!!! DEVELOPMENT MODE !!!

η σαρια δολοφονησε πενταμορφη στο ιρακ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: η σαρια δολοφονησε πενταμορφη στο ιρακ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Ίφιδα έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:44
Northern Spirit έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:37 τι θα πει μεριδα....Το ισλαμ εχει 1.2 δις πιστους..Απο αυτους οι φανατικοι ειναι μερικες δεκαδες το πολυ εκατονταδες χιλιαδες...Ποσοστο κατω απο 1 στους 1000..
Καταλαβαίνεις τί λες;
Απολυτως..Το προβλημα ειναι στο τσουβαλιασμα: καθε ουσπυλμαονος = τρομοκρατης, τσιχαντιστης. Με αυτο εγω διαφωνω..Το να αμαυρωνεται ολοκληρη θρησκεια για χαρη λιγων φανατικων δεν ειναι ουτε δικαιο ουτε σωστο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Northern Spirit έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:05
Northern Spirit έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:37 τι θα πει μεριδα....Το ισλαμ εχει 1.2 δις πιστους..Απο αυτους οι φανατικοι ειναι μερικες δεκαδες το πολυ εκατονταδες χιλιαδες...Ποσοστο κατω απο 1 στους 1000..
Καταλαβαίνεις τί λες;
Απολυτως..Το προβλημα ειναι στο τσουβαλιασμα: καθε ουσπυλμαονος = τρομοκρατης, τσιχαντιστης. Με αυτο εγω διαφωνω..Το να αμαυρωνεται ολοκληρη θρησκεια για χαρη λιγων φανατικων δεν ειναι ουτε δικαιο ουτε σωστο..
Ρε άνθρωπε ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είναι ένας τεράστιος αριθμός φανατικών ανθρώπων, δε το καταλαβαίνεις αυτό; Ότι αυτοί οι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί είναι τα κεφάλια που λύνουν και δένουν σ αυτές τις κοινωνίες αλλά και σε αρκετές γειτονιές της Ευρώπης καταπιέζοντας και του μη φανατικούς μουσουλμάνους, δε το βλέπεις καθόλου;

Εγώ σε μιλάω για μερίδα κι εσύ μου μιλάς για τσουβάλιασμα;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:20 Το προβλημα ειναι οτι οταν μιλαω για τους Ρωσους και τους Αμερικανους που εχουν σκοτωσει χιλιαδες γυναικοπαιδα με τις βομβες τους σε Ιρακ και Συρια, η στανταρ απαντηση εδω περα ειναι "καλα τους κανουνε". Ε δεν μπορω να μην σημειωσω την φοβερη υποκρισια ορισμενων που απο τις χιλιαδες γυναικες που εχουν σκοτωθει, εσας σας επιασε το φιλοτιμο για την beauty queen
Γιατί δεν φέρνεις 1-2 παραδείγματά με ποστς που γράφουν ""καλά τους κάνουν" για να τους κράξουμε μαζί;
Αν δεν βρεις όμως δεν θα είσαι εσύ ψεύτης και συκοφάντης συμπχορουμιτών και μέγας υποκριτής;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ίφιδα έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:12Ρε άνθρωπε ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είναι ένας τεράστιος αριθμός φανατικών ανθρώπων, δε το καταλαβαίνεις αυτό; Ότι αυτοί οι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί είναι τα κεφάλια που λύνουν και δένουν σ αυτές τις κοινωνίες αλλά και σε αρκετές γειτονιές της Ευρώπης καταπιέζοντας και του μη φανατικούς μουσουλμάνους, δε το βλέπεις καθόλου;

