!!! DEVELOPMENT MODE !!!

30χρονος κλώτσησε γατάκι..

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Re: 30χρονος κλώτσησε γατάκι..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

vantono έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:06
Unique έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:03 Εγώ πάντως θα τραβούσα και μια μηνυσαρα στον μαγαζάτορα που αφησε τσιρλογατια να κυκλοφορούν αναμεσα στα τραπέζια που τρωει ο κοσμος.
Deal, μόνο αν γίνει το αντίστοιχο και για τα μούλικα που αφηνουν γονεις ανεξέλεγκτα και κοιτάνε να ντερλικώσουν, και μας πρήζουν το πάπαρο με τις τσιρίδες τους και δεν μπορεις να φας ή να μιλησεις σαν ανθρωπος. Τουλαχιστον οι γατες ειναι αθορυβες.
:+1:
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

OANNHSEA έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:51
Unique έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:03 Εγώ πάντως θα τραβούσα και μια μηνυσαρα στον μαγαζάτορα που αφησε τσιρλογατια να κυκλοφορούν αναμεσα στα τραπέζια που τρωει ο κοσμος.
Στα Τρίκαλα, σε μία μεγάλη ταβέρνα, επειδή η γυναίκα μου πέταξε ένα κομμάτι κρέας σε μία γάτα έξω από το κατάστημα, μας είχαν βάλει χέρι για αυτό ακριβώς. Είχαν φάει μήνυση επειδή γατιά ήταν ανάμεσα στα τραπέζια και τώρα ήταν πολύ αυστηροί σε αυτό το θέμα...

.
Βουρδουλα θελει ο Ελληνας φιλε μου για να κανει το σωστο πραγμα. Τα αλλα ειναι καφενειακες κουβεντες.

Εχω βρεθει σε μαγαζι που μετρησα καμια 10αρια γατες αραχτες γυρω γυρω. Με το που τελειωναν οι οικογενεις το φαγητο και έφευγαν απο το μαγαζι, μεχρι τα σερβιτορια να μαζεψουν τα άδεια πιάτα, γινόντανε επάνω στο τραπεζι της τρελής. Και οι 10 γάτες να γλύφουν τα πιάτα. Ουτε ξαναπατησα φυσικά.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Deal, μόνο αν γίνει το αντίστοιχο και για τα μούλικα που αφηνουν γονεις ανεξέλεγκτα και κοιτάνε να ντερλικώσουν, και μας πρήζουν το πάπαρο με τις τσιρίδες τους και δεν μπορεις να φας ή να μιλησεις σαν ανθρωπος. Τουλαχιστον οι γατες ειναι αθορυβες.

Σε μία μεγάλη πιτσαρία, με μεγάλη αυλή, κατάμεστη από ανθρώπους, τα παιδιά έπεσαν πάνω σε σερβιτόρο με συνέπεια να πέσουν όλα στα πάτωμα.
Ο μαγαζάτορας έβαλε γερό χέρι στους γονείς των παιδιών, με συνέπεια να είναι έτοιμοι να σφαχτούν με τους γονείς και με τους άλλους ανθρώπους που ήθελαν την ησυχία τους...
Τα ΖΩΑ γονείς απλά σηκώθηκαν και έφυγαν διαμαρτυρόμενοι - και απειλώντας με μηνύσεις...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:42
Ερμής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:36
Σε αυτη την περιπτωση πρέπει ο μαγαζατορας να αντικαταστήσει άμεσα το γεύμα γιατι απο δική του ευθύνη τ γατιά ήταν στο χώρο.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω αλλά ειλικρινά βρίσκω χλωμό το να όρμησαν τα γατιά πάνω στο τραπέζι, όταν ήρθε η παραγγελία. Τα γατιά που κυκλοφορούν σε τέτοιους χώρους είναι εκπαιδευμένα δηλαδή περισσότερο επιφυλακτικά, επειδή ακριβώς έχουν δεχτεί πολλές κλωτσιές. Το να ανέβηκαν, όταν είχαν φύγει οι πελάτες και είχε αδειάσει ο περιβάλλων χώρος, το βρίσκω πιο πιθανό.

