!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

vag_el έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:23
alekhine έγραψε: 14 Οκτ 2022, 13:05
George_V έγραψε: 14 Οκτ 2022, 10:09

η υποθεση σηκωνει ξηλωμα για πολυ κοσμο γιατι μετα την καταγγελια το εσωτερικων υποθεσεων αρχικα ζητησε ψυχολογικη εξεταση του θυματος (κοινως πηγαν να την βγαλουν παλαβη) και αργοτερα οταν ο ιατροδικαστης απεφανθη οτι ο βιασμος οντως υπηρξε τοτε εγινε η διωξη κατα των αστυνομικων
Αν κάποιος αρχίσει να χώνει δονητές στον κώλο του και πει με βίασε ο vag el ;τα ίδια θα γίνουν
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:25
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:24
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:20

Παρατηρω οτι εχεις μια δυσκολια στο να κατανοησεις τον ρολο της στυνομιας και τον λογο που τους πληρωνουμε.

Στο κατω κατω ας βγαλουν τη στολη και ας πανε να πουν στο πληθος "Θα σας παω στο ΑΤ Ομόνοιας να περάσετε καλά"
Εγώ παρατηρώ περισσότερα αλλά δεν σκοπεύω να τα διασαφηνίσω, γιατί δεν έχει νόημα.

Αν δεν, δεν.
Αλιμονο.
Α μην το λες, έναν καιρό το έβλεπα κι εγώ ως κάτι δραματικό, τώρα το προσεγγίζω με άλλη διάθεση. Διαφορετικά, δεν παλεύεται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Passager
Phorum.gr user: Passager

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Passager »

... "να περασετε καλα"... μπορει να φαινοντουσαν να μην περνανε καλα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Οι καμερες του ατ ομονοιας ηταν κλειστες. Κανενα ξηλωμα;
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:26
alekhine έγραψε: 14 Οκτ 2022, 13:05

η υποθεση σηκωνει ξηλωμα για πολυ κοσμο γιατι μετα την καταγγελια το εσωτερικων υποθεσεων αρχικα ζητησε ψυχολογικη εξεταση του θυματος (κοινως πηγαν να την βγαλουν παλαβη) και αργοτερα οταν ο ιατροδικαστης απεφανθη οτι ο βιασμος οντως υπηρξε τοτε εγινε η διωξη κατα των αστυνομικων
Αν κάποιος αρχίσει να χώνει δονητές στον κώλο του και πει με βίασε ο vag el ;τα ίδια θα γίνουν
Aφησε να ξέρω καλύτερα το τί γίνεται μέσα στο Αστυνομικό Σώμα και τα αγγελούδια του
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
jason0

Υδράργυρος έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:29 Οι καμερες του ατ ομονοιας ηταν κλειστες. Κανενα ξηλωμα;
Σαν στου Καραϊσκάκη όταν κατήγγειλε ο Πλατανιάς ξυλοδαρμό, όλες κλειστές
Μην περιμενεις τπτ
Άβαταρ μέλους
jason0

vag_el έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:29
Aφησε να ξέρω καλύτερα το τί γίνεται μέσα στο Αστυνομικό Σώμα και τα αγγελούδια του
Ναι επειδή ξέρεις ότι ο Μπάμπης στην Άνω τουμπα είναι μαλάκας ξέρεις και αν την βίασαν στην Ομόνοια
Άβαταρ μέλους
vag_el

jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:31

Ναι επειδή ξέρεις ότι ο Μπάμπης στην Άνω τουμπα είναι μαλάκας ξέρεις και αν την βίασαν στην Ομόνοια
Όπως υποστηρίζει η ίδια στην κατάθεσή της, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newpost, βρισκόταν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο όπου πλησίασε τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ για να κάνει μία ερώτηση για κάποια εργασιακά θέματα. Συζήτησαν, αντάλλαξαν και τα προφίλ τους στο Instagram.

«Μου είπαν ότι περίπου στη μία θα τελείωνε η βάρδια τους και να πάμε όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα. Πράγματι συμφώνησα και τους είπα ότι θα πάω και εγώ σε μισή ώρα. Όταν έφθασα εκεί οι 4 αστυνομικοί ήταν ήδη στο Τμήμα. Μου είπαν να καθίσουμε σε καφετέρια δίπλα στο Τμήμα η οποία ήταν κλειστή λόγω ώρας πλην όμως υπήρχαν έξω τραπέζια και καρέκλες. Μετά από ολίγον μου πρότειναν να με ξεναγήσουν στο Τμήμα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της.

Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, μπήκε μέσα σε ένα δωμάτιο όπου είχε μια μεταλλική πόρτα η οποία δεν έκλεινε και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα τραπέζι. Στο δωμάτιο μπήκε με τους τρεις αστυνομικούς.

