αυτό δεν το κατάλαβα, η αγάπη με το μέτρο πάει;Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 00:34 ... εγώ η χάρο καμένη μάνα που έθαψα ένα παλικάρι 21 ετων 1,90 μέτρα τράβαγα τα μαλλιά μου ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
30χρονος κλώτσησε γατάκι..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
Re: 30χρονος κλώτσησε γατάκι..
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Καταλληλη ποινη για την πραξη.
Αυστηρη παρατηρηση με εντονο υφος του τυπου "Ρε μαλακα μη κλωτσας το γατακι".
Αυτα σε κοινωνιες μη ψυχασθενων φυσικα.
Αυστηρη παρατηρηση με εντονο υφος του τυπου "Ρε μαλακα μη κλωτσας το γατακι".
Αυτα σε κοινωνιες μη ψυχασθενων φυσικα.
Hunkar Begendi έγραψε: 06 Μάιος 2022, 00:08αυτό δεν το κατάλαβα, η αγάπη με το μέτρο πάει;Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Μάιος 2022, 00:34 ... εγώ η χάρο καμένη μάνα που έθαψα ένα παλικάρι 21 ετων 1,90 μέτρα τράβαγα τα μαλλιά μου ...
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Η απόφαση προκάλεσε την οργή της Διευθύντριας Ζωοφιλικής Οργάνωσης, η οποία είχε δημοσιοποιήσει βίντεο:
«Αθωοι οι κάφροι και με απόφαση της Δικαιοσύνης. Ντροπή. Κλώτσησε άφοβα. Ο τύπος που κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψό αθωώθηκε γιατί είπε ότι το έκανε μία φορά, ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει… Τι κι αν το είδαμε με τα μάτια μας, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τυφλή»
Διαβάστε περισσότερα στο Famagusta.News https://famagusta.news/news/ellada/apof ... 16811cacd8
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα η διευθύντρια ζωοφιλικής.georgebi έγραψε: 20 Οκτ 2022, 20:51![]()
![]()
![]()
Η απόφαση προκάλεσε την οργή της Διευθύντριας Ζωοφιλικής Οργάνωσης, η οποία είχε δημοσιοποιήσει βίντεο:
«Αθωοι οι κάφροι και με απόφαση της Δικαιοσύνης. Ντροπή. Κλώτσησε άφοβα. Ο τύπος που κλώτσησε τη γάτα στην Αιδηψό αθωώθηκε γιατί είπε ότι το έκανε μία φορά, ζήτησε συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει… Τι κι αν το είδαμε με τα μάτια μας, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι τυφλή»
Διαβάστε περισσότερα στο Famagusta.News https://famagusta.news/news/ellada/apof ... 16811cacd8
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τα έχετε κάνει κουλουβάχατα.
Οικογένεια τετραμελής έχει παραγγείλει καλαμαράκια με πατάτες για τα παιδιά και δύο σαργούς για τους μεγάλους.
Ήρθανε τα πρώτα και μετά τα καλαμαράκια και τα ψάρια.
Μόλις ήρθανε τα ψάρια όρμηξαν δύο γατιά στο τραπέζι τα έκαναν όλα χάλια.
Σε αυτήν την περίπτωση που μια τετραμελής οικογένεια δεν έχει να δώσει ξανά 100 ευρώ για φαί.
Τι κάνουμε;
Θα πάνε τα γατιά στο δικαστήριο;
Θα τα βάλουνε φυλακή για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας;
Αν ναι τότε όλα καλά.
Αν όχι κάτι έχετε μπλέξει οι ζωόφιλοι.
Οικογένεια τετραμελής έχει παραγγείλει καλαμαράκια με πατάτες για τα παιδιά και δύο σαργούς για τους μεγάλους.
Σε αυτήν την περίπτωση που μια τετραμελής οικογένεια δεν έχει να δώσει ξανά 100 ευρώ για φαί.