Έχει συμβεί σε κάποιον από σας, τέτοιο σκηνικό;
Όχι. Τολμώ να πω οτι μονο στο πχορουμ το εχω διαβασει αυτο.
Το γατί μπορει να σου γινει σπασαρχίδικο μονο οταν το ταΐζεις ο ίδιος, οταν του πετας συνεχως μεζεδες.
Και οπου "σπασαρχίδα" της γατας, βάλε ενα τριψιμο τριγυρω απ'τα ποδια σου, τιποτα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Περπατάει ο σερβιτόρος με το φαγητό και από πάνω στην τέντα περπατάνε τα γατιά.
Τρείς φορές του την σκίσανε σε μια σαιζόν.
Κάτω δεν τα αφήνει συνέχεια τα διώχνει.
Αυτά ανεβαίνουν στο αλμυρίκι και ανεβαίνουν στην τέντα.
Από κεί ορμάνε στα τραπέζια.
Στις πρώτες σειρές που η σκιά έρχετε από την τέντα αλλά η τέντα σταματάει πιο πρίν.
Έχει βάλει ένα άτομο να τις προσέχει αλλά πάλι τον ξεγελούν λίγο που όταν πλακώσει δουλειά τον χρησιμοποιεί και για άλλες δουλειές λίγο να μιλήσει στο τηλέφωνο ορμάνε τα γατιά.
Κάλεσε την φιλοζωική Χανίων δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα.
Πήρε απόχη για τα ψάρια μάζεψε καμιά δεκαριά της πήγε μακριά αλλά έχει ακόμα πολλές.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Unique έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:55
Στα Τρίκαλα, σε μία μεγάλη ταβέρνα, επειδή η γυναίκα μου πέταξε ένα κομμάτι κρέας σε μία γάτα έξω από το κατάστημα, μας είχαν βάλει χέρι για αυτό ακριβώς. Είχαν φάει μήνυση επειδή γατιά ήταν ανάμεσα στα τραπέζια και τώρα ήταν πολύ αυστηροί σε αυτό το θέμα...

.
Βουρδουλα θελει ο Ελληνας φιλε μου για να κανει το σωστο πραγμα. Τα αλλα ειναι καφενειακες κουβεντες.

Εχω βρεθει σε μαγαζι που μετρησα καμια 10αρια γατες αραχτες γυρω γυρω. Με το που τελειωναν οι οικογενεις το φαγητο και έφευγαν απο το μαγαζι, μεχρι τα σερβιτορια να μαζεψουν τα άδεια πιάτα, γινόντανε επάνω στο τραπεζι της τρελής. Και οι 10 γάτες να γλύφουν τα πιάτα. Ουτε ξαναπατησα φυσικά.
Αυτό ακριβώς το έχω δει πολλές φορές με γαμωπερίστερα. Από γάτες πρώτη φορα στο πχορουμ τα ακουω όλα, αλλα με περιστερια αυτο το σκηνικο ειναι πολύ σύνηθες. Και πρόκειται για ευθύνη μάλλον των σερβιτόρων υποθετω, που το κωλοβαράνε αντί να μαζεψουν αμεσως τραπεζι που μολις άδειασε.
Άβαταρ μέλους
vantono

OANNHSEA έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:57

Σε μία μεγάλη πιτσαρία, με μεγάλη αυλή, κατάμεστη από ανθρώπους, τα παιδιά έπεσαν πάνω σε σερβιτόρο με συνέπεια να πέσουν όλα στα πάτωμα.
Ο μαγαζάτορας έβαλε γερό χέρι στους γονείς των παιδιών, με συνέπεια να είναι έτοιμοι να σφαχτούν με τους γονείς και με τους άλλους ανθρώπους που ήθελαν την ησυχία τους...
Τα ΖΩΑ γονείς απλά σηκώθηκαν και έφυγαν διαμαρτυρόμενοι - και απειλώντας με μηνύσεις...

.
Εχω τύχει κι εγώ σε αρκετά τέτοια σκηνικά. Εκτός απο το κωλόχερο που οφείλει να τους βαλει ο ιδιοκτήτης, οφείλει και να τους ζητήσει να πληρώσουν τη ζημιά. Εγώ θα το έκανα χωρις καν να μου το ζητήσουν, αν ηταν τα παιδιά μου.
Άβαταρ μέλους
Niki

Να προσθέσω ότι έφτιαξε μια ταίστρα ιδιοκατασκευή και τους βάζει ξηρή τροφή.
Μόλις όμως μυρίσουν το ψάρι σαλτάρουν.
Άβαταρ μέλους
vantono

Niki έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:08 Να προσθέσω ότι έφτιαξε μια ταίστρα ιδιοκατασκευή και τους βάζει ξηρή τροφή.
Τί γατιά έχετε στην Κρήτη πια μωρέ?
Και Κρήτη που ειχα παει παλιοτερα και οπουδήποτε αλλου σε φάση ψαροταβερνας, πετουσα καμια αθερινουλα στα γατια που με πλησιαζαν και τα περισσότερα δεν ετρωγαν καν, ουτε απο μενα ουτε απο αλλους που τους εριχναν. Ήταν ήδη ταϊσμένα (ή απο τους ιδιοκτητες, ή απο προηγουμενους πελατες). Σε καμια περιπτωση δεν ενοχλουσαν, παντως.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

vantono έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:04
Unique έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:55

.

