Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 13:36
Ή κάποιος μπορεί να άλλαξε το στικάκι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα. Ότι δε σβήνονται ονόματα από λίστες και στικάκια.
Το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ είχαν δηλώσει ότι το έχασαν.
Πριν καμιά 10ετία....
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:51
vantono αυτές σε κάτι σάιτ σαν το Onlyfans κι έτσι, κι αυτές θύματα; εγώ πιστεύω ότι σήμερα η πορνεία έχει απενοχοποιηθεί ηθικά στη συνείδηση του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι αυτές και αυτοί που ασκούν το επάγγελμα σήμερα το κάνουν από επιλογή σε μεγαλύτερα ποσοστά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες
μιλάμε πάντα για ενήλικους/ες, εννοείται
Στο ονλυφανς κανουν την καλύτερη δουλειά. Απ'οσο ξερω δεν υπάρχει σωματικη επαφη, αλλα ζητανε λεφτά-donates στο λογαριασμό τους μονο και μονο για να βγαλουν το σουτιέν τους ή να δειξουν για λιγο το μουνι τους. Ή στην καλύτερη, παίζεται ενα σάιμπερ με καμερα. Αυτο ειναι μια χαρά εκμεταλλευση του καθε μαλακα. Και δεν πηδάει irl, και πληρώνει.
Εγώ δεν βλέπω κάποια απενοχοποίηση της πορνείας, εκτος αν μιλαμε για τις περιπτωσεις των εσκορτ, που συζηταμε.
Αν η κορη σου μεθαυριο σου πει "μπαμπα, λέω να παω να γινω χυσοκουβάς πλουσιων γέρων για να βγάζω καλά λεφτα και μην ανησυχεις, θα σου δινω και εσενα", να δουμε τι είδους απενοχοποίηση θα νιώθεις τότε για την πορνεία.
Γιατι όλοι απενοχοποιημένα τα βλεπουμε για τους αλλους, ώσπου να χτυπήσει το κακό τη δική μας πόρτα.
Ρε συ, τί σχέση η απενοχοποίηση με αυτά που περιγράφεις; Να νοιώσει ένοχος κάποιος που εκμεταλλεύεται/εκβιάζει μια τυπική ή άτυπη πόρνη, σαφώς και είναι λογικό ζητούμενο. Να νοιώσει ένοχος κάποιος που παίζει στο πλαίσιο "πόσο-τόσο" με γυναίκες ή άντρες που σαφώς δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, γιατί;
Αυτό είναι προσφορά υπηρεσίας. Οι ακριβές κοστίζουν περισσότερο.
ΝΑ μας πουν τα τραγούδια που είχε να μάθουμε τουλαχιστον τι μουσική ακούνε στο μπουρδέλο της
μόνο ποιότητα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 13:36
Ή κάποιος μπορεί να άλλαξε το στικάκι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι δεν υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα. Ότι δε σβήνονται ονόματα από λίστες και στικάκια.
Το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ είχαν δηλώσει ότι το έχασαν.
Πριν καμιά 10ετία....
Ναι, ίδιο πράγμα η λίστα Λαγκάρντ με τη λίστα Καρατζιώτη.
Ειδικώς όταν αφορά συνευρέσεις με ανήλικα σε "σπίτι". Πιο ασφαλές θα ήταν να το έκαναν μπροστά στη βουλή.
Beria έγραψε: 17 Οκτ 2022, 14:22
Η τύπισα με το στικάκι ήταν η στρατηγική του Μίχου μπας και μεταφέρει τη συζήτηση στους 'επώνυμους' και πέσει στα μαλακά;
Αυτό που κάνει ο Χίος δηλαδή
Αυτή για να θολώσει τα νερά βγήκε
ΚΑι αυτή κάτι κομματάρχισα είναι
Η μάνα συζούσε με Πολωνό. Αλλη μια φορά που το συγκεκριμένο στερεότυπο επαναλαμβάνεται. Η μάνα θέλοντας να ξεφύγει από τα κοινωνικά πρότυπα κάνει μια ζωή που τα παιδιά της οδηγούνται σε επικίνδυνους δρόμους και σχεδόν πάντα τα φτιάχνει με αλλοδαπό μέσα στα ίδια πλαίσια όπου το ένα φέρνει το άλλο με σιγουριά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
vantono αυτές σε κάτι σάιτ σαν το Onlyfans κι έτσι, κι αυτές θύματα; εγώ πιστεύω ότι σήμερα η πορνεία έχει απενοχοποιηθεί ηθικά στη συνείδηση του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι αυτές και αυτοί που ασκούν το επάγγελμα σήμερα το κάνουν από επιλογή σε μεγαλύτερα ποσοστά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες
Του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας, δύσκολο. Οι πελάτες είναι ενα 20% των αντρών στις περισσότερες χώρες* και οι γυναίκες που εργάζονται σε όλες τις παραλλαγές της πορνείας είναι τοπ το 4% του γυναικείου πληθυσμού ακόμα και σε χώρες όπως η Λετονία. (Εδώ είναι κάτω του 1%).
* αν και μπορει να φτάσει το 35% στους 20-40.
