Μόνο που έχει χαθεί η μπάλα και δεν ξέρουμε τι θα πει ισόβια πλέον.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:04 Κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση ενηλίκου με παιδί ηλικίας κάτω του ορίου της σεξουαλικής συναίνεσης θα πρέπει να ορισθεί νομοθετικά ως βιασμός ανηλίκου και να τιμωρείται με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κι αυτό διορθώνεται. Εγκλεισμός τουλάχιστον 30 ετών, χωρίς ευεργετικά δικαιώματα (π.χ. άδειες).Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:07Μόνο που έχει χαθεί η μπάλα και δεν ξέρουμε τι θα πει ισόβια πλέον.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:04 Κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση ενηλίκου με παιδί ηλικίας κάτω του ορίου της σεξουαλικής συναίνεσης θα πρέπει να ορισθεί νομοθετικά ως βιασμός ανηλίκου και να τιμωρείται με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τίποτα δεν θα διορθωθεί. Όλα θα χειροτερέψουν και θα δούμε γονείς να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους στις περιπτώσεις που θα ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους. Το παιδί στα Σεπόλια δεν το νοιάστηκε ούτε η μάνα του, ούτε ο πατέρας του. Το γράφω και μου σηκώνεται η τρίχα.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:10Κι αυτό διορθώνεται. Εγκλεισμός τουλάχιστον 30 ετών, χωρίς ευεργετικά δικαιώματα (π.χ. άδειες).Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:07Μόνο που έχει χαθεί η μπάλα και δεν ξέρουμε τι θα πει ισόβια πλέον.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:04 Κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση ενηλίκου με παιδί ηλικίας κάτω του ορίου της σεξουαλικής συναίνεσης θα πρέπει να ορισθεί νομοθετικά ως βιασμός ανηλίκου και να τιμωρείται με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Το παιδί στα Σεπόλια δεν είναι το πρώτο και δυστυχώς δεν είναι το τελευταίο. Και το χειρότερο που συμβαίνει σ' αυτά τα παιδιά όταν υπάρχει ανοχή ή συμμετοχή/παρότρυνση της οικογένειας σε τέτοιες καταστάσεις, είναι το ότι μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν τη ζωή και τις προσωπικές/κοινωνικές σχέσεις με έναν κυνισμό, που δεν προδιαγράφει τίποτα καλό γιατί εξασκούνται στο να αντιλαμβάνονται το "δούναι/λαβείν" στο οτιδήποτε με τον οποιονδήποτε, ως κάτι φυσικό και ενίοτε μαγκιόρικο. Και αυτός ο βιασμός είναι πολύ δύσκολο να επουλωθεί.Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:18Τίποτα δεν θα διορθωθεί. Όλα θα χειροτερέψουν και θα δούμε γονείς να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους στις περιπτώσεις που θα ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους. Το παιδί στα Σεπόλια δεν το νοιάστηκε ούτε η μάνα του, ούτε ο πατέρας του. Το γράφω και μου σηκώνεται η τρίχα.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:10Κι αυτό διορθώνεται. Εγκλεισμός τουλάχιστον 30 ετών, χωρίς ευεργετικά δικαιώματα (π.χ. άδειες).Gherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:07
Μόνο που έχει χαθεί η μπάλα και δεν ξέρουμε τι θα πει ισόβια πλέον.
