!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:27
dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:20
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:14

Εγω δε ποσταρω μανιωδως ο,τι μαλακια βρω στο ιντερνετ.
επειδή λοιπόν ξεκαθάρισες τη θέση σου: Πουτλερ=bad
να μη σε κρατάμε άλλο
Πως διαχειριζεσαι τοση αντικειμενικοτητα? :102:
βλέπω εσένα και παιρνω κουράγιο, αντε τώρα..
ποτέ ολους αυτούς τους μηνες δεν είπες ένα πιο σοβαρό επιχείρημα απο Πουτλεr=bad, δεν έκανες ουσιαστικά καμμία συζητηση και καμία προσπάθεια να προσεγγισεις λιγο πιο συνθετα τη κατάσταση πέρα απο φθηνή αγανάκτηση και συναισθηματικά ξεσπάσματα
Είσαι το τέλειο θύμα της δυτικής προπαγάνδας, το αρχέτυπο του χρήσιμου ηλιθιου για τα νατοϊκά σχέδια στην Ουκρανία
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:32 χτυπήθηκαν τα γραφεία της Ukrenergo που διαχειρίζεται το ηλεκτρικό δικτυο

https://twitter.com/AZgeopolitics/statu ... 3509750784
Οφ τοπικ: Άραμπ γουέντινκ είναι οι μπαλωθιές
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Αυτοί δε μου φαίνονται στρατιώτες ρε παίδες. Μου φαίνονται παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο.

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:16
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:08 Έχω εντυπωσιαστεί από τα ιρανικά UAVs. Σε Κίεβο και Σαουδική Αραβία έχουν εξαφανίσει τους Patriot και τους S-300. Αντί να απαγάγουμε ιρανικά πλοία μήπως να αγοράσουμε 300 από δαύτα;
Μπα,ελάχιστα μπορουνε να αλλάξουν στο πεδίο απλώς ο Πουτλερ ακολουθεί αλλονών βήματα για να τρομοκρατήσει άμαχο πληθυσμό στα μετόπισθεν ενώ χάνει συνεχώς στη μέτωπο

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

:giggle:

Έχω κι άλλο.

Εικόνα
Εικόνα

:smt047
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:39
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:27
dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:20

επειδή λοιπόν ξεκαθάρισες τη θέση σου: Πουτλερ=bad
να μη σε κρατάμε άλλο
Πως διαχειριζεσαι τοση αντικειμενικοτητα? :102:
βλέπω εσένα και παιρνω κουράγιο, αντε τώρα..
ποτέ ολους αυτούς τους μηνες δεν είπες ένα πιο σοβαρό επιχείρημα απο Πουτλεr=bad, δεν έκανες ουσιαστικά καμμία συζητηση και καμία προσπάθεια να προσεγγισεις λιγο πιο συνθετα τη κατάσταση πέρα απο φθηνή αγανάκτηση και συναισθηματικά ξεσπάσματα
Είσαι το τέλειο θύμα της δυτικής προπαγάνδας, το αρχέτυπο του χρήσιμου ηλιθιου για τα νατοϊκά σχέδια στην Ουκρανία
Εφοσον εχουμε εσενα για τις αντικειμενικες στρατοπολιτικες αναλυσεις.

99% απο τα ποστς σου ειναι ειτε ψεματα ειτε ασχετα. Σε ξεβρακωνουμε συνεχως και απαντας με περισσοτερα τουιτς. Εχουμε κι εμεις τουιτερ αλλα δε κανουμε ετσι. Δεν ανακαλυψες την Αμερικη. Τωρα βεβαια αν αυτο δινει καποιο νοημα στη ζωη σου, πασο.

Οσο για το ποιος ειναι θυμα, αστο καλυτερα.

Και φυσικα ειναι αγανάκτηση και συναισθηματικά ξεσπάσματα οταν βλεπεις εναν ψυχανομαλο και τους αχρηστους ηλιθιους υποστηρικτες του να νομιζουν οτι κερδανε οταν προσπαθουν να καταστρεψουν την ανθρωποτητα.

Αλλα επρεπε να λες τις μαλακιες που ποσταρεις εδω οταν ησουν στο Lodz...

Αντε τωρα να κανεις το γιουσουφακι στον Καντυροφ, στον Κιμ, στον Σι και σε ολους τους αλλους ομοφοβικους φασιστες και ασε την πλειοψηφια της ανθρωποτητας να κανει τη δουλεια της.
hjshiaqwws

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hjshiaqwws »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:49 Αυτοί δε μου φαίνονται στρατιώτες ρε παίδες. Μου φαίνονται παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο.

