!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποστολή Βαλκάνια
Re: Αποστολή Βαλκάνια
Καλή επιτυχία φίλτατε Mec να πάνε τα πράγματα καλύτερα απ ότι περιμένεις. Κι αν χρειαστείς κάτι στην πόλη μας ενα σπιτικό φαί, εναν ώμο να κλάψεις λόγω σπάσιμου νεύρων, μια τρελοπαρέα να φάς και να πιείς, ζήτα και θα σου δωθεί
-
mec
Το θέτεις από την ελληνική πλευρά και δεν ξέρω τι γίνεται. Εγώ το έθεσα σε σύγκριση με τις άλλες βαλκανικές χώρες. Για να ξέρουμε για τί μιλάμε, «σεμιναριακός τουρισμός» είναι όρος που καλύπτει ένα σωρό πράγματα. Από σεμινάρια μέχρι δωροδιακοπές στελεχών ή ακόμα και λογιστικά μαγειρέματα. Το γεγονός είναι ότι κάποια άτομα θα μετακινηθούν από καποια γωνιά της Ευρώπης για αυτά τα σεμινάρια (με ή χωρίς εισαγωγικά) και η Ελλάδα έχει καλύτερα πακέτα όλο το χρόνο. Η Ελλάδα είναι Δύναμις σε αυτά. Όλοι ξέρουν Δελφούς, Παρθενώνα, Ολυμπο, Σωκρατη καθώς και ελ φιλοξενία, κρητική διατροφή και τόσα άλλα. Οι ξένοι θα ακούσουν το σεμιναριακό μπλαμπλα, θα περπατήσουν δίπλα στην ιστορία, θα δουν παράσταση Αριστοφάνη και θα απολαύσουν την ελληνική ομορφιά και γεύση (νησί ή βουνό ανάλογα την εποχή και με τη σχετική κουζίνα).ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Σεπ 2018, 15:59 Αναφορικά με τον σεμιναριακό τουρισμό, ψάξτο λίγο περισσότερο γιατί υπήρχαν ήδη πολλές ελληνικές εταιρίες με το συγκεκριμένο αντικείμενο και κάποιες από αυτές έχουν κλείσει ή έχουν μειώσει πολύ τον κύκλο εργασιών. Παλιότερα, έπεφταν πολλά χρήματα σ' αυτόν τον χώρο, τόσο για σεμινάρια στελεχών όσο και σε επιστημονικά. Με την κρίση, όλες οι εταιρίες μείωσαν κατά πολύ τα μπάτζετ που διαθέτουν, τόσο για τα στελέχη και τις αμοιβές των επιμορφωτών όσο και για τα ποσά που διέθεταν ως χορηγοί. Ο λόγος που ήταν ελκυστικός τομέας ήταν ακριβώς το ότι δεν είχε άμεση σχέση με τη γραφειοκρατία. Οι όποιες συμφωνίες αφορούσαν σε επικοινωνία με ξενοδοχεία (υπάρχουν πολλά σε όλη την Ελλάδα με σχετικές δομές για παρουσιάσεις) και επικοινωνία μεταξύ των εταιριών.
Τι ακριβώς θα τους προσφέρει η Αλβανία και η Βουλγαρία σε αυτό το θέμα; Είναι τουριστικά ανύπαρκτες και ιστορικά άγνωστες στους ξένους.
