Δεν είναι δικό μουsys3x έγραψε: 17 Οκτ 2022, 15:12Αυτό σε πειράζει να στο κλέψω λίγο;
Δεν σε πειράζει ε.![]()
Spoiler
δυνατό![]()
Είναι αρκετά παλιά έκφραση στην πιάτσα.
Δεν είναι δικό μουsys3x έγραψε: 17 Οκτ 2022, 15:12Αυτό σε πειράζει να στο κλέψω λίγο;
Δεν σε πειράζει ε.![]()
Spoiler
δυνατό![]()
Πρώτη φορά πέφτω πάνω της...
Πολύ, πραγματικά πολύ, σωστή αντιμετώπιση της ζωής. Αυτό το σκεπτικό δίνει δύναμη στον άνθρωπο. Ας αναπαυθεί.Δύο χρόνια δεν είπα ποτέ "Γιατί σε εμένα"; Δεν υπάρχει πιο εγωιστική σκέψη από αυτή. Σε κάποιον τυχαίνει, στον διπλανό μας, στον γείτονά μας, στον συνάνθρωπό μας.
Αν δώσουν τα καλά φάρμακα, ποιος θα παίρνει τα σκάρτα;Awesomatic έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:24Όχι ακόμα...Πτολεμαίος έγραψε: 14 Οκτ 2022, 19:00Awesomatic έγραψε: 14 Οκτ 2022, 11:33
Έχω δικό μου άτομο που θεραπεύτηκε από ασθένεια που θεωρείται 100% θανάσιμη γιατί με το γιατρό του παρέκαμψαν τον ΕΟΦ που δεν δίνει άδειες ......
Θέλω να σταθώ λίγο στο quote. Για ποιο πουστη λόγο ένας άνθρωπος που είναι καταδικαδμενος να πεθάνει να μην έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ένα πειραματικό φάρμακο;
Τι χειρότερο μπορεί να πάθει δηλαδή; Ποια είναι η μοίρα του φαρμάκου που χρησιμοποίησε ο γνωστός σου; Να υποθέσω εγκρίθηκε ε;
Γιατί; Ανάθεμα κι αν ξέρω. Λες και αν ο άλλος έχει μηδέν ελπίδα έχει νόημα να του στερείς επιλογές.
Ποιήτρια έγραψε: 17 Οκτ 2022, 18:02Αν δώσουν τα καλά φάρμακα, ποιος θα παίρνει τα σκάρτα;Awesomatic έγραψε: 14 Οκτ 2022, 22:24Όχι ακόμα...Πτολεμαίος έγραψε: 14 Οκτ 2022, 19:00
Θέλω να σταθώ λίγο στο quote. Για ποιο πουστη λόγο ένας άνθρωπος που είναι καταδικαδμενος να πεθάνει να μην έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει ένα πειραματικό φάρμακο;
Τι χειρότερο μπορεί να πάθει δηλαδή; Ποια είναι η μοίρα του φαρμάκου που χρησιμοποίησε ο γνωστός σου; Να υποθέσω εγκρίθηκε ε;
Γιατί; Ανάθεμα κι αν ξέρω. Λες και αν ο άλλος έχει μηδέν ελπίδα έχει νόημα να του στερείς επιλογές.
Άσε που η μίζα στα σκάρτα είναι πολύ μεγαλύτερη επειδή οι βιομηχανίες θέλουν να τα ξεφορτωθούν.
Πραγματικά ελάχιστοι μπορούν να ισχυριστούν ότι το πετυχαίνουν αυτό. Εγώ σίγουρα το σκέφτομαι, ακόμη και αν δεν το εκφράζω. "Γιατί σε μένα και αυτό;" Εγωιστικό όντως, το δουλεύω όμως.Yochanan έγραψε: 17 Οκτ 2022, 16:35Πολύ, πραγματικά πολύ, σωστή αντιμετώπιση της ζωής. Αυτό το σκεπτικό δίνει δύναμη στον άνθρωπο. Ας αναπαυθεί.Δύο χρόνια δεν είπα ποτέ "Γιατί σε εμένα"; Δεν υπάρχει πιο εγωιστική σκέψη από αυτή. Σε κάποιον τυχαίνει, στον διπλανό μας, στον γείτονά μας, στον συνάνθρωπό μας.
+1 samestella έγραψε: 17 Οκτ 2022, 18:13Πραγματικά ελάχιστοι μπορούν να ισχυριστούν ότι το πετυχαίνουν αυτό. Εγώ σίγουρα το σκέφτομαι, ακόμη και αν δεν το εκφράζω. "Γιατί σε μένα και αυτό;" Εγωιστικό όντως, το δουλεύω όμως.Yochanan έγραψε: 17 Οκτ 2022, 16:35Πολύ, πραγματικά πολύ, σωστή αντιμετώπιση της ζωής. Αυτό το σκεπτικό δίνει δύναμη στον άνθρωπο. Ας αναπαυθεί.Δύο χρόνια δεν είπα ποτέ "Γιατί σε εμένα"; Δεν υπάρχει πιο εγωιστική σκέψη από αυτή. Σε κάποιον τυχαίνει, στον διπλανό μας, στον γείτονά μας, στον συνάνθρωπό μας.
Τρου και τρου.Yochanan έγραψε: 17 Οκτ 2022, 18:37+1 samestella έγραψε: 17 Οκτ 2022, 18:13Πραγματικά ελάχιστοι μπορούν να ισχυριστούν ότι το πετυχαίνουν αυτό. Εγώ σίγουρα το σκέφτομαι, ακόμη και αν δεν το εκφράζω. "Γιατί σε μένα και αυτό;" Εγωιστικό όντως, το δουλεύω όμως.Yochanan έγραψε: 17 Οκτ 2022, 16:35
Πολύ, πραγματικά πολύ, σωστή αντιμετώπιση της ζωής. Αυτό το σκεπτικό δίνει δύναμη στον άνθρωπο. Ας αναπαυθεί.
με τη σημειωση οτι δεν το βλέπω μονο ως εγωιστικό - σαν κατι κακο γιατι ειναι βλαπτικό προς τριτους - αλλα σαν κάτι που με κανει πιο αδυναμο να ανταπεξελθω στις δυσκολιες μου - σαν κατι κακο γιατι ειναι βλαπτικο προς εμενα.