«Μετά από λίγη ώρα, περίπου στις έντεκα, κάποιος- δεν θυμάμαι ποιος- μου είπε να καθίσω πάνω στο μεταλλικό γραφείο. Κάθισα ενώ εκείνοι ήταν όρθιοι και συνομιλούσαμε. Στη συνέχεια έφυγαν οι δυο από τους τρεις. Μόλις έμεινα μόνη μου με τον... χωρίς να μου πει κάτι ξεκίνησε να με φιλάει στο στόμα».

Το κορίτσι στη συνέχεια περιγράφει πως φοβόταν και αυτός στη συνέχεια τη βίασε. «Πονούσα πολύ και έβγαλα ένα αναφώνημα πόνου και μου είπε μην φωνάζεις».

Στη συνέχεια όπως ισχυρίζεται μπήκε ο δεύτερος αστυνομικός και άρχισε να την αγγίζει. «Είδα πάνω στη στολή του ότι φορούσε κάμερα στην οποία αναβόσβηνε το φως. Φοβήθηκα μην με βιντεοσκοπεί».

«Δεν με χτύπησαν και δεν μου άσκησαν εν γένει σωματική βία. Δεν με απείλησαν ότι θα μου κάνουν κακό αλλά φοβήθηκα πολύ για τη σωματική μου ακεραιότητα» καταλήγει ή ίδια που την επόμενη ημέρα επισκέφτηκε γιατρό επειδή αιμορραγούσε.

Πρός τί ο φόβος?Ελα μωρέ .....ενα μικρό βιασμό της άσκησαν τα όργανα του Κράτους.Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vag_el

Τα δύο στελέχη της ΔΙΑΣ, που έχουν ήδη συλληφθεί και είναι αντιμέτωποι με ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, υποστήριξαν στις καταθέσεις τους πως τίποτα δεν συνέβη εντός του τμήματος και πως η κοπέλα είχε συναινετική σεξουαλική επαφή με έναν από τους δύο στο αυτοκίνητό του.

Αυτό, ωστόσο, που φαίνεται να «καίει» τους δύο καταγγελλόμενους είναι το υλικό της κάμερας από παραπλήσιο κτίριο που καταγράφει την είσοδο και την αποχώρηση της κοπέλας σε εμφανώς κακή κατάσταση, ενώ, όπως ανέφερε νωρίτερα η ΕΡΤ, υπάρχει κατάθεση από τον σκοπό του Αστυνομικού Τμήματος, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι καταγγέλλουσα και καταγγελλόμενοι μπήκαν στο κτίριο το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Κ.Καρυωτάκης
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:05
Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 23:48
Ναύτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 22:42
Είπαμε, το αν συνέβη ή όχι βιασμός μένει να αποδειχθεί. Απ' εκεί και πέρα, κάνεις λάθος. Μπορεί, πράγματι, μια γυναίκα να βιασθεί χωρίς να βγάλει άχνα, επειδή την κυρίευσε ο φόβος.
Προφανώς και μένει να αποδιεχτει και μπορεί στο βίντεο να φαίνεται ότι βιάζεται και οι μπάτσοι να είναι τόσο καθάρματα που δεν καταλαβαίνουν καν πόσο καθάρματα είναι. Βέβαια οι πάντες τους λένε βιαστές ήδη για κάποιο περίεργο λόγο και όλοι πιστεύουν την γκόμενά by default.
Τα περί φόβου δεν τα δέχομαι. Η τυπικά ήταν σε αστυνομικό τμήμα, υπήρχαν και άλλα άτομα σε υπηρεσία κτλ λέει ότι φεύγοντας είπε και για στον φρουρό.. Δεν βγάζουν καν φόβο όλα αυτά
Το έκανε για να γλυτώσει, ήταν ένστικτο επιβίωσης...

Μετά που το κουβέντιασε με τη φίλη της, κατάλαβε ότι ήταν βιασμός.