Εικόνα
Εικόνα
Που σαι "ανθρωπιστή"; Γι αυτό θα πεις τπτ;; https://edition.cnn.com/2022/10/15/euro ... index.html
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:39 ποτέ ολους αυτούς τους μηνες δεν είπες ένα πιο σοβαρό επιχείρημα απο Πουτλεr=bad, δεν έκανες ουσιαστικά καμμία συζητηση και καμία προσπάθεια να προσεγγισεις λιγο πιο συνθετα τη κατάσταση πέρα απο φθηνή αγανάκτηση και συναισθηματικά ξεσπάσματα
Μα γιατί να πρέπει να προσεγγίσει κάποιος "πιο σύνθετα" μια ωμή στρατιωτική εισβολή μιας υπερδύναμης σε μια μικρότερη χώρα?
Πρώτα καταδικάζουμε τον δολοφόνο εισβολέα σταλινοφασίστα χιτλερικό υποκείμενο και όλες τις πρακτικές των επιτιθέμενων (ομαδικοί τάφοι βανδαλισμοί λεηλασίες κλοπές βιασμοί) και μόλις φάει τις φάπες του και πάει στη Χάγη, μια χαρά μετά μπορούμε να προσεγγίσουμε πιο σύνθετα όλα τα θέματα.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Εμπεδοκλής

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:01 Αντε τωρα να κανεις το γιουσουφακι στον Καντυροφ, στον Κιμ, στον Σι και σε ολους τους αλλους ομοφοβικους φασιστες και ασε την πλειοψηφια της ανθρωποτητας να κανει τη δουλεια της.
Ντάξει, και εγώ τον κράζω για τα tweets του άνευ αξίας αλλά εσύ το τερμάτισες. Ζεις στην Πολωνία και καταγγέλεις άλλους ηγέτες για ομοφοβικούς φασίστες;
https://www.hrw.org/world-report/2022/c ... ers/poland

Λίγη ντροπή. :smt047
Εμπεδοκλής

Esperos έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:04
dna replication έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:39 ποτέ ολους αυτούς τους μηνες δεν είπες ένα πιο σοβαρό επιχείρημα απο Πουτλεr=bad, δεν έκανες ουσιαστικά καμμία συζητηση και καμία προσπάθεια να προσεγγισεις λιγο πιο συνθετα τη κατάσταση πέρα απο φθηνή αγανάκτηση και συναισθηματικά ξεσπάσματα
Μα γιατί να πρέπει να προσεγγίσει κάποιος "πιο σύνθετα" μια ωμή στρατιωτική εισβολή μιας υπερδύναμης σε μια μικρότερη χώρα?
Πρώτα καταδικάζουμε τον δολοφόνο εισβολέα σταλινοφασίστα χιτλερικό υποκείμενο και όλες τις πρακτικές των επιτιθέμενων (ομαδικοί τάφοι βανδαλισμοί λεηλασίες κλοπές βιασμοί) και μόλις φάει τις φάπες του και πάει στη Χάγη, μια χαρά μετά μπορούμε να προσεγγίσουμε πιο σύνθετα όλα τα θέματα.
Περίμενε. Στην ουρά έχουν μπει οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία, το ΗΒ, η Γαλλία, Τουρκία και ένα σωρό άλλες χώρες. Δεν τους προλαβαίνει η Χάγη. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:54
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:08 Έχω εντυπωσιαστεί από τα ιρανικά UAVs. Σε Κίεβο και Σαουδική Αραβία έχουν εξαφανίσει τους Patriot και τους S-300. Αντί να απαγάγουμε ιρανικά πλοία μήπως να αγοράσουμε 300 από δαύτα;
Μπα,ελάχιστα μπορουνε να αλλάξουν στο πεδίο απλώς ο Πουτλερ ακολουθεί αλλονών βήματα για να τρομοκρατήσει άμαχο πληθυσμό στα μετόπισθεν ενώ χάνει συνεχώς στη μέτωπο

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Έχω κι άλλο.

Εικόνα
Εικόνα

"Nαι αλλά οι Αμερικάνοι....."
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Όμορφη ημέρα ξημέρωσε!

Ισοπεδώστε του Κούιβ!
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Εμπεδοκλής

Αλιόσα έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:09
Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 10:54

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Έχω κι άλλο.

Εικόνα
Εικόνα

"Nαι αλλά οι Αμερικάνοι....."
Ναι αλλά οι Ρώσοι. :giggle:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος