξει τη Vhagar λέγοντας συνεχώς dohaeras και lykiri αλλά μάταια καθώς ήταν υπερβολικά τσαντισμένη.
Είναι χαρακτηριστική η φάτσα του Αεμοντ oταν είδε τι συνέβη. Ήταν η φάτσα του "όχι ρε πουστη... Εγώ να του κάνω μπουλινγκ ήθελα αντε να του βγάλω το μάτι. Δεν ήθελα να πεθάνει... Τι μαλακια εκανα γαμω το κεφαλι μου).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.