Μπορεί να έστειλε και κάποιο ερώτημα στο a-ba (ήταν δεν ήταν;) απάντησαν οι καθ' ύλην αρμόδιες και πήρε τη μεγάλη απόφαση.
Spoiler
Καλησπέρα αμπα και παρέα.. Στέλνω σήμερα γιατί δεν είμαι καθόλου καλά, ξύπνησα με ένα τεράστιο βάρος.. Είμαι στα χωρίσματα με το αγόρι μου και χθες βράδυ κανόνισα να βγω με έναν παιδικό μου φίλο..ειχα να τον δω καιρό, μου έστειλε τυχαία μήνυμα για να βρεθούμε, του οκ, έλα για συμπαράσταση γιατί είμαι ψιλό χάλια.. Να σας δώσω λίγο να καταλάβετε.. Αυτό ο φίλος μου, είναι μεν παιδικός αλλά μόνοι μας δεν εχουμε μέχρι χθες βγει ποτέ,μονο μέσα σε παρέα. Λοιπόν το προφίλ του τύπου ειναι” είμαι ωραίος και το ξέρω, μιλάω πολύ για την παρταρα μου, Νάρκισσος και μπλέκω σε ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα, πολύγωνα γτ όλες με θέλουν ”. Λοιπόν ο τύπος μου την έπεσε χοντρά, αρχικα ξεκίνησε να μου θάβει την κοπελα του (ξερνάω), προσπαθούσα να τον αποφύγω, να παω αλλού την κουβέντα τπτ, να μου λέει ότι είμαι το απωθημένο του (BTW από τα πιο παλιακα και ξενέρωτα πεσίματα.. Γλίτσας εντελώς ) , και το αποκορύφωμα μου λέει ενώ έχουν πέσει κάτι φιλιά από την πλευρά του και του εξηγώ ότι δεν είμαι σε φάση,μου λέει παμε για μια μπύρα στο πάρκο, του λέω θέλω να φύγω.. Σχεδόν με σβερκωνει και πάμε.. Το κακό είναι ότι από την πολλή εξάντληση και όλη αυτή την πίεση ενέδωσα.. Δηλαδή έγινε πιο χοντρό, εγώ έλεγα φτάνει και σε κάποιες στιγμές ένιωθα ακινητοποιημενη. Τα γράφω και αναγουλιαζω. Ξύπνησα σήμερα και ξενέρωσα νιώθω χρησιμοποιημενη και βιασμενη. Εχω την βάφτιση του παιδιού ενός κοινού μας φίλου σε λίγες ημέρες και επειδή είναι κουμπάρος αυτός ο τύπος που μου την έπεσε νιώθω χάλια και δεν θέλω να πάω.. Φοβήθηκα μην γίνω απότομη και δυσάρεστη και έκατσα να με γ@μησει ρε αμπα.. Σας παρακαλώ έχετε κάποια συμβουλή; κάτι να νοιώσω καλύτερα; όταν δω τον μ@λακα πως να λειτουργήσω;; Είμαι πολύ απογοητευμένη από τον εαυτό μου😢😢

-Τι άλλο να έκανα;;;

https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... -viasmeni/
Φοβήθηκα μην γίνω απότομη και δυσάρεστη και έκατσα να με γ@μησει ρε αμπα..
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
jason0

έχεις αφήσει απέξω κάποια πραγματακια
Πχ τον φιλησα και εγώ γιατί φοβόμουν
Ή ότι χαιρέτησε χαμογελαστη τον φρουρό φευγοντας
Ή ότι έστειλε SMS μετά στον μπάτσο να μην την θεωρεί ευκολη
Τεσπα, πανευκολο είναι να δουμε ποιος έχει δίκαιο, κάμερες υπάρχουν, κινητά υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
vag_el

jason0 έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:31

Επειδή ξέρεις ότι ο Μπάμπης στην Ανω Τούμπα είναι καλό παιδί ,ξέρεις ότι δεν βιαστήκε η κοπέλα στην Ομόνοια :c020:

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Beria έγραψε: 15 Οκτ 2022, 16:02 Οι τύποι βιντεοσκόπησαν την πράξη τους ή από κάμερες του τμήματος υπάρχει το υλικό;
Γιατί αν το βιντεοσκόπησαν, είναι ηλίθιοι εκτός από παλιάνθρωποι
ναι, ενω αν δεν το βιντεοσκοπησαν, ειναι εξυπνοι.

το οτι ειναι ηλιθιοι το εχουμε δεσει, απο την πρωτη σελιδα. για το αν ειναι βιαστες σθζηταμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

ακόμα δεν έχει ξηλωθεί ο διοικητής του τμήματος που είχε το τμήμα χωρίς κάμερες να λειτουργούν, και ψάχνουν τα βίντεο από τις καφετέριες, δηλαδή αν έκανε κάποιος τρομοκρατικη ενέργεια, δε θα υπήρχε υλικό να μελετήσουν, και όλα αυτά ειναι φυσιολογικά με την άριστη διακυβέρνηση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:19
under έγραψε: 17 Οκτ 2022, 00:15 Φαινεται οτι μετα το sex και οχι βιασμο,η τυπισσα εστειλε και sms στον εναν αστυνομικο.
Αν υπαρχει και βιντεο και δεν δειξει καταναγκασμο ας ετοιμαζεται για της φυλακης τα σιδερα.
Καλά, κοιμήσου.

Στην καλύτερη γι' αυτούς, θα αποταχθούν και θα παίξει ασέλγεια.

Η κοπέλα ακόμη και αν δεν αποχειχθεί βιασμός δεν θα έχει καμμία απολύτως συνέπεια.

Και το πάω στοίχημα από τώρα.
Αν δε στοιχειοθετηθεί ο βιασμός και η υπόθεση μπει αρχείο,δεν υπάρχει περίπτωση να μην την τρέξουν νομικα οι αστυνομικοί άσχετα με την έκβαση του πειθαρχικού τους.Που κατά τη γνωμη μου θα ολοκληρωθεί μετά από τόσο καιρό που θα έχει ξεχαστεί η υπόθεση και δε θα τους διώξουν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”