Κατά τα άλλα, αυτά συνήθως συμβαίνουν σε παιδιά που οι γονείς δεν ενδιαφέρονται γι' αυτά. Και ακριβώς γι' αυτό δεν βλέπουμε να υπάρχουν συχνά φαινόμενα αυτοδικίας από γονείς σε αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί τα περισσότερα δίποδα έχουν ένα στοιχειώδες ένστικτο επιβίωσης και ξέρουν που ψάχνουν θήραμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, στα 15 προς 16 της τα είχε με έναν 27χρονο για κανά χρόνο. Καλός μαλάκας ο τύπος, αλλά για ισόβιο δε λέει.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:04 Κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση ενηλίκου με παιδί ηλικίας κάτω του ορίου της σεξουαλικής συναίνεσης θα πρέπει να ορισθεί νομοθετικά ως βιασμός ανηλίκου και να τιμωρείται με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Z
Ηλικία συναίνεσης ορίζει (πλέον) ο νόμος τα 15. Για μένα κακώς, θα έπρεπε να είναι το 17ο, αλλά αυτός είναι ο νόμος. Οπότε μπορεί ο τύπος να είναι μαλάκας (και κατά τη γνώμη μου παιδεραστής), αλλά είναι εντός του πλαισίου της νομιμότητας*.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:26Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, στα 15 προς 16 της τα είχε με έναν 27χρονο για κανά χρόνο. Καλός μαλάκας ο τύπος, αλλά για ισόβιο δε λέει.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:04 Κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση ενηλίκου με παιδί ηλικίας κάτω του ορίου της σεξουαλικής συναίνεσης θα πρέπει να ορισθεί νομοθετικά ως βιασμός ανηλίκου και να τιμωρείται με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
*αν και αυτό δεν θα πρέπει να εμποδίσει τον πατέρα της μικρής να τού ρίξει ένα γερό χέρι ξύλο.
Ούτε κ γω κλίκαρα, μόνον τον τίτλο διάβασα...Ασέβαστος έγραψε: 21 Οκτ 2022, 08:55οκ, δεν κλικαρω σ αυτο. δεν παλευεται.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Οκτ 2022, 23:28Εδώ τί νοιώθεις;
Τασμανία: Βίαζε το 4 μηνών μωρό του για να στείλει το υλικό σε παιδόφιλους
https://www.tovima.gr/2022/10/18/world/ ... idofilous/
Εγώ ομολογώ ότι κατεβάζω ρολά γιατί φοβάμαι να νοιώσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Καραμελίτσα
Τότε ήταν παράνομος ο τύπος, αλλά δεν κρυβόταν. Και ήταν με γνώση της οικογένειας από όσο ξέρω.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:30Ηλικία συναίνεσης ορίζει (πλέον) ο νόμος τα 15. Για μένα κακώς, θα έπρεπε να είναι το 17ο, αλλά αυτός είναι ο νόμος. Οπότε μπορεί ο τύπος να είναι μαλάκας (και κατά τη γνώμη μου παιδεραστής), αλλά είναι εντός του πλαισίου της νομιμότητας*.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:26Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, στα 15 προς 16 της τα είχε με έναν 27χρονο για κανά χρόνο. Καλός μαλάκας ο τύπος, αλλά για ισόβιο δε λέει.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:04 Κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση ενηλίκου με παιδί ηλικίας κάτω του ορίου της σεξουαλικής συναίνεσης θα πρέπει να ορισθεί νομοθετικά ως βιασμός ανηλίκου και να τιμωρείται με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
*αν και αυτό δεν θα πρέπει να εμποδίσει τον πατέρα της μικρής να τού ρίξει ένα γερό χέρι ξύλο.
Z
Αυτό ήταν κάτι συνηθισμένο, ακόμη και παλιότερα. Τα περισσότερα κορίτσια που ξεκίναγαν να έχουν σχέσεις, προτιμούσαν τις ηλικίες μεταξύ 20 έως 30. Αλλά ήταν "κανονικές" σχέσεις και όχι πάντα κρυφές από τους γονείς.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:26Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, στα 15 προς 16 της τα είχε με έναν 27χρονο για κανά χρόνο. Καλός μαλάκας ο τύπος, αλλά για ισόβιο δε λέει.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 11:04 Κάθε είδους σεξουαλική συνεύρεση ενηλίκου με παιδί ηλικίας κάτω του ορίου της σεξουαλικής συναίνεσης θα πρέπει να ορισθεί νομοθετικά ως βιασμός ανηλίκου και να τιμωρείται με ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω για πότε λες, πάντως αν η σεξουαλική σχέση συνέβη όταν η μικρή ήταν κάτω από το όριο συναίνεσης, εγώ λέω ισόβια. Δεν μπορεί δηλαδή ο κάθε ανώμαλος να ψαρεύει παιδάκια του γυμνασίου, ας πάει μέσα να τον ψαρεύουν οι ποινικοί.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:40Τότε ήταν παράνομος ο τύπος, αλλά δεν κρυβόταν. Και ήταν με γνώση της οικογένειας από όσο ξέρω.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:30Ηλικία συναίνεσης ορίζει (πλέον) ο νόμος τα 15. Για μένα κακώς, θα έπρεπε να είναι το 17ο, αλλά αυτός είναι ο νόμος. Οπότε μπορεί ο τύπος να είναι μαλάκας (και κατά τη γνώμη μου παιδεραστής), αλλά είναι εντός του πλαισίου της νομιμότητας*.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:26
Μια συμμαθήτρια μου στο σχολείο, στα 15 προς 16 της τα είχε με έναν 27χρονο για κανά χρόνο. Καλός μαλάκας ο τύπος, αλλά για ισόβιο δε λέει.