Η Ιστορία βρίθει από παραδείγματα μερικών ολιγάριθμων, αποφασισμένων ή φανατικών ή καλά οπλισμένων και στις 2 περιπτώσεις, επιβάλλονται σε ένα πολύ μεγαλύτερο πλήθος αμάχων, άοπλων και άσχετων με τον πόλεμο.
Οι ολιγομελείς συμμορίες της Μαφίας στην Σικελία και ΗΠΑ έλεγχαν ολόκληρες πόλεις, χωριά και τετράγωνα.
Όμως ο μουσλίμ του πχόρουμ τα αρνείται όλα αυτά! :011:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Nandros έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:13
Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 21:20 Το προβλημα ειναι οτι οταν μιλαω για τους Ρωσους και τους Αμερικανους που εχουν σκοτωσει χιλιαδες γυναικοπαιδα με τις βομβες τους σε Ιρακ και Συρια, η στανταρ απαντηση εδω περα ειναι "καλα τους κανουνε". Ε δεν μπορω να μην σημειωσω την φοβερη υποκρισια ορισμενων που απο τις χιλιαδες γυναικες που εχουν σκοτωθει, εσας σας επιασε το φιλοτιμο για την beauty queen
Γιατί δεν φέρνεις 1-2 παραδείγματά με ποστς που γράφουν ""καλά τους κάνουν" για να τους κράξουμε μαζί;
Αν δεν βρεις όμως δεν θα είσαι εσύ ψεύτης και συκοφάντης συμπχορουμιτών και μέγας υποκριτής;
.
Παμπολα παραδειγματα εδω περα. Αν πεις για τα χημικα που εριξε ο Ασαντ, σου λενε ολα ειναι μια συνομωσια. Αν πεις για τους Αμερικανικους βομβαρδισμους που ισοπεδωσαν Μοσουλη, Ρακα κτλπ σου λενε ειναι ΙΣΙΣ ολοι τους. Ε συγνωμη οταν βρισκω υποκριτικο καποιοι να κλαιγονται οψιμα για την beauty queen
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 23:35 βρισκω υποκριτικο καποιοι να κλαιγονται οψιμα για την beauty queen

Στρακαστρού έχεις ένα θέμα με τις ωραίες γυναίκες.

Χμ.

Μίλα μας λίγο για τα σχολικά σου χρόνια.

Πως σε αντιμετώπιζαν τα άλλα παιδάκια;
Οι δάσκαλοι;
Κάποια δασκάλα που να σε ξεχώριζε;
Κάποια συμμαθήτρια...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

Ίφιδα έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:12
Ρε άνθρωπε ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ είναι ένας τεράστιος αριθμός ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ανθρώπων, δε το καταλαβαίνεις αυτό; Ότι αυτοί οι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ είναι τα κεφάλια που λύνουν και δένουν σ αυτές τις κοινωνίες αλλά και σε αρκετές γειτονιές της Ευρώπης καταπιέζοντας και του μη ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, δε το βλέπεις καθόλου;

εδω βγαλανε προεδρο στην αμερικη, βγαλαν την βρεττανια απο την ενωση κι εχουν παρει τη μιση ανατολικη ευρωπη.
Στρακαστρουκας

Χουργιατς έγραψε: 05 Οκτ 2018, 01:30
Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Οκτ 2018, 23:35 βρισκω υποκριτικο καποιοι να κλαιγονται οψιμα για την beauty queen

Στρακαστρού έχεις ένα θέμα με τις ωραίες γυναίκες.

Χμ.

Μίλα μας λίγο για τα σχολικά σου χρόνια.

Πως σε αντιμετώπιζαν τα άλλα παιδάκια;
Οι δάσκαλοι;
Κάποια δασκάλα που να σε ξεχώριζε;
Κάποια συμμαθήτρια...
Eιναι ειρωνικο προφανως το beauty queen και εχει να κανει με τον τιτλο του νηματος. Οπως και να εχει, αν ειναι μοντελο οφειλουμε να στεναχωριομαστε παραπανω σωστα?
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Οκτ 2018, 01:59

Eσύ επιμένεις στο ότι ήταν μοντέλα, ομνιτζέντερντ αδερκιν μου
Εσύ.