Αυτό ακριβώς το έχω δει πολλές φορές με γαμωπερίστερα. Από γάτες πρώτη φορα στο πχορουμ τα ακουω όλα, αλλα με περιστερια αυτο το σκηνικο ειναι πολύ σύνηθες. Και πρόκειται για ευθύνη μάλλον των σερβιτόρων υποθετω, που το κωλοβαράνε αντί να μαζεψουν αμεσως τραπεζι που μολις άδειασε.
Τριτοκοσμικες εικονες φιλε μου. Οπως και οι αγελες αδεσποτων σκυλιων σε δρομους. Η μαστιγα των φιλοζωων.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Niki

vantono έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:12
Niki έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:08 Να προσθέσω ότι έφτιαξε μια ταίστρα ιδιοκατασκευή και τους βάζει ξηρή τροφή.
Τί γατιά έχετε στην Κρήτη πια μωρέ?
Και Κρήτη που ειχα παει παλιοτερα και οπουδήποτε αλλου σε φάση ψαροταβερνας, πετουσα καμια αθερινουλα στα γατια που με πλησιαζαν και τα περισσότερα δεν ετρωγαν καν, ουτε απο μενα ουτε απο αλλους που τους εριχναν. Ήταν ήδη ταϊσμένα (ή απο τους ιδιοκτητες, ή απο προηγουμενους πελατες). Σε καμια περιπτωση δεν ενοχλουσαν, παντως.
Αυξηθήκανε πολύ.
Παλιά οι πατεράδες μας είχαν βρει τον τρόπο και μειώνανε τον πληθυσμό.(κακώς η καλώς )
Κρατούσαν καμιά δεκαριά γατιά.
Τώρα είναι πολλά 42 μέτρησα μια μέρα που τρώγαμε και αφού ξεκίνησε η σαιζόν που οι περισσότεροι είχανε απομακρύνει από λίγα.
Οι βασιλικοί από το κάτουρο των γατιών βρωμάνε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Niki

Niki έγραψε: 20 Οκτ 2022, 21:03 Τα έχετε κάνει κουλουβάχατα.
Οικογένεια τετραμελής έχει παραγγείλει καλαμαράκια με πατάτες για τα παιδιά και δύο σαργούς για τους μεγάλους.
Ήρθανε τα πρώτα και μετά τα καλαμαράκια και τα ψάρια.

Μόλις ήρθανε τα ψάρια όρμηξαν δύο γατιά στο τραπέζι τα έκαναν όλα χάλια.
Σε αυτήν την περίπτωση που μια τετραμελής οικογένεια δεν έχει να δώσει ξανά 100 ευρώ για φαί.
Τι κάνουμε;
Θα πάνε τα γατιά στο δικαστήριο;
Θα τα βάλουνε φυλακή για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας;
Αν ναι τότε όλα καλά.
Αν όχι κάτι έχετε μπλέξει οι ζωόφιλοι.
Σε αυτη την περιπτωση πρέπει ο μαγαζατορας να αντικαταστήσει άμεσα το γεύμα γιατι απο δική του ευθύνη τ γατιά ήταν στο χώρο.
Κοίτα για τα ποντίκια υπάρχει η μυοκτονία.
Για τα γατιά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τα διώχνει.
Αυτά από ένα δέντρο ανεβαίνουν στην τέντα και από κει πηδάνε στα τραπέζια.
Δεν είναι δική του ευθύνη.
Ζήτησε βοήθεια από την φιλοζωική Χανίων δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα.
Ούτε ο Δήμος.
Κανονικά έπρεπε όπως κάνει εντομοκτονία , μυοκτονία να κάνουν και γατοκτονία στα εστιατόρια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

εμένα το μόνο που μου έχει κάνει επίθεση σε ανοιχτή ταβέρνα ήταν ιπτάμενη κατσαρίδα. δεν φταίει ο ιδιοκτήτης για αυτό, αλλά ήταν αρκετό για να σημάνει κόκκινος συναγερμός και άτακτη υποχώρηση, στα πλαίσια του "ο καθένας για πάρτη του".

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Beria έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:48
gassim έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:46
Οικογένεια τετραμελής έχει παραγγείλει καλαμαράκια με πατάτες για τα παιδιά και δύο σαργούς για τους μεγάλους.

Σε αυτήν την περίπτωση που μια τετραμελής οικογένεια δεν έχει να δώσει ξανά 100 ευρώ για φαί.
Τι κάνουμε;
Αν ναι τότε όλα καλά.
Βασικά αυτό είναι πιο απίθανο σενάριο και απο εκείνο με τις μικροσκοπικές βόμβες ρομπότ, αλλά αν υποθετικά συνέβαινε την ευθύνη έχει ο μαγαζάτορας.
Με την επιφύλαξη μήπως τα γατιά της Κρήτης είναι τόσο σπασαρχίδικα όσο και οι κάτοικοί της, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, όντως
To πιθανότερο είναι να είναι πιο φοβισμένα από το ενδεχόμενο να τα μπερδέψει κάποιος με πρόβατα και να θελήσει να εφαρμόσει ερασιτεχνικό ευνουχισμό.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Niki έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:21

Τι κάνουμε;
Αν ναι τότε όλα καλά.
Κοίτα για τα ποντίκια υπάρχει η μυοκτονία.
Για τα γατιά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τα διώχνει.
Αυτά από ένα δέντρο ανεβαίνουν στην τέντα και από κει πηδάνε στα τραπέζια.
Δεν είναι δική του ευθύνη.
Ζήτησε βοήθεια από την φιλοζωική Χανίων δεν μπορούνε να κάνουνε τίποτα.
Ούτε ο Δήμος.
Κανονικά έπρεπε όπως κάνει εντομοκτονία , μυοκτονία να κάνουν και γατοκτονία στα εστιατόρια.
Ας κόψει το δέντρο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”