Και η οικογένεια, αν το γνώριζε όπως λες, κατηγορούμενη για παραμέληση και υπόθαλψη. Σιχτίρ με την σαπίλα επιτέλους.
Μπήκε η Νάιδα στο λογαριασμό του Ναύτη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όντως είσαι στα σύννεφα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι οκ, θα πας μέσα όλους τους γύφτους φαντάζομαι ή οι σχέσεις ενηλίκου με ανήλικο εντός γάμου είναι οκ? Μια χαρά είναι το υπάρχον νομικό πλαίσιο αρκεί οι ονομαστικές ποινές να είναι και πραγματικές χωρίς μεροκάματα, αναστολές κλπ. Για μένα το ίδιο ανώμαλο είναι ένας 65αρης να τα έχει με 15χρονη και με 18χρονη. Για τον 27χρονο είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, είναι ανώμαλο από την πλευρά του να ψάχνεται με παιδιά εφηβικής μετεφηβικής ηλικίας, από την άλλη μπορεί όντως να αρέσει στη 15χρονη και η ίδια να μη νοιάζεται η να μην μπορεί να αντιληφθεί το unfair αυτής της σχέσης. Αν δεν υπάρχει σχέση εκμετάλλευσης και ειδικά αν το ξέρουν οι γονείς της είναι χοντρό να τον πας ισόβια. Τον ανώμαλο 50αρη που βιάζει 10χρονα τότε τι θα τον κάνεις? Και αν δε μιλάμε για 27χρονο αλλά για 19 χρονο (ενήλικος) πάλι ισόβια, πάλι παιδεραστή τον θεωρείς? Πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση στις ποινές. Απλά κάπου πρέπει να μπει ο κόφτης και να τηρείται από όλους, στα 15 είναι τωρα ίσως να έπρεπε να είναι λίγο πιο πάνω αλλά πάντα θα υπάρχουν περιπτώσεις που οριακά θα είναι νόμιμες ή παράνομες.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:45Δεν ξέρω για πότε λες, πάντως αν η σεξουαλική σχέση ήταν όταν η μικρή ήταν κάτω από το όριο συναίνεσης, εγώ λέω ισόβια. Δεν μπορεί δηλαδή ο κάθε ανώμαλος να ψαρεύει παιδάκια του γυμνασίου, ας πάει μέσα να τον ψαρεύουν οι ποινικοί.Καραμελίτσα έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:40Τότε ήταν παράνομος ο τύπος, αλλά δεν κρυβόταν. Και ήταν με γνώση της οικογένειας από όσο ξέρω.Ναύτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:30
Ηλικία συναίνεσης ορίζει (πλέον) ο νόμος τα 15. Για μένα κακώς, θα έπρεπε να είναι το 17ο, αλλά αυτός είναι ο νόμος. Οπότε μπορεί ο τύπος να είναι μαλάκας (και κατά τη γνώμη μου παιδεραστής), αλλά είναι εντός του πλαισίου της νομιμότητας*.
Και η οικογένεια, αν το γνώριζε όπως λες, κατηγορούμενη για παραμέληση και υπόθαλψη. Σιχτίρ με την σαπίλα επιτέλους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
19χρονος με 16χρονη παιζει να είναι η πιο common σχέση αυτή την στιγμή στην κοινωνία. Επίσης για τα (σημερινά; ) δεκαεξάχρονα η μεγαλύτερη προσβολή είναι να τους πεις παρθένους, όταν θέλει να την πει το ένα στο άλλο αυτό λέει.
Just saying γι αυτούς που θέλουν η συναινετική συνεύρεση με 17χρονο να είναι ισόβια.
Just saying γι αυτούς που θέλουν η συναινετική συνεύρεση με 17χρονο να είναι ισόβια.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-