Niki έγραψε: 19 Οκτ 2022, 19:02
OANNHSEA έγραψε: 19 Οκτ 2022, 18:58
Niki έγραψε: 19 Οκτ 2022, 18:55
Ξέρω ότι πήρανε οι Τούρκοι τον τρισδιάστατο εκτυπωτή που θα τους βοηθήσει σε πολλά.
Αλλά πιστεύω ότι έχουμε το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό για να φτιάξουμε πυραυλάκια άνετα.
Απλά το κράτος πρέπει να τους μαζέψει και να το οργανώσει σωστά.
Καλό το ανέκδοτο!!!
Έχεις ιδέα καλή μου τα ποσά που πήραν σε μίζες για τα ελάχιστα Rafale που πήραμε; Ίσως και 50 μύρια μοιράστηκαν!!!
Πιστεύεις τώρα εσύ ότι θα φτιάξουν εδώ οτιδήποτε, ενώ μπορούν να ξεσχιστούν στις μίζες αγοράζοντας όπλα από άλλες χώρες;
Ε λοιπόν, πλανάσαι πλάνην οικτρά!!!
.
Κοίτα μπορεί να είναι αλήθεια και να πήρανε μίζες όμως εγώ δεν το πιστεύω.
Ο λόγος που δεν το πιστεύω είναι γιατί με εκπαίδευσε ο Συριζα.
Μου έβγαλε πολλές ψεύτικες ειδήσεις μα πολλές ,στην αρχή τσιμπούσα στο τέλος όλο αυτό το σκηνικό με έκανε να είμαι απαθής.
Αν είναι αλήθεια τότε φταίει ο Συριζα.
Που σαν κόμμα αντιπολίτευσης μας έκανε να μην πιστεύουμε τίποτα.
Έτσι δεν το ψάχνουμε.
Α καλά...
Κοιμάσαι μάλλον με ανοιχτά παράθυρα χειμωνιάτικα...
Πάρε για παράδειγμα τις φρεγάτες MEKO 200 που είχαμε πάρει εκεί στα 1987 περίπου.
Οι Γερμανοί είχαν καθίσει στο σκαμνί πάνω από 30 άτομα που είχαν πάρει και δώσει μίζες για τις φρεγάτες - στην Ελλάδα δεν ακούστηκε τίποτα!!!
Όλα ωραία, όλα καλά!!!
Ξέρεις μέχρι που φτάνει αυτό;
Οι S300 στην Κρήτη είναι πλέον άχρηστοι!!! Δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτούς πλέον!!! ΟΙ Ρώσοι μας είχαν προειδοποιήσει πριν από 10 χρόνια, αλλά... πέρα βρέχει...
Το ίδιο και τα ρουκετοβόλα MLRS που έχουμε - σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτά!!! Αλλά πέρα βρέχει...
Τα άρματα μάχης μας είναι καθιστοί στόχοι πλέον στους αντιαρματικούς πυραύλους γιατί σε κανένα δεν έχει μπει σύστημα αυτοπροστασίας!!!
Πήραμε τα τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού Marder από τη Γερμανία και είμαστε χαρούμενοι έχοντας ένα όχημα 45 ετών!!! Φαντάσου τι γίνεται σε αυτό τον τομέα!!!
Εάν συνεχίσω θα βαράς το κεφάλι στου στον τοίχο που κάνετε την μέγιστη μαλακία εκεί στην Κρήτη να ψηφίζεται τα ξεράσματα του πασόκ!!!
Με λίγα λόγια οι βουλευτές των μεγάλων κομμάτων, εκτός από μίζες, δίνουν και τα απαιτούμενα ποσά για την άμυνα σε επιδόματα και σε άλλες μαλακίες προκειμένου να μην χάσουν τις ψήφους τα σκατά!!!
.