συγνωμη, οι 20-40 ειναι περισσοτερο μπουρδελιαρηδες απο τους 50-60+;
παραξενο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Στο ονλυφανς κανουν την καλύτερη δουλειά. Απ'οσο ξερω δεν υπάρχει σωματικη επαφη, αλλα ζητανε λεφτά-donates στο λογαριασμό τους μονο και μονο για να βγαλουν το σουτιέν τους ή να δειξουν για λιγο το μουνι τους. Ή στην καλύτερη, παίζεται ενα σάιμπερ με καμερα. Αυτο ειναι μια χαρά εκμεταλλευση του καθε μαλακα. Και δεν πηδάει irl, και πληρώνει.
Εγώ δεν βλέπω κάποια απενοχοποίηση της πορνείας, εκτος αν μιλαμε για τις περιπτωσεις των εσκορτ, που συζηταμε.
Αν η κορη σου μεθαυριο σου πει "μπαμπα, λέω να παω να γινω χυσοκουβάς πλουσιων γέρων για να βγάζω καλά λεφτα και μην ανησυχεις, θα σου δινω και εσενα", να δουμε τι είδους απενοχοποίηση θα νιώθεις τότε για την πορνεία.
Γιατι όλοι απενοχοποιημένα τα βλεπουμε για τους αλλους, ώσπου να χτυπήσει το κακό τη δική μας πόρτα.
Ρε συ, τί σχέση η απενοχοποίηση με αυτά που περιγράφεις; Να νοιώσει ένοχος κάποιος που εκμεταλλεύεται/εκβιάζει μια τυπική ή άτυπη πόρνη, σαφώς και είναι λογικό ζητούμενο. Να νοιώσει ένοχος κάποιος που παίζει στο πλαίσιο "πόσο-τόσο" με γυναίκες ή άντρες που σαφώς δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, γιατί;
Αυτό είναι προσφορά υπηρεσίας. Οι ακριβές κοστίζουν περισσότερο.
σκέψου αυτό: να σου έλεγε κάποιος/κάποια πριν από 20-30 χρόνια ότι φτιάχνει homemade τσόντες και τις στέλνει σε πελάτες. τι θα σκεφτόσουν;
σήμερα το θεωρούμε κάτι διαδεδομένο και γενικά είναι αποδεκτός τρόπος διαβίωσης στις δυτικές χώρες
καταλαβαίνεις τη διαφορά vantono όταν μιλάω για ηθική απενοχοποίηση; it's just a job like all others η φάση
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Beria έγραψε: 17 Οκτ 2022, 14:22
Η τύπισα με το στικάκι ήταν η στρατηγική του Μίχου μπας και μεταφέρει τη συζήτηση στους 'επώνυμους' και πέσει στα μαλακά;
Αυτό που κάνει ο Χίος δηλαδή
και ο αρίστος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Οτι διαβαζεις ολο πιο σκατα μεσα ειναι ο τυπος. Απορω που ειχε τοσους φιλους στα σοσιαλμηδια τοσο γλιωδης που ειναι.
Mα δε σας κάνει εντύπωση ότι χαμογελάει πλατιά σχεδόν σ' όλες τις φωτό και τα μάτια έχουν μια εσάνς ψυχάκια;
Οι ψυχολόγοι και οι φυσιογνωμιστές της αστυνομίας νομίζω θα ήταν απ' τους πρώτους που το διαπίστωσαν.
Μητέρα 12χρονης: Τι να ηρεμήσω; Κλαίω όλη νύχτα. Θα πάθω καρδιά. Πάει η ζωή μου εμένα τέλος. Το παιδί μου… Ο άνθρωπος της εκκλησίας, ο ανώμαλος. Θα σου φάω το λαρύγγι. Γυναίκα, παιδί, όλοι θα μάθουν τι είσαι. Τρελάθηκα, πάει… Και με αποδείξεις. Όχι λόγια αέρα.
53χρονος: Σε παρακαλώ ηρέμησε κι έλα από εδώ.
Μητέρα 12χρονης: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της… Μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τέλειωσες σήμερα. Στα κανάλια θα σε βγάλω… Θα σε θάψω.
53χρονος:Ηρέμησε. Έλα να πάμε κάπου να τα πούμε.
Μητέρα 12χρονης: Στο τμήμα θα τα πούμε. Θα σε θάψω σήμερα. Ήρθε το τέλος σου. Εσύ με κατέστρεψες. Του παιδιού έριχνες χώμα στα μάτια κι έκανες βρωμιάρη τέτοια πράγματα. Ανώμαλε. Κτήνος δεν τη γλιτώνεις. Ετοιμάσου. Κάνε σταυρούς, τάμα, τελείωσε η ζωή σου. Ρεζίλι πανελληνίως.
Ωραίος θεατρικός μονόλογος, δε λέω. Όλως τυχαίως, αυτός ο οίστρος προέκυψε όταν η μανούλα κατάλαβε ότι άρχισε έλεγχος των μηνυμάτων μετά την καταγγελία της θείας.
Είστε τελείως κούταβοι, τελικώς.
H μανα απειλει να τον θαψει κι εσυ μας λες για θεατρικους μονολογους;
Σε ποιο ακροατηριο;
Παλι παραισθησεις εχεις;
Δεν το παιζει γιατι δεν την ακουνε τριτοι, θεατρο στο Μιχο επισης δεν κολλαει αν ηταν συνενοχοι, ουτε αυτο δεν καταλαβαινεις;