Τι κάνουμε;
Αν ναι τότε όλα καλά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Σιγά μην την στείλουν και καταναγκαστικά έργαvagabondo έγραψε: 20 Οκτ 2022, 21:00Να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα η διευθύντρια ζωοφιλικής.georgebi έγραψε: 20 Οκτ 2022, 20:51![]()
![]()
![]()
Κατά πλειοψηφία αθωώθηκε επειδή ζήτησε συγγνώμη ο τύπος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η γατα αποδέχτηκε την συγνώμη όμως;Beria έγραψε: 20 Οκτ 2022, 21:06Σιγά μην την στείλουν και καταναγκαστικά έργαvagabondo έγραψε: 20 Οκτ 2022, 21:00Να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα η διευθύντρια ζωοφιλικής.georgebi έγραψε: 20 Οκτ 2022, 20:51![]()
![]()
![]()
Κατά πλειοψηφία αθωώθηκε επειδή ζήτησε συγγνώμη ο τύπος
Occasio facit furem
Να ακουστεί η φωνή της μικρής μας Λιχαδίτσας
https://antimedia.gr/aidipsos-athoos-o- ... sa-gataki/
Η Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ένωση Β. Εύβοιας Happy Paws σε ανάρτησή της σχετικά με την αθώωση του 30χρονου σχολιάζει:
«Μετά την σημερινή απόφαση του 3μελούς δικαστηρίου Χαλκίδας ΑΘΩΩΘΗΚΕ
Συμπεραίνουμε ότι εφόσον η άτυχη γατούλα δεν υπέστη κάποια σωματική βλάβη, με το σκεπτικό των δικαστών, είναι αθώος.
Αν λοιπόν κάποιος δώσει κλωτσιά στο παιδί μας / σας από την στιγμή που το παιδάκι δεν πάθει κάποια σωματική βλάβη ο δράστης θα είναι αθώος;;; Αναρωτιόμαστε……!
Για εμάς κάθε μορφή ζωής έχει ακριβώς την ίδια σημασία.
Εσείς όταν το παιδάκι σας δεν τρώει, το κλωτσάτε;;;
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;
Σίγουρα δεν ήμαστε εμείς αυτοί που θα καταδικάσουν κάποιον! ΣΙΓΟΥΡΑ όμως θα προσπαθήσουμε να ακουστεί η φωνή της μικρής μας Λιχαδίτσας
Spoiler
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Δεν πειράζει. Κάποιος θα τον αναγνωρίσει κάπου και θα του σπάσει τα μούτρα.
Αυτό θα είναι το καλύτερο. Θα το θυμάται για μια ζωή το μουνόπανο.
Αυτό θα είναι το καλύτερο. Θα το θυμάται για μια ζωή το μουνόπανο.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ρε σεις, μη γίνεστε υπερβολικοί.
Στην τελική, δεν έπαθε κάτι το γατί. Και από τη στιγμή που πήρε την κρυάδα ο τύπος, την άλλη φορά που θα του έρθει διάθεση για πλακίτσα, θα είναι πιο προσεκτικός.
Το θέμα είναι να κοπούν οι χοντράδες με τους βασανισμούς των ζώων για πλάκα ή μαγκιά.
Στην τελική, δεν έπαθε κάτι το γατί. Και από τη στιγμή που πήρε την κρυάδα ο τύπος, την άλλη φορά που θα του έρθει διάθεση για πλακίτσα, θα είναι πιο προσεκτικός.
Το θέμα είναι να κοπούν οι χοντράδες με τους βασανισμούς των ζώων για πλάκα ή μαγκιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ πάντως θα τραβούσα και μια μηνυσαρα στον μαγαζάτορα που αφησε τσιρλογατια να κυκλοφορούν αναμεσα στα τραπέζια που τρωει ο κοσμος.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αν αντί για γατιά όρμαγαν δυο ανήλικα ή ημιανήλικα μπάχαλα στο τραπέζι ή όπου αλλού γούσταραν, τί θα γινόταν;Niki έγραψε: 20 Οκτ 2022, 21:03 Τα έχετε κάνει κουλουβάχατα.
Τι κάνουμε;
Αν ναι τότε όλα καλά.
Θα τους πήγαιναν δικαστήριο;
Θα τους έβαζαν φυλακή για κλοπή και φθορά ξένης περιουσίας;
Αν ναι, όλα καλά.
Αν όχι, κάτι έχετε μπλέξει οι ανθρωπόφιλοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-