Βρες τα με τον εαυτό σου πριν πατήσεις το ριπλάη
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Northern Spirit έγραψε: 04 Οκτ 2018, 22:05
Καταλαβαίνεις τί λες;
Ρε άνθρωπε ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ είναι ένας τεράστιος αριθμός φανατικών ανθρώπων, δε το καταλαβαίνεις αυτό; Ότι αυτοί οι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί είναι τα κεφάλια που λύνουν και δένουν σ αυτές τις κοινωνίες αλλά και σε αρκετές γειτονιές της Ευρώπης καταπιέζοντας και του μη φανατικούς μουσουλμάνους, δε το βλέπεις καθόλου;

σε ποιες χωρες και κοινωνιες υνουνε και δενουνε οι φανατικοι;
Και οχι ο αριθμος ακραιων σε 1.2 δις πληθυσμου ειναι ελαχιστος..Αν ητανε οντως φανατικοι θα ειχες απεναντι εκατομυρια...Αν μια θρησκεια δεν μπορει να κινητοποιησει ουτε το 1% των πιστων της τοτε εχει χασει τη δυναμη της...Αυτο ισχυει στις μουσουλμανικες χωρες οπως ισχυει και στις χριστιανικες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

blackpaint έγραψε: 05 Οκτ 2018, 01:47
Ρε άνθρωπε ΔΕΚΑΔΕΣ ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ είναι ένας τεράστιος αριθμός ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ανθρώπων, δε το καταλαβαίνεις αυτό; Ότι αυτοί οι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ είναι τα κεφάλια που λύνουν και δένουν σ αυτές τις κοινωνίες αλλά και σε αρκετές γειτονιές της Ευρώπης καταπιέζοντας και του μη ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, δε το βλέπεις καθόλου;

εδω βγαλανε προεδρο στην αμερικη, βγαλαν την βρεττανια απο την ενωση κι εχουν παρει τη μιση ανατολικη ευρωπη.
Και τί κάνουν; Πετάνε ομοφυλόφιλους απ τις ταράτσες; Δολοφονούν γυναίκες γιατί δεν φοράνε μαντήλα καπελάκι υπέρ των προέδρων; Τριγυρνάνε στο δρόμο και σου επιβάλλουν πως να ντυθείς και να πως να φερθείς;
Κι αν και δεν εκτιμώ καθόλου αυτή την προσπάθεια να βγούμε εκτός θέματος, μήπως, γι αυτή τη γαμημένη άνοδο της ακροδεξιάς, φταίνε και κάτι ακροαριστεροί τυπάδες που μοιράζονται το ίδιο μίσος; Δεν ξέρω, μια ιδέα πετάω.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Εδώ να πούμε ότι τη δολοφονία δεν τη διέπραξε το επίσημο κράτος του Ιράκ αλλά τρομοκρατική ομάδα.

Η οποία τρομοκρατική ομάδα έτσι και συλληφθεί θα πάει στην κρεμάλα σύμφωνα με την Σαρία...
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

http://www.iefimerida.gr/news/449014/es ... a-monteloy

Τρέμει για τη ζωή της μια πρώην Μις Ιράκ μετά τις απειλές που δέχθηκε ύστερα από την άγρια δολοφονία μιας άλλης εστεμμένης βασίλισσας της ομορφιάς.

Όπως αποκάλυψε εμφανώς ταραγμένη σε ζωντανή αναμετάδοση από το λογαριασμό της στο Instagram η 23χρονη Σιμάα Κασίμ έλαβε μηνύματα που ανέφεραν «εσύ είσαι η επόμενη» μετά από μια σειρά δολοφονικών επιθέσεων κατά γυναικών στο Ιράκ που θεωρούνται από υπερσυντηρητικούς κύκλους ότι έχουν «δυτικοποιηθεί».

Μία εβδομάδα νωρίτερα μια άλλη καλλονή, η 22χρονη πρώην Μις Βαγδάτη και αναπληρωματική Μις Ιράκ Τάρα Φαρές έπεσε νεκρή από πυρά αγνώστων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην ιρακινή πρωτεύουσα.

Συναισθηματικά φορτισμένη η Κασίμ είπε στα 2,7 εκατομμύρια ακολούθων της στο Instagram ότι οι γυναίκες στο Ιράκ κινδυνεύουν «να σφαγιαστούν σαν κοτόπουλα» και χαρακτήρισε «μάρτυρα» τη Φαρές.

Πηγή: «Εσύ είσαι η επόμενη»: Πρώην Μις Ιράκ δέχθηκε απειλές μετά την δολοφονία μοντέλου του Instagram | iefimerida.gr
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Στρακαστρουκας

Τι τραβανε αυτες οι beauty queens
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

στις μωαμεθανικες χωρες τραβανε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”