Ευχαριστώ πολύ. Νάσαι καλά !Ίφιδα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 16:31 Καλή επιτυχία φίλτατε Mec να πάνε τα πράγματα καλύτερα απ ότι περιμένεις. Κι αν χρειαστείς κάτι στην πόλη μας ενα σπιτικό φαί, εναν ώμο να κλάψεις λόγω σπάσιμου νεύρων, μια τρελοπαρέα να φάς και να πιείς, ζήτα και θα σου δωθεί
-
mec
Σε ευχαριστώ Juno. Πρώτα πρέπει να φτιάξω ένα γερό dossier για την υποστήριξη της Θεσ/νίκης έναντι άλλων πόλεων. Αν περάσει θα σε ειδοποιήσω. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα και θέλει μελέτη με συγκεκριμμένα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή έχω μόνο γενικότητες στο μυαλό μου (Χαλκιδική με Αγιονόρος, Όλυμπος κλπ).Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 15:43 Εξακολουθεί να ισχύει η εθελοντική προσφορά μου αν θέλετε κάτι και βοηθά η γνώση της γαλλικής αφού είναι να φέρετε δουλειές στη Θεσσαλονίκη.![]()
Αλλά ξαναλέω πως ήδη δουλεύω, δεν είμαι για full time.
Πες μας τι θέλεις να ψάξουμε να σου στείλουμε. Χαλκιδική, Όλυμπος κλπ είναι για αναψυχή ή σχετικό με τη φύση της δουλειάς;mec έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:23Σε ευχαριστώ Juno. Πρώτα πρέπει να φτιάξω ένα γερό dossier για την υποστήριξη της Θεσ/νίκης έναντι άλλων πόλεων. Αν περάσει θα σε ειδοποιήσω. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα και θέλει μελέτη με συγκεκριμμένα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή έχω μόνο γενικότητες στο μυαλό μου (Χαλκιδική με Αγιονόρος, Όλυμπος κλπ).Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 15:43 Εξακολουθεί να ισχύει η εθελοντική προσφορά μου αν θέλετε κάτι και βοηθά η γνώση της γαλλικής αφού είναι να φέρετε δουλειές στη Θεσσαλονίκη.![]()
Αν δεν θέλεις αν το ανακοινώσεις, στείλε πμ και θα στρώσω το σόι στη δουλειά να βρει πληροφορίες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
mec
Δεν χρειάζεται να κινητοποιήσεις κόσμο. Δεν έχω επίσημα χαρτιά στα χέρια μου για να ξέρω τι θα κάνω ακριβώς. Η συζήτηση θεωρείται ακόμα ανεπίσημη κι έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα, αλλά καθώς η γκάμα δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι μεγάλη μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις. Η ιδιότητα με την οποία υπέγραψα δεν είναι consultant, αλλά mandataire commercial (εντολοδόχος, διεκπεραιωτής) και δεν ξέρω γενικώς τι είδους αποστολές θα έχω.Juno έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:25Πες μας τι θέλεις να ψάξουμε να σου στείλουμε. Χαλκιδική, Όλυμπος κλπ είναι για αναψυχή ή σχετικό με τη φύση της δουλειάς;mec έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:23Σε ευχαριστώ Juno. Πρώτα πρέπει να φτιάξω ένα γερό dossier για την υποστήριξη της Θεσ/νίκης έναντι άλλων πόλεων. Αν περάσει θα σε ειδοποιήσω. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα και θέλει μελέτη με συγκεκριμμένα στοιχεία. Αυτή τη στιγμή έχω μόνο γενικότητες στο μυαλό μου (Χαλκιδική με Αγιονόρος, Όλυμπος κλπ).Juno έγραψε: 30 Σεπ 2018, 15:43 Εξακολουθεί να ισχύει η εθελοντική προσφορά μου αν θέλετε κάτι και βοηθά η γνώση της γαλλικής αφού είναι να φέρετε δουλειές στη Θεσσαλονίκη.![]()
Αν δεν θέλεις αν το ανακοινώσεις, στείλε πμ και θα στρώσω το σόι στη δουλειά να βρει πληροφορίες.
- Μαυροβασίλης
είχαμε ΜΟΜΑ πριν τους χαμουτζήδεςmec έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:23 Αυτή τη στιγμή έχω μόνο γενικότητες στο μυαλό μου (Χαλκιδική με Αγιονόρος, Όλυμπος κλπ).
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 954 Προβολές
-