vantono έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:04
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:51
vantono αυτές σε κάτι σάιτ σαν το Onlyfans κι έτσι, κι αυτές θύματα; εγώ πιστεύω ότι σήμερα η πορνεία έχει απενοχοποιηθεί ηθικά στη συνείδηση του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι αυτές και αυτοί που ασκούν το επάγγελμα σήμερα το κάνουν από επιλογή σε μεγαλύτερα ποσοστά σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες
μιλάμε πάντα για ενήλικους/ες, εννοείται
Στο ονλυφανς κανουν την καλύτερη δουλειά. Απ'οσο ξερω δεν υπάρχει σωματικη επαφη, αλλα ζητανε λεφτά-donates στο λογαριασμό τους μονο και μονο για να βγαλουν το σουτιέν τους ή να δειξουν για λιγο το μουνι τους. Ή στην καλύτερη, παίζεται ενα σάιμπερ με καμερα. Αυτο ειναι μια χαρά εκμεταλλευση του καθε μαλακα. Και δεν πηδάει irl, και πληρώνει.
Εγώ δεν βλέπω κάποια απενοχοποίηση της πορνείας, εκτος αν μιλαμε για τις περιπτωσεις των εσκορτ, που συζηταμε.
Αν η κορη σου μεθαυριο σου πει "μπαμπα, λέω να παω να γινω χυσοκουβάς πλουσιων γέρων για να βγάζω καλά λεφτα και μην ανησυχεις, θα σου δινω και εσενα", να δουμε τι είδους απενοχοποίηση θα νιώθεις τότε για την πορνεία.
Γιατι όλοι απενοχοποιημένα τα βλεπουμε για τους αλλους, ώσπου να χτυπήσει το κακό τη δική μας πόρτα.
καλά αν θες την άποψή μου η εκπόρνευση μέσω βίντεο στο διαδίκτυο είναι πολύ χειρότερη από την συμβατική εκπόρνευση
στη δεύτερη περίπτωση πληρώνεσαι κάθε φορά που το κάνεις και αν θες να ξεκόψεις το κάνεις και δεν έχει μείνει ιστορικό, αποκόπτεσαι τελείως από το παρελθόν σου σχετικά εύκολα. στην "ψηφιακή εκπόρνευση", αυτές δηλαδή στο onlyfans κτλ, πληρώνεσαι για παραγωγή βίντεο, το οποίο βίντεο το πληρώνεσαι μια φορά αλλά υπάρχει για πάντα στα αρχεία του αγοραστή ο οποίος μετά μπορεί να το ανεβάσει σε τρίτες πλατφόρμες και από εκεί να το μοιραστούν εκατομμύρια άνθρωποι. από αυτό δε ξεφεύγεις. και να θελήσεις να τα παρατήσεις κάποια στιγμή, να αλλάξεις ζωή, τα βίντεο θα είναι πάντα εκεί και θα συνεχίσουν να τα παρακολουθούν.
τώρα όσον αφορά την απενοχοποίηση, η Ελλάδα βαδίζει σταθερά στα βήματα των υπόλοιπων δυτικών κοινωνιών όπου η πορνεία είναι απλά ένα ακόμη επάγγελμα. δεν είμαστε ακόμη βέβαια ΗΠΑ και Δ. Ευρώπη αλλά προς τα εκεί πάει το πράγμα. δες πως προβάλλονται οι βίζιτες από τα μίντια κτλ, υπήρχε περίπτωση αυτό να γίνει στα 70s και στα 80s;