Και πόσο έπρεπε να ταν με βάση τα όσα είπε;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
και να τον ακούσει. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά θα τρελαθούμε, τι το ιδιαίτερο είπε ο Πίτερσον στο Γαλάτσι και
έπρεπε το εισιτήριο να είναι 35 ευρώ? Δε λέω υποκειμενικά σκέπτονται αυτοί που τα έδωσαν τα λεφτά αλλά το ερώτημα
παραμένει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Jordan Peterson ισοπεδώνει τον ριζοσπαστικό αριστερισμό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: O Jordan Peterson ισοπεδώνει τον ριζοσπαστικό αριστερισμό
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Αν η ομιλία του είναι πολιτική, ποιο είναι το νόημα του εισιτηρίου? Εκτός και αν ο εν λόγω έχει κάποια οργάνωση
αλλά και πάλι σε αυτές τις περιπτώσεις γίνονται fundraising events ή εγγραφές μελών που πληρώνουν συνδρομές.
Το να μιλάει κάποιος πολιτικός ακτιβιστής και να ζητάει εισιτήριο λες και παίζει στο θέατρο είναι κάπως.
Αν η ομιλία του ήταν επιστημονικού ενδιαφέροντος έχει κάποιο νόημα παραπάνω η ύπαρξη του εισιτηρίου αλλά και πάλι
δεν ξέρω αν όλοι οι ακροατές του Πίτερσον στο Γαλάτσι είναι ειδικευμένοι σε θέματα Ψυχολογίας. Και να είναι δηλαδή,
συμφέρει να δώσουν τα λεφτά τους για να παρακολουθήσουν ένα κύκλο σεμιναρίων ή μία σχολή.
αλλά και πάλι σε αυτές τις περιπτώσεις γίνονται fundraising events ή εγγραφές μελών που πληρώνουν συνδρομές.
Το να μιλάει κάποιος πολιτικός ακτιβιστής και να ζητάει εισιτήριο λες και παίζει στο θέατρο είναι κάπως.
Αν η ομιλία του ήταν επιστημονικού ενδιαφέροντος έχει κάποιο νόημα παραπάνω η ύπαρξη του εισιτηρίου αλλά και πάλι
δεν ξέρω αν όλοι οι ακροατές του Πίτερσον στο Γαλάτσι είναι ειδικευμένοι σε θέματα Ψυχολογίας. Και να είναι δηλαδή,
συμφέρει να δώσουν τα λεφτά τους για να παρακολουθήσουν ένα κύκλο σεμιναρίων ή μία σχολή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 19 Οκτ 2022, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Γράφω κάτι πιο πάνω. Μου φαίνεται περίεργο να έρχεται κάποιος στο Γαλάτσι να μιλήσει για καμιά ώρα και να χρεώνει εισιτήριοThe Age of Aquarius έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:39Και πόσο έπρεπε να ταν με βάση τα όσα είπε;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
και να τον ακούσει. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά θα τρελαθούμε, τι το ιδιαίτερο είπε ο Πίτερσον στο Γαλάτσι και
έπρεπε το εισιτήριο να είναι 35 ευρώ? Δε λέω υποκειμενικά σκέπτονται αυτοί που τα έδωσαν τα λεφτά αλλά το ερώτημα
παραμένει.
35 ευρώ. Ούτε ηθοποιός είναι ο τύπος ούτε τραγουδιστής να πω πως οκ έβγαλε το καλλιτεχνικό ταλέντο του στη σκηνή.
- Καραμελίτσα
35 βλέπω είναι με εκπτωση αναπηρίας. Τα κανονικά ξεκινούν από 42 και φτάνουν τα 90. Και γέμισε 3500 κόσμο. Αυτός είναι ροκ σταρ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
παραμένει.
Z
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Καραμελίτσα έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:4735 βλέπω είναι με εκπτωση αναπηρίας. Τα κανονικά ξεκινούν από 42 και φτάνουν τα 90. Και γέμισε 3500 κόσμο. Αυτός είναι ροκ σταρ.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
παραμένει.
Συγγνώμη ρε παιδιά, σεφερλίζω τώρα αλλά ο Πίτερσον ήρθε στο Γαλάτσι ή ο Ντίκινσον?
Ενώ αν τα έδινε κανείς για καμιά συναυλία ή καμιά παράσταση δεν θα υπήρχε καν ερώτημα, έτσι;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
παραμένει.
Αν και προσωπικά μπορεί να μην τα έδινα, όσο κι αν μ' αρέσουν κάποια απο αυτά που λέει ο Πητερσεν, αντιλαμβάνομαι οτι ένα live happenning έχει την δική του ενέργεια που δεν πετυχέναιται αλλιώς - δεν είναι μόνο τα όσα θα "πει". Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει οτι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια της ζωντανής παράστασης, τόσο στερρημένη ζωή έχουν ζήσει;
Εξ άλλου πολλές απο αυτές τις ομιλίες, μετα από κάποιο χρόνο τις βρίσκουμε στα γιουτούμπια, δεν είναι δα οτι ειπώθηκε κάποιο μυστικό.
BTW, το εισητήριο για Glastonbury φέτος πλησιάζει τις £400! Αλλα να μου πεις έχουν την Μπίλι Άιλις headlining.
- Eθνικοκοινωνιστης
cuck ειναι μωρε 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- The Age of Aquarius
Καταρχάς όλο και κάποιος φορουμίτης θα πήγε.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:47 Γράφω κάτι πιο πάνω. Μου φαίνεται περίεργο να έρχεται κάποιος στο Γαλάτσι να μιλήσει για καμιά ώρα και να χρεώνει εισιτήριο
35 ευρώ. Ούτε ηθοποιός είναι ο τύπος ούτε τραγουδιστής να πω πως οκ έβγαλε το καλλιτεχνικό ταλέντο του στη σκηνή.
Αλλά γενικά συμφωνώ. Με 35 ευρώ ας έκανε την εκδήλωση τουλάχιστον σε ένα όμορφο χώρο. Στο κτήμα Νάσιουτζικ για παράδειγμα
- Eθνικοκοινωνιστης
για ποιους μεσσιας μωρε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- The Age of Aquarius
Γιατί οι ανάπηροι να πληρώνουν λιγότερα;
- Eθνικοκοινωνιστης
ξανθια?paul25 έγραψε: 18 Οκτ 2022, 23:37 Αυτός ο τύπος έχει αρχίσει να έχει ακόλουθους και στην Ελλάδα. Τα έπαιξα τελείως όταν μια μέρα δίπλα μου στο τρένο είχε κάτσει μια ομορφούλα φοιτήτρια που διάβαζε βιβλίο του και μάλιστα στα αγγλικά, δηλαδή το είχε ψάξει το πράγμα. Εγώ τον αντιμετώπιζα και συνεχίζω δηλαδή ως γραφικό και αστείο.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δίναν μαζί και ντομάτες για να του πετάξεις στα 35 ευρώ;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:47Γράφω κάτι πιο πάνω. Μου φαίνεται περίεργο να έρχεται κάποιος στο Γαλάτσι να μιλήσει για καμιά ώρα και να χρεώνει εισιτήριοThe Age of Aquarius έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:39Και πόσο έπρεπε να ταν με βάση τα όσα είπε;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
παραμένει.
- Eθνικοκοινωνιστης
blue pill δηθενιεςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
παραμένει.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο Ντίκινσον, για ΟΜΙΛΙΑ ούτε 350 δεν θα μάζευε, όχι 3500. Ο καθένας στην ειδικότητά του.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:52
![]()
Συγγνώμη ρε παιδιά, σεφερλίζω τώρα αλλά ο Πίτερσον ήρθε στο Γαλάτσι ή ο Ντίκινσον?
Καλα σου είπε η Καραμελίτσα, ποιός νομίζεις οτι έχει μεγαλύτερο following?
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Οκ θα ξαναγράψω πως τον τυπά δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα. Σαν όνομα τον ξέρω μόνο, έχει πιάσει το αυτί μου πωςImperium έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:53Ενώ αν τα έδινε κανείς για καμιά συναυλία ή καμιά παράσταση δεν θα υπήρχε καν ερώτημα, έτσι;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 19 Οκτ 2022, 21:38 Δεν τον έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα αλλά μου κάνει εντύπωση πως βρέθηκε κόσμος για να πληρώσει 35 ευρώ
παραμένει.
Αν και προσωπικά μπορεί να μην τα έδινα, όσο κι αν μ' αρέσουν κάποια απο αυτά που λέει ο Πητερσεν, αντιλαμβάνομαι οτι ένα live happenning έχει την δική του ενέργεια που δεν πετυχέναιται αλλιώς - δεν είναι μόνο τα όσα θα "πει". Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει οτι κάποιοι δεν καταλαβαίνουν την έννοια της ζωντανής παράστασης, τόσο στερρημένη ζωή έχουν ζήσει;
Εξ άλλου πολλές απο αυτές τις ομιλίες, μετα από κάποιο χρόνο τις βρίσκουμε στα γιουτούμπια, δεν είναι δα οτι ειπώθηκε κάποιο μυστικό.
BTW, το εισητήριο για Glastonbury φέτος πλησιάζει τις £400! Αλλα να μου πεις έχουν την Μπίλι Άιλις headlining.
είναι ψυχολόγος, συγγραφέας και πολιτικός διανοούμενος με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό το τελευταίο. Εσύ λες πως οι ομιλίες
του είναι happening και παραστάσεις, δεν κατανοώ τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Ένας καλλιτέχνης που δίνει παράσταση τραγουδάει,
χορεύει ή ερμηνεύει ρόλους. Υπό την έννοια αυτή οι άνθρωποι που τα σκάνε στον καλλιτέχνη μπορούν ως ένα σημείο να δικαιολογηθούν,
με βάση πάντα το πως εκτιμά ο καθείς την ύπαρξη ή την απουσία του καλλιτεχνικού ταλέντου που φανερώνεται μπροστά του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
-
- 51 